Банята - 31-ва тема

• 114 061
  • 837
  •   1
Отговори
# 405
Гаранционна карта нямате ли - там не е ли посочен сервиз.
Иначе и в чужбина да е сервиза, ангажимент на търговеца е да транспортира стоката до сервиз за своя сметка, без неудобства за потребителя.
Може да пишеш на КЗП.

# 406
Така е. Пускате писмено уведомление до търговице на място и да ви даде входящ номер, длъжен е да заведе рекламацията. Да си намери човек да дойде да я види и отремонтира или каквото там прецени. Задължително каквото и да отговорят на рекламацията да е писмено. Като нищо не стане КЗП.

# 407
Не, нямам гаранционна карта. Говоря в момента с официален представител на Villeroy and boch в България и нещо ме мотае, че е отнесла въпроса към фабриката...та съм в очакване още какво ще се случи.

# 408
Както и Драго те е посъветвала, комуникирай с тях писмено, за да имаш нещо черно на бяло. Разговор няма как да докажеш пред КЗП - съдържанието му имам предвид. Казъл-рекъл и отлита в небитието цялата работа.
2 години си имаш гаранция по закон така или иначе.

# 409
  • София
А от къде тече.Можете ли да качите снимки.

# 410
# 411
Да, преди малко помолих мацката да ми напише отговор на моя e - mail , очакваме сега отговор от най-високо ниво някакъв немски мениджър. Проблемът е следния : не работи както трябва пълнещия механизъм и прелива в една специално за това поставена тръбичка - съответно изтича в гърнето ...

# 412
  • София
Просто сменяте пълнещия механизъм с друг 10-15лв струва механизма и си решавате проблема.А в кой квартал сте.

# 413
В подобен случай ( на друга стока) писах директно до производителя ( Швейцария). Те по вътрешен ред си препращат информация до българския представител. В Бг реагираха светкавично,а преди това ме мотаха с месеци.

# 414
  • София
Поне да се спре водата че до сутринта 10кубика ще заминат.

# 415
Не  става въпрос за София.
rumen_iankov то е ясно, че най-вероятно в един момент ще се оправяме сами... ама има и друго... не знам дали са съвместими, ще видим какво ще стане уж днес до края на деня щях да получа отговор но уви...

# 416
  • София
Съвместими са .Сменял съм няколко такива.Само гледайте при смяната да не изтървете някоя част в казанчето че няма изкарване.По вероятно има песъчинки и може да мине само с почистване.

# 417
Не са съвместими, меката връзка не е съвместима с накрайника на механизма, голямо чудо...

# 418
И ние точно срещу Форма Баня пускахме жалба в Комисията за защита на потребителите, защото ни продадоха плочки, които се оказаха второ качество, без да ни информират за това. Обаче очевидно са платили на някой в КЗП, защото ни отговориха, че на място не могли да го установят нарушението Dizzy Face
То в документите се вижда, че не са ни информирали.
Пуснахме втора жалба.
Ако решите да се оплачете, сега е най-удобният момент Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 19:31 от bflmp

# 419
  • ...
А имаше ли проблем някакъв с плочките? Питам, защото не съм виждала по магазини никъде надпис кое качество са и като нищо и аз да си взема без да знам 2ро

Общи условия

Активация на акаунт