Добър зъболекар в Бургас

• 454 447
  • 846
  •   1
Отговори
# 795
За хирург - д-р Буланов!!! Peace
БЯГАЙ ДАЛЕЧ

# 796
3 ПЪТИ ДАВАМ НА БУЛАНОВ ПАРИ С ЦЕЛ ДА СИ ОПРАВИ ГРЕШКАТА НО УВИ.....
ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗЪБОТЛЕКАРИТЕ СЕ ЧУДЕХА КАК Е УСПЯЛ ДА НАПРАВИ ТАКИВА ПОРЪЖЕНИЯ....
СЕГА СЕ ЧУДЯ КОЙ ПЪТ ДА ХВАЩАМ.......
РАБОТИ С ЕДНО СЕМЕИСТВО АДАМС.  ЗЪБОТИХНИЦИ АНТОАН МАЙ БЕШЕ  И ЖЕНА МУ "ЗЪБОТЕХНИЧКА"
ПЪЛЕН АД....

# 797
Има нова тема..

# 798
Здравейте мами  Simple Smile Моля някой ако е посещавал доктор Бохосян да изкаже мнение, работи ли със здравна каса и дали е добра, предстои ни посещение, а не намирам мнения за тази докторка. Благодаря ви предварително Simple Smile. След прегледа(който е в четвъртък), ще изкажа мнение и аз.

# 799
Има нова тема!

# 800
  • Бургас
Здравейте мами  Simple Smile Моля някой ако е посещавал доктор Бохосян да изкаже мнение, работи ли със здравна каса и дали е добра, предстои ни посещение, а не намирам мнения за тази докторка. Благодаря ви предварително Simple Smile. След прегледа(който е в четвъртък), ще изкажа мнение и аз.
да, добра е според мен, аз няколко години водих детето си при нея, преди работеше  със здравна каса, в момента не знам, тази година не сме ходили

# 801
Аз търся менение за д-р Ивайло Радев,работи с д-р Гамишева.Става въпрос за операция на киста.

# 802
Др.Зигов е много добьр лекар. Работи сьс здравната каса и на нормални дори ниски цени.

Доктор Зигов, Изобщо не е добър лекар, хаде моля ви се не бъдете толкова наивни.. и цените му не са никак ниски, Явно не сте ходили в стоматологията за да видите наистина ниски цени както трябва да е по здравна каса.

А този Зигов, който много хвалите знаете ли колко съм патил от него, както и майка ми? Майка ми искаше да мине "зад нея" и да й направи операция, но разбира се е нормално да отидеш при друг специалист, НЯМА да споменавам имена, който съответно каза, че не е нужна никаква операция, а е необходимо зъба да бъде лекуван и това се случи два пъти.

А сега да кажа нещо и за мен: Прави ми преди години 2 пломби. За които вземаше над 11лв., а същото това нещо с упойка в стоматологията ми взимаха под 8лв. Направете си сметка. И по важното в случия: Тоза пълен аматьор, който наричате добър лекар много изтънява зъбите при "търкане" за пломба и познайте какво става след време? Имам 2 такива случая!!! Наложи се след това да дам по 250 300лв за всеки от зъбите, които ми прави този Зигов за изграждане (Коронка) защото си оставя ръцете, изпилява ги много, разбира се те стават тънки и такива зъби след като са "мъртви" защото имат пломби те са нежни и крехки и се счупиха по време на ядене.

Така, че при този от години не ходя, защото вече не съм толкова наивен.
Когато минавам по край бинета му, защото живея наблизо, виждам колко много будали понякога чакат пред кабинета му и се вижда също и вътре... идва ми да вляза вътре и да им кажа как седят нещата...

Надявам се да съм бил полезен на мислещите граждани!

# 803
  • в джунглата
Др.Зигов е много добьр лекар. Работи сьс здравната каса и на нормални дори ниски цени.

Доктор Зигов, Изобщо не е добър лекар, хаде моля ви се не бъдете толкова наивни.. и цените му не са никак ниски, Явно не сте ходили в стоматологията за да видите наистина ниски цени както трябва да е по здравна каса.

А този Зигов, който много хвалите знаете ли колко съм патил от него, както и майка ми? Майка ми искаше да мине "зад нея" и да й направи операция, но разбира се е нормално да отидеш при друг специалист, НЯМА да споменавам имена, който съответно каза, че не е нужна никаква операция, а е необходимо зъба да бъде лекуван и това се случи два пъти.

А сега да кажа нещо и за мен: Прави ми преди години 2 пломби. За които вземаше над 11лв., а същото това нещо с упойка в стоматологията ми взимаха под 8лв. Направете си сметка. И по важното в случия: Тоза пълен аматьор, който наричате добър лекар много изтънява зъбите при "търкане" за пломба и познайте какво става след време? Имам 2 такива случая!!! Наложи се след това да дам по 250 300лв за всеки от зъбите, които ми прави този Зигов за изграждане (Коронка) защото си оставя ръцете, изпилява ги много, разбира се те стават тънки и такива зъби след като са "мъртви" защото имат пломби те са нежни и крехки и се счупиха по време на ядене.

Така, че при този от години не ходя, защото вече не съм толкова наивен.
Когато минавам по край бинета му, защото живея наблизо, виждам колко много будали понякога чакат пред кабинета му и се вижда също и вътре... идва ми да вляза вътре и да им кажа как седят нещата...

Надявам се да съм бил полезен на мислещите граждани!

Браво, точно казано Peace  и аз съм недоволна от този Зигов!!! 

# 804
Не съм ходила при Зигов, но понеже четох добри отзиви, а и живея наблизо, реших да го потърся преди време.
Е, цяла седмица звънях, така и не ми вдигна телефона. Разбирам, че може би е много зает, но все пак една седмица...поне да беше отделил 10 секунди да каже-зает съм, търсете друг. Много неприятно впечатление ми направи.

# 805
Здравейте, д-р Красимира Балева по начало ли е специалист ортодонт или в последствие е изкарала такъв курс?

# 806
Здравейте, виждам напоследък са се събрали все негативни мнения, та искам да похваля моята зъболекарка - Др. Янакиева. Тази седмица водих децата при нея на профилактичен преглед. Много внимателно работи и се старае, затова от миналата година започнах да ходя при нея. На дъщеря ми един кариес е правила и малката колкото и да беше ужасена в началото, после каза, че изобщо не я е боляло и не било толкова страшно (само звука на машинката бил) Simple Smile Иначе работи в стоматологията на третия етаж в дъното. Ако ви трябва телефон ми пишете на лично.

# 807
  • Бургас
Някой може ли да даде отзиви да д-р Маджаров - хирург. Кабинета му е в Меден Рудник. Предстои да си вадя мъдрец и ми препоръчаха него, но искам да чуя и други мнения.

# 808
  • Бургас
Препоръчвам с две ръце доктор Александър Партенов-изключителен професионалист! Млад и четящ, в крак с най-новите достижения в стоматологията, внимателен, отзивчив, предлага най-доброто за пациента, а не най-изгодното за него. Попаднах при него след 2 години лутане, в които се бях консултирала с няколко различни специалисти от Бургас и Варна. Според всички тях, положението на зъбите ми беше ужасно, лечението трябваше да продължи около година и половина, за цената направо не искам да си спомням, а един от тях каза, че въобще не се наема. Доктор Александър Партенов само за няколко месеца и на съвсем нормална цена реши проблема ми и сега имам чисто нови зъби Smiley. Телефонът му е: 0888 542 255, работи със ЗК.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 10:27 от rosi1972

# 809
Кажете и приемно време, че да е пълна рекламата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт