Слънцезащита 2018

• 100 878
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
моля Catalano и Миоки да изкажат мнение за състава на продуктите на Heliocare.
 Разбира се ще съм благодарна на всякакви мнения.

и

# 601
И мен ми е мъка да намажа тийнеджър със слънцезащита. Оня ден се върна с изгоряло лице, червен нос, играли футбол. Карахме се половин час и го зарязах....Лоша работа. Как да се оправям не знам. А ми е притеснено и беля да не стане, че сме в рискова група.

# 602
Минералният Хелиокеър оставя бял филм, иначе съставките му са добри, а другият е със смесени филтри, има добавени антиоксиданти, което е добре, но като текстура не знам как ще е. Заслужава си да се пробва според мен. Не е много евтин, така че може би първо вземи мостра ако можеш.

# 603
  • Prismatica Aerie
vici75, купи му някакъв слънцезащитен стик -  тях сякаш по-лесно ги възприемат. Simple Smile

Aev, не са ми познати тези продукти. Съставите обаче са чудни - антиоксидантни бомби, защита срещу видимата светлина и IR-A . Но как ще е като апликация - нямам представа. Допускам нематов финиш и белеене.
Вторият е по-подходящ за мазна кожа.
Можеш да си пуснеш търсене на ревюта и така да се ориентираш.

# 604
Испански са Хелиокеър мисля. Този без масла ми отива в списъка с бъдещи покупки.

# 605
vici75, купи му някакъв слънцезащитен стик -  тях сякаш по-лесно ги възприемат. Simple Smile,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Catalano, купила съм. Стои в чантата му. Не можел с girlish shit да се занимава. Освен зорлян да го мажа сутрин в нас пък колкото удържи до след обяд.

# 606
Catalano, купила съм. Стои в чантата му. Не можел с girlish shit да се занимава. Освен зорлян да го мажа сутрин в нас пък колкото удържи до след обяд.
Аз така правя, иначе е някакъв абсурд. Той сам никога няма да се намаже.

# 607
И моите маймуни днес ги взех от училище с червени носове - а съм им сложила спрейовете (минита, та да не им тежат) в чантите... не ги ли намажа сама - забрави!

# 608
Моята щерка е много бяла също, но безкрайното ми приказване има положителен резултат, имаме две слънцезащити за нея вече стикче за лицето на Авен и лосион за тяло. Живеем на морето и ходи на плаж с приятелите, но не се е допуснала да почервенее. Стоят малко в ранните часове или след 16! Simple Smile Стикчето на Авен е страшно удобно и абсолютно предпазва! Naughty
https://apteka.framar.bg/30018187/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D1%8 … 0%BD%D0%B8-spf-50

# 609
Миоки, Catalano благодаря за включването.
Хелиокеър наистина е испанска марка. Препоръча ми я дерматолог.
Ползвах мостри, минералният леко ми щипеше на лицето. Мисля, че е една идея оцветен, но да белее и леко лъщи кожата.
Другият без маслата е тониран.Повече ми харесва.
Качвам 2 снимки, направени са на изкуствена светлина.
По светлият е neostrata/по-голямата точка/, по- компактната точка е на heliocare.
и

# 610
Aev, благодаря за снимките  bouquet
Определено ще го пробвам този без маслата, само да поизмажа наличните, че съм се заринала пак...  Crazy

Аз да похваля балсамчето за устни на PIZ BUIN. Приятно за ползване, не оставя бял филм върху устните и няма вкус на крем за лице. Надявам се и да предпазва. Имам на Нивеа, но е доста неприятно за ползване. Приемам предложения за други слънцезащитни за устни, за предпочитане на нормални цени. Crazy

# 611
Миоки, това ли е балсамчето за устни?
Според мен за градска среда става, миналата година ползвах такъв на морето и ми изгоряха устните с него.
Продуктите за лице на PIZ BUIN  на мен ми щипят
Скрит текст:
ползвам третиноин

# 612
Да, това е. Peace
Фу, вярно ли щипят... по дяволите. Ще си го мажа на тялото и това явно (не балсамчето, поръчах си и крем за проба)

# 613
  • София
Да, това е. Peace
Фу, вярно ли щипят... по дяволите. Ще си го мажа на тялото и това явно (не балсамчето, поръчах си и крем за проба)
Миоки, този, който коментираха по-назад в темата ли? Ако е той да дадеш отзиви.

# 614
  • Prismatica Aerie

Балсам за устни в момента ползвам този. Имам и  на Australian Gold, но има много неприятен вкус и се отказах да го мъча.

На мен авобензона ми щипе.

Общи условия

Активация на акаунт