Банята - 31-ва тема

• 113 963
  • 837
  •   1
Отговори
# 555
Я вижте на какво попаднах току-що: https://floordrains.bg/page/triglen-sifon. Ако на някой му затрябва такова нещо. Simple Smile

# 556
Потвърждавам, че Мапей за някои цветове е много едрозърнеста и това е неприятно.

# 557
  • София
Потвърждавам, че Мапей за някои цветове е много едрозърнеста и това е неприятно.
А как да разберем за кои цветове е едрозърнеста, защото на мен утре ми предстои купуване, а опаковките са непрозрачни. Интересувам се от светло бежово или екрю и тъмно кафяво?

# 558
Нашият майстор каза, че на Церезит фугите напоследък са с много лошо качество и въобще не работи с тях. Ние фугирахме всички плочки навсякъде с Мапей. Буквално им изкупих каталога, по спомен поне 5-6 цвята взехме и всички бяха ок. Отивате с плочката в магазина и избирате на място.

# 559
И нашия не се изказа ласкаво за Церезит. Фугирахме с Боро, защото само там намерих съответното синьо. За жалост, Мапей нямаха такъв цвят.

# 560
Вие приключихте ли вече с банята, май не си се похвалила, Ско? Simple Smile

# 561
  • Под Сините камъни
А как да разберем за кои цветове е едрозърнеста, защото на мен утре ми предстои купуване, а опаковките са непрозрачни. Интересувам се от светло бежово или екрю и тъмно кафяво?
Ние ползвахме такива фугини на Мапей.Не са едрозърнести.Доволна съм

# 562
Здравейте! Ние купихме Фугин на Баумит, но плочките още не са сложени. Оказа се трудно намирането на техен силикон обаче, за да е в един цвят всичко - с поръчка стана.
Мивката, която най-много ми хареса и взехме нея. Този смесител харесах, защото се върти настрани.

# 563
  • София
Здравейте,
Предстои ни да правим нова баня и много ми допаднаха много сини плочки. Идеята засега е подът да е гранитогрес тип паркет (кафяв или сив), таванът ще е бял, иска ми се и още бяло да има, но не е измислено. В банята има голям прозорец. Прилагам плочките, снимах банята в шоурума, както и проекта с размерите на банята.
Предложиха ми в магазина да направят проект, но ще съм благодарна да споделите опит, както и за всички идеи и предложения Simple Smile

# 564
  • София
И сините плочки

# 565
  • София
Irena_, много ми харесват плочките, как се казват?

# 566
Сигурно има различни видове на Мапей. Синьото, което на мен ми трябваше, беше само за по-голяма фуга и съответно е по-едро, но това аз чак по-късно го разбрах. Бялото за тази ни баня на тази марка също не е ок сравнено, с другата ни баня, където не е с мапей.

# 567
  • София
Irena_, много ми харесват плочките, как се казват?

Мисля, че Ocean е моделът. На Iris Ceramica.

# 568
  • In transit
А другите продукти на Мапей как са като качество? Гледам, че имат всякакви неща за строителството вкл. и бои.

# 569
На мен майсторите ми похвалиха много Spirit на Оргахим. Най-вероятно ще е тя, но всички стени ще са в бяло.

Общи условия

Активация на акаунт