🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 135
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 635
Няма нищо по-противно от двама запуснали се латентни педер*си-алкохолици над 40-50 годишна възраст... Бляяяяяяяяяяяяяк!

# 1 636
Аз не мисля, че Гъмов е от другата страна. ПРа повече мяза на такъв. Особено като държеше шишето в руския магазин с вирнато пръстче..

# 1 637
И аз не смятам, че Гъмов е на др бряг.

# 1 638
Ужасно меню и готвене, истинска мърлящина.

# 1 639
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това ли беше последната седмица на сезона?

# 1 640
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Това ли беше последната седмица на сезона?

Да  Peace

# 1 641
  • София
Скоро не бях виждала толкова явна женска завист. Петя- Ана-Мария  Joy

# 1 642
Последната вечер беше гнусна. Менюто и обстановка не са по вкуса ми. Гъмов е много посредствен и ми е меко казано неприятен. Не ми хареса компанията тази седмица, насила приповдигнато настроение с тъпите майтапи на артист чето. Добре че приключи!

# 1 643
Аз не мисля, че Гъмов е от другата страна. ПРа повече мяза на такъв. Особено като държеше шишето в руския магазин с вирнато пръстче..

То душевната педерастия е най-ужасния вид такава.

# 1 644
Абсолютно незаслужена победа на Гъмов, бил най-смешен и забавен и затова той трябвало да спечели..глупости Rolling Eyes

# 1 645
Абсолютно незаслужена победа на Гъмов, бил най-смешен и забавен и затова той трябвало да спечели..глупости Rolling Eyes
Еми да, това да не е цирк...макар, че всъщност май с последните сезони е точно това......такава мърлящина обаче и в цирка няма, поне се посмяхме! Joy Joy Joy

# 1 646
Аз пък не мисля, че Гъмака е гей. Също така голяма част от нещата, скандално, ама ми харесват, обичам мазни просташки манджи (и фини обичам, де).
Хигиената... а бе, хигиената е враг на веселбата, май*ата му Simple Smile.

От кандидатите за плакета, бих дала на Петя може би, защото ми се стори, че добре се представи, готви с лекота (да в професионална кухня и с подготовка, но все пак...) и беше хубава вечеря...

Мисля, че финалната седмица беше прилична, имаше за хейт, имаше и забавни моменти. Simple Smile

# 1 647
Никой тази седмица не покани гостите у дома си. Tired Face
И аз най- много харесах вечерята на Петя и на Шалестия. Първата си се справи добре , а той на мен ми даде разни идеи за разнообразяване на менюто ми.

# 1 648
Мен ми хареса духа на вечерята на Гъмов. Много забавно беше. Хубаво е, ще ме се имаха за голямата работа. Дойдоха по анцузи, някои ( без АМ) без грим и без претенции! За това се получи и непринудено. Други вечеря като са били в лъскави ресторанти , с префарцунени ястия в било сухарско, скучно  в повечето случаи

# 1 649
Мен ми хареса духа на вечерята на Гъмов. Много забавно беше. Хубаво е, ще ме се имаха за голямата работа. Дойдоха по анцузи, някои ( без АМ) без грим и без претенции! За това се получи и непринудено. Други вечеря като са били в лъскави ресторанти , с префарцунени ястия в било сухарско, скучно  в повечето случаи
Да това беше готиното, непринудено, затова и ми хареса вечерта , без яденето!

Общи условия

Активация на акаунт