🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 234
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 305
Депутатката, и тя ли получи 40 точки?
Да.

Нека си ги прави забележките Петя относно количествата храна на АМ, но не и когато е домакин!
Нали на домакина целта е гостите да са нахранени и доволни.  Попадала съм на на такъв "домакин" и е гадно. Хубаво, че АМ го приема с чувство за самоирония и не се връзва много.

# 1 306
Харесва ми АМ, красива е и не ми изглежда глупава, обаче лапането и ми идва някак пресилено. В смисъл леко демонстративно колко много може да погълне.

# 1 307
Харесва ми АМ, красива е и не ми изглежда глупава, обаче лапането и ми идва някак пресилено. В смисъл леко демонстративно колко много може да погълне.

Дали между храненията не ходи да повръща? Преди години си беше закръглена...

# 1 308
Знаеш ли я, може после цял месец да бъде на вода и вода Simple Smile
Закачките с нея ги възприех точно като закачки, никой нищо лошо не влагаше в тях. А и тя реагира добре. Предполагам, ако покаже, че й е неприятно, другите ще спрат.

Хубава беше вечерта и вечерята. Домакинята се представи много, ама много добре, работеше с лекота в кухнята, знаеше какво прави и как да го направи, гостите се чувстваха чудесно. Фактът, че в повечето моменти всички говореха и се смееха почти едновременно, сочи, че им е било приятно, весело и уютно.
Гласът човек си го получава по рождение. Не всички чуруликат като славейчета Simple Smile На едни е писклив, на други - лигав, на трети - груб. Да й намирате кусур за него и упреквате как говори, ми е доста пресилено. Жената си е просто джаста-праста, директна и грубовата, но не и глупава или злобна. И много е отслабнала. Като депутат не я помня, но като видях пусната тук снимка от тогава, уауууу! Браво на нея Peace
Само роклята й не харесах, много разголена и провиснала ми се стори.

# 1 309
  • Sofia
Не е рокля,а гащеризон,така поне тя каза...

# 1 310
Храната на Петя нямаше нищо общо със съветите й за разделно хранене в книгата

# 1 311
Няма значение надолу как е, аз горната част не харесах. За седене на маса.
Това ми е по-приемливо:
Скрит текст:
Това ми е малко в повече:
Скрит текст:

# 1 312
Анна Мария я бях гледала в едно предаване "Кралица на шопинга". От тогава ми се беше набило при нея, че обича тигрови или леопардови принтове. Сега реших да я видя как се е представила тогава и доста се посмях. Определено има израстване от тогава. Но в епизода видях и нещо друго - била е в една седмица с .... Гери Дончева Smile. Та явно познанството им датира от тогава.
Анна Мария

# 1 313
Вярно е, че е доста по-добре сега. Аз пък се питам дали тя участваше в една реклама, в която казваше "И да пея са ме карали".

# 1 314
Тя беше, да.

# 1 315
  • София
Вярно е, че е доста по-добре сега. Аз пък се питам дали тя участваше в една реклама, в която казваше "И да пея са ме карали".
Да, тя е в тази реклама.

# 1 316
Анна Мария сега актриса го раздава - наскоро при Милен Цветков каза, че е театрална актриса и не се оплаква, имала работа...

Скрит текст:

# 1 317
  • София
Анна Мария още първата вечер каза, че с Гери Дончева се познават отдавна.

# 1 318
Анна Мария участваше в "София ден и нощ", за театъра не знам какви роли има.

И мен ме подразниха подхвърлянията колко яде АМ. Ми колкото си иска.

# 1 319
Ох, не мога да се въздържа. Докато гледах стари предавания на Кралица на шопинга, покрай това за Анна Мария, попаднах мисля на друга наша познайница от предаването, която няма как да забравя как "готви". Това Дебора ли е, или просто името съвпада? Като че ли на нея ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт