Добър зъболекар в Бургас

• 454 447
  • 846
  •   1
Отговори
# 90
Прочетох,(някой спомена),че цената на чистене на зъбен камък  е към 40-50 лв.На мене в "Св.София " ми казаха,че струва 70лв,а при д-р Иванчева е 90лв.
Някакви идеи към кой да се насоча специално за този вид манипулация?

45 ми взе д-р Душепеева / тел. 0888 311 708/ за зъбен камък, но специално за тази манипулация ти препоръчвам д-р Градинарова. Работи в ж.к."Изгрев", ако не се лъжа бл.3, чувам много положителни мнения за това и цената пак е около гореспоменатата!Важно е не само да ти го изчистят, но и да се погрижат за зъбите и венеца след това!Ако те интересува ще й взема телефона!
P.S. М-у другото от Ямбол съм и като става дума САМО за цената там добри зъболекари ми казват, че 40-50 лв. била оскъпена процедура............като говорим за пари....

# 91
  • Бургас
Д-р Будинова-улица "Рилска-12"-мисля 4е беше номера,с две ръце съм за нея,също и д-р Дойчинов-ж.к."Славейков" до 49 блок  Hug

# 92
  • тъгата в мен
Мумка,сигурно не отговаряш на моя въпрос newsm78 ,та затова ще помоля, renyspell
за телефон на д-р Градинарова Peace
Аз не съм ходила на зъболекар и имената им нищо не ми говорят.Затова се допитвам и до вас Hug

# 93
Мумка,сигурно не отговаряш на моя въпрос newsm78 ,та затова ще помоля, renyspell
за телефон на д-р Градинарова Peace
Аз не съм ходила на зъболекар и имената им нищо не ми говорят.Затова се допитвам и до вас Hug

Сврачето, това е тел. на д-р Градинарова 0888/ 25 43 76. Много добра приятелка ми я похвали, заради манипулациите, които прави след изчистване на камъка. Надявам се да ти свърши работа. Кабинета й се намира в новата кооперация пред бл.3 в Изгрев/точно до сервиза на Форд /  Wink
М-у другото, пишеш, че не си била преди на зъболекар.Ако има много натрупан камък, зъболекарите препоръчват съчетаването на мануална и ултразвукова процедура по изчистването му! Peace

# 94
  • тъгата в мен
renyspell,благодаря ти  bouquet
Била съм може би на 2 или 3 контролни прегледа- не съм имала нито пломби,нито проблеми.
Явно,сега му е дошъл момента Wink

# 95
Аз съм много доволна от д-р Стоян Карауланов. Работи отстрани на 3-та поликлиника.
Зъболекаря работи  много внимателно и наистина е много добър. newsm10

# 96
Внимателно прочетох досега написаното, и честно да ви кажа горе-долу за себе си избрах зъболекар. Ще го посетя скоро и би трябвало да остана доволен. Но... може и да се разочаровам, защото да речем точно моят случай ще е петното в кариерата му, или точно тогава санитарката му ще е напуснала и т.н. И тъй като съм авантюрист по душа и обичам да поемам рискове, ще се насоча към най-оплювания от вас. И както до сега се е случвало (поне при мен) това ще се окаже правилния ход. Да ви кажа ли защо? Защото обективно мнение за зъболекар (забележете ЗА ЗЪБОЛЕКАР,не за гледачка,врачка,автомобил или нещо друго) трябва да почива не на единични случаи, а на много редовни посещения. И да се мъчите да ме убедите,сами за себе си знаете,че нито един от вас пишещите (включително и аз четящия) не сме редовни при своя зъболекар така както би трябвало. Причините ги зная не ми ги казвайте,и аз съм Българин и работя тук. Отиваме когато яйцето е опряло вече (извинете за израза) и искаме господ да ни намери гангрената.Гангрената нямаше да е там ако бяхте излекували кариеса,после пулпита и т.н.  При първото нещо което не ви хареса във вашия стоматолог, ви съветвам да проявите смелост и да го обсъдите с него на момента. Не когато сте обиколили вече целия град и според вас сте уцелили правилния,и вечер (вече смело,на своя територия) се пишат компетентни даже някои и злобни постове. Да напомня,че и "уцеления" "най-добрия" "най-препоръчвания" "на президента стоматолога" всички са хора като вас, и понякога дори и те недоглеждат. Да не забравите да оплюете и него после. И така докато не останат... Приветствам всички които са препоръчали своя избор (защото такава е темата) и съжалявам тези, които маскариха ,поне ви олекна нали?... тесни душички...

# 97
Внимателно прочетох досега написаното, и честно да ви кажа горе-долу за себе си избрах зъболекар. Ще го посетя скоро и би трябвало да остана доволен. Но... може и да се разочаровам, защото да речем точно моят случай ще е петното в кариерата му, или точно тогава санитарката му ще е напуснала и т.н. И тъй като съм авантюрист по душа и обичам да поемам рискове, ще се насоча към най-оплювания от вас. И както до сега се е случвало (поне при мен) това ще се окаже правилния ход. Да ви кажа ли защо? Защото обективно мнение за зъболекар (забележете ЗА ЗЪБОЛЕКАР,не за гледачка,врачка,автомобил или нещо друго) трябва да почива не на единични случаи, а на много редовни посещения. И да се мъчите да ме убедите,сами за себе си знаете,че нито един от вас пишещите (включително и аз четящия) не сме редовни при своя зъболекар така както би трябвало. Причините ги зная не ми ги казвайте,и аз съм Българин и работя тук. Отиваме когато яйцето е опряло вече (извинете за израза) и искаме господ да ни намери гангрената.Гангрената нямаше да е там ако бяхте излекували кариеса,после пулпита и т.н.  При първото нещо което не ви хареса във вашия стоматолог, ви съветвам да проявите смелост и да го обсъдите с него на момента. Не когато сте обиколили вече целия град и според вас сте уцелили правилния,и вечер (вече смело,на своя територия) се пишат компетентни даже някои и злобни постове. Да напомня,че и "уцеления" "най-добрия" "най-препоръчвания" "на президента стоматолога" всички са хора като вас, и понякога дори и те недоглеждат. Да не забравите да оплюете и него после. И така докато не останат... Приветствам всички които са препоръчали своя избор (защото такава е темата) и съжалявам тези, които маскариха ,поне ви олекна нали?... тесни душички...

Тъй като съм вечната опозиция по начин на съществуване отново ще се изкажа;)Simple Smile
Съгласи ме, че мнението, което всеки дава било за лекар, зъбар, врачка, ако щеш за крема си за пети е строго индивидуално и това, което за един ще се окаже цяр за друг може да е и отрова.........Рисковете на живото предаване, все пак всеки има право на мнение и избор.Живеем в демократична държава
Много ми е интересно обаче, какво трябва да значи редовно посещение при зъболекар?????Защото аз пр. съм по 2 пъти месечно, това редовно ли е ?Или може би не?Кой знае?
Всеки греши г-не, но не всеки може да прощава......колко са обаче ония които са готови да признаят грешката си?/и няма абсолютно никакво значение колко пъти ходиш при само един зъболекар, защото както казвате и те са хора и те грешат, но една тяхна грешка, при това непризната от тях самите коства цялото доверие:), а понякога недай си Боже и някой зъб........................./
Тъй като и аз прочетох доста неща във форума /място в което някакви хора, обикновено неспециалисти, в това число и аз се изказват по някаква тема/ и изключвайки няколко по-остри поста м-у мен и др. девойка от форума, смея да твърдя, че оплювания или как беше - "маскарене" на зъболекари не е имало! Виж мнения - да, но мнението е нещо различно!
И м-у другото, нещо лично към Вас, не бъдете голословен!!! Цитатите са за това - когато имате нещо "за" или "против" - цитирате си.
А тъй като съветвате, кой как да се държи с лекаря/зъболекаря си, да Ви кажа и аз нещо - ходете по-често на зъболекар при все, че сте българин при все, че сме в криза -  не чакайте кариеса Ви да стане пулпит, а последния на свой ред гангрена!!!
P.S. Дано авантюризма, не Ви изиграе зла шега и не Ви подхлъзне на бананова кора!!!Успех!

# 98
# 99
Samo Enchev i Mitev Tova sa zybolekarite Wink

# 100
Моля ви препоръчайте ми зъболекар с модерен и чист кабинет. Преди години д.р Д Пеев ми направи 7 пломби в Света София. Там техниката беше супер, доктора добър. Но един зъб ми се счупи, пратиха ме на снимка. Искам да отида при спокоен и способен зъболекар. благодаря предварително.

# 101
Д-р  Петя Душепеева, ул. "Цар Симеон І" № 58 тел: 81 46 61; 82 37 59; 0888/31 17 08
Кабинета й е с добро оборудване.

# 102
д-р Стоян Карауланов, ул. "Иван Богоров" №50, тел: 53 38 88; 0887/88 24 96
Работи изключително внимателно.

# 103
  • Бургас
момичета,за зъбен камък в центъра кой бихте ми препоръчали?ако може и координати.
благодаря  bouquet

# 104
страхотен форум. браво! моля ви да споделите за ортодонт в бургас! то знам ,че  няма такива в бургас ,но който  е ползвал услугите на някой който поставя апаратчета  и  брекети     МНОГО   МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ!МНОГО МИ Е СПЕШНО!знам,че в бургас с това се занимават  д-р МИЛИНА, д-р ЕНЧЕВА ,д-р БУДИНОВА,д-р БАЛЕВА  по всяка вероятност има и други. чакам да споделите ,ако някой е ползвал услугите на тези доктори! благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт