🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 170
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 575
То не само диня, ами всякакви плодове се сервират със сирена. Grinning

Ама от сирена до сирена има разлика - тя ядеше динята с бялото солено саламурено сирене Wink

По нашия край се яде точно така. също и гроздето. Ако човек не прова, няма да разбере дали няма да му хареса Stuck Out Tongue Winking Eye

Диня с бяло саламурено сирене пробвах и го...изплюх! А сирене много обичам, както и диня - ако не си ял тази комбинация от дете, на "дърти" години е трудно да си промениш вкуса! Все едно тепърва да започна да пия кафе със захар, няма как да се получи!

# 1 576
То не само диня, ами всякакви плодове се сервират със сирена. Grinning

Ама от сирена до сирена има разлика - тя ядеше динята с бялото солено саламурено сирене Wink

По нашия край се яде точно така. също и гроздето. Ако човек не прова, няма да разбере дали няма да му хареса Stuck Out Tongue Winking Eye

Диня с бяло саламурено сирене пробвах и го...изплюх! А сирене много обичам, както и диня - ако не си ял тази комбинация от дете, на "дърти" години е трудно да си промениш вкуса! Все едно тепърва да започна да пия кафе със захар, няма как да се получи!

Има нещо такова.

# 1 577
Хайде сега ще кажете, че макароните не ги ядете със сирене и захар?

Поръчах днес книгата на Манчев. Много ми е любопитно да видя какво представлява. Доста е намалена в един сайт,а МП много я иска, ама все мрънка, че била скъпа.

Иначе и аз не обичам да готвя, ама за кулинарни предавания съм първа Joy

# 1 578
Ужасява ме мисълта от тази комбинация. Grinning

# 1 579
Доста по-ужасяващо е шоколадова бисквита, намазана с... лютеница.
Така че аз ще си лапам макароните. Joy

# 1 580
  • софия
Доста по-ужасяващо е шоколадова бисквита, намазана с... лютеница.
Така че аз ще си лапам макароните. Joy
Бррр, тази комбинация не я знаех.
Обичам макарони със захар, сирене и масло. Обичам и вафла Мура със солети.

# 1 581
Ужасява ме мисълта от тази комбинация. Grinning
И мен .Както и комбинацията диня със сирене и кисело мляко със захар.

Тази седмица е добър завършек на сезона.Довечеря имам чувството,че Гъмов ще подходи несериозно,но от него не е като да не го очакваш предвид какво чудо беше в ББ.Определено са се наговорили за оценките,личи си по физиономиите им в момента,когато ги визуализират с длани.Предполагам,че ще спечели Гери,понеже  готви сама.

# 1 582
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Немога да се сетя за някой,който да ми е оставил ярък спомен с участието си в Черешката...

O,има..но в по-стари сезони.
Хампарцунян(може да бъркам името),Катето Евро,Воче,Ирина Флорин..това на прима виста.Последните сезони просто са слаби откъм готвене,защото поканените не са големи кулинари и гледат да отбият номера.

Не харесвам сладко-солени храни.Или ще е едното,или другото,без да се смесват двата вкуса.Изключително капризна съм за ядене,от всички показвани рецепти,бих яла да речем 25% от тях.Няма да си направя и труда да опитам от останалото,с риск да прозвучи невъзпитано,но си имам много собствен вкус,на който държа.

# 1 583
Аз при Гъмето нищо не бих хапнала.....много ми е  Sick

# 1 584

При Август само след махмурлук.

# 1 585
  • ВАРНА
Той хубу прави крем-карамел,ама малко прясна мащерка да бе добавил.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 586

И тогава не бих се прежалила... Sick

Анна Мария пак изкърти с тигровия аутфит Mr. Green

# 1 587
Аз при Гъмето нищо не бих хапнала.....много ми е  Sick

При Август също Sick Sick, то не бе кашляне, лиготни, ужас! Sick

# 1 588
Не разбирам защо канят хора, които не могат да готвят.Вчера Анна-Мария си каза, че не стъпва в кухнята, ама я поканили да "готви".
Преди се готвеше в Черешката, сега само ги гледаме как обикалят и купуват готова храна.

# 1 589
  • DE
Тези двамата наистина ли си мислят, че са забавни ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт