ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - сезон 5

• 84 383
  • 658
  •   1
Отговори
# 480
Супер тъп регламент. Продължиха хора, които не заслужават, а си тръгнаха страшно добри певци. Жалко! Радвам се за Ния и Виктория. Те са моите фаворити.

# 481
  • DE
При така стеклите се обстоятелства съм за Рафаел.
Знам, че гласят Виктория за победител, но личната и драма и депресарското поведение не ме кефят. Действа ми подтискащо това дете, което жалко, защото е дете и тъжно това което се е случило с нея Tired

# 482
Учудвам се , че Рафаел има толкова фенове. Симпатичен ми е, но прекалено банален в пеенето. Аз харесвам различни гласове.

# 483
  • Ланкър, планините Овнерог
Учудвам се , че Рафаел има толкова фенове. Симпатичен ми е, но прекалено банален в пеенето. Аз харесвам различни гласове.
Да, той и Чочев са като от едновремешните естрадни певци. Звучат ми като Веско Маринов. А Оливия... то лигня, то чудо.

# 484
Каква е драмата й, забравила съм?

# 485
  • DE
Аз изобщо не харесвах Рафаел, но тази вечер бе много добър и след като  не харесвам друг от финалистите съм за него  Grinning
Желязна логика  bowuu

# 486
  • София
Гласът на България ще е женски. Simple Smile

# 487
  • Испания

# 488
  • Пловдив
Нищо чудно, че няма коментари и няма гледаемост това предаване. Толкова е абсурдно Никол да отпадне заради Оливия. Никой не може да ме убеди, че това е истинския вот на зрителите.
И за Ягода ми е странно, но Рафаел тази вечер се справи много добре и има някаква логика да е той.
Ще гледам финала, но без никаква емоция, моите фаворити всички отпаднаха.

# 489
  • София
Не го гледах, но като гледам кои са финалистите, не съм изпуснала.

# 490
А започна толкова силно, страхотни участници имаше в началото. Не че тези са драматично зле, но не извадиха най доброто от тях и не бяха обективни журито

# 491
Аз също съм изненадана, че Никол отпадна, Оливия ми е някакво невзрачно девойче.
Хареса ми изпълнението на Рафаел, на Виктория също не беше лошо, но направо може да ти докара депресия.
Хареса ми и мацката с джаз песента.

# 492
  • Пловдив
Пропуснах да кажа, че снощи Виктория ми хареса за първи път. Песента, която изпя, ми е толкова антипатична, а тя я направи по начин който ме кара да я слушам пак и пак. Затова сега ми се иска тя да е победител.
Да, малко депресивно го докарва всичко Simple Smile Но даже и това не забелязах снощи, просто много ми въздейства наистина. За мен това е истинския артист, да успее да ти въздейства.

# 493
Тук ли сте 🎤🎼
От интрото на последно място слагам Оливия...Много еднотипно ми звучи всяка песен, която пее 🧐

# 494
Аз съм тук. Нямам очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт