Добър зъболекар в Бургас

• 454 266
  • 846
  •   1
Отговори
# 60
Надявам се да съм била полезна! Съжалявам за номера, просто на мен ми запазват час намяст и никога не ми се е налагало да звъня!

# 61
  • Бургас
Имам въпрос към майките, които са или са били кърмачки - налагало ли ви се е в кърмаческия период да ходите на зъболекар и силна ли беше болката? Нали по принцип не се поставя упойка, тъй-като преминава в кърмата? Имам час за петък следобед и ужасно ме е страх как ще издържа ако не ми сложат   Cry Някъде в предишните съобщения прочетох за локална упойка без адреналин - такава дали е подходяща и за кърмачки?
Искам да питам и за мнението ви за д-р Николов в М. Рудник - ако има някой, който го е посещавал. Ще ходя за първи път при него и ми се ще да знам как работи. Благодаря ви предварително!

# 62
Rossan, моят съвет е да информираш зъболекаря, че кърмиш! Зная, чеима упойки, който не вредят на плода по време на бременност и предполагам, че има и такива, който да не преминават в кърмата! Но това вече самия зъболекар трябва да ти каже! Така че предупреди!

# 63
  • Бургас
Rossan - аз все-още кърмя! Ходила съм и продължавам да ходя на зъболекар (на мен и обикновена пломба ми правят с упойка).Слагам си упойка без да се притеснявам. За упойките съм се консултирала с педиатърката в МД-София и тя каза, че при кърмене можеш да ползваш каквато си искаш локална упойка, защото количествата, които преминават в кърмата са минимални (адреналина при кърменето не е фактор, защото от него ти се ускорява пулса и можеш да получиш контракции, което в случая не е проблем). Каза също, че ако толкова се притеснявам мога да накърмя детето, след което като минат три часа от слагането на упойката да се изцедя и да изхвърля изцеденото, а бебчо да го нахраня със шише (замразена кърма) и след това си минавам в ритъм на кърмене! Аз така процедирам и проблем не съм имала никакъв! Успех! Слагай си упойка и си прави зъбките спокойно! Hug

# 64
  • Бургас
д-р Димитрова.д-р Лозова.

# 65

Аз съм много доволна от д-р Стоян Карауланов. Работи отстрани на 3-та поликлиника.

# 66
  • Бургас
DeeDee76, the1, благодаря ви за отзивчивостта, надявам се този зъболекар, при който си запазих час - Николов - да се окаже свестен и да няма проблеми  Thinking Поздрави!

# 67
За мен най-добрия зъболекар е д-р Дечев-работи много добре и страшно бързо.Имам адски страх от зъболекари,но на него му имам пълно доверие.Освен това не ти губи времето в излишни приказки и ако не може да помогне,те праща където трябва.
За хирург-знам,че най-добрите са Енчев и Буланов.

# 68
  • Бургас
Този зъболекар - Васил Николов - се оказа наистина доста добър, много беше внимателен и обясняваше всичко подробно. Много доволна останах и ви го препоръчвам - кабинетът е в М. Рудник, бл. 408 (поликлиниката)

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:13 от Rossan

# 69
С 2 ръце препоръчвам Красимира Рандева  -   056/834534 - страхотен стоматолог е, работи без болка и съм виждала щастливи деца да излизат от кабинета й

# 70
Каквото и да правите не ходете при Мария Томчева в Света София. Много е миличка като човек но като зъболекар нищо не върши.Да не говорим за хигиената! По ниска такава не съм срещала. Пипа всичко без ръкавици, притичва да пуши отвреме на време, после идва да ти бърка в устата и ти дъха на цигари дори и през маската. Ужасно е! И на всичко отгоре постоянно си измисля за какво да ти вземе още пари. Отвратена съм!

# 71
Страшно съм доволна от д-р Бистра Иванчева - работи в кабинета на д-р Юлия Иванова, която пък се ползва с голям авторитет.
1. Д-р Иванова е много внимателна - въобще не усещаш как пипа из устата ти.
2. Много е внимателна и в отношението си към пациентите - търпеливо изслушва и обяснява.
3. Работи с изключетелно качествени материали и най-съвременна техника в кабинета.
4. Въпреки, че е доста млада, показва изключителна компетентност и увереност в работата.
5. Много е старателна и мила.
6. Цените не са от най-високите.
7. Работи със Здр. каса.

Това прозвуча малко като реклама, но наистина ходя при д-р Иванчева не само без страх, но дори ми е приятно /това прозвуча мазохистично направо.../

Ето координати: 0887826730
Посетих я Бистра Иванчева и мога да те оборя без проблеми за не/кадърността й!Че е млада - млада е , че много чете - сигурно, че е мн обяснителна - да така е, чак да ти стане досадно, бла-бла-бла, бла-бла-бла...............!Теорията не ме вълнува, иска се практика:)
"Много добрата" зъболекарка, не можа да ми хване гангрена!Аз не можех да си отварям нормално устата, беше схваната, а тя ми каза, че е от храна влязла някъде до зъба!Бях при нея януари 2009, със снимка на същия зъб от октомври.На снимката, както после ми каза д-р Душепеева/евала голям борец, просто ще установи причината и наистина се пребори за тоя ми зъб, все още ми е в устата/ се вижда дупка на зъба #Crazy
После, не е никак евтина работата й!!! Money
За слагането на един памук, там където според нея имаше влязла храна олекнах 15ка.Сподели ми, че зъбен камък чисти за 90...ай няма нужда!Зъбен камък се чисти за около 40, с процедури - 50 лв.!!!
Сега да добавя нещо и за Душепеева.Има чакане при нея, но пък е невероятен диагностицик и макар да не разбирам някои от консервативните й методи на работи зная че ще се постарае и ще изляза от кабинета й с решен проблем!!!
За цифрите - работи със здравна каса , а ако си без нея - парите са нормални!

# 72
  • Бургас
renyspell, Вие сте предполагам д-р Душепеева!
Винаги ме е изумявало силното присъствие на гости в подобни теми.  Tired

# 73
renyspell, Вие сте предполагам д-р Душепеева!
Винаги ме е изумявало силното присъствие на гости в подобни теми.  Tired
Абе не ти зная името, но аз се казвам Ирина Стоянова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако искаш ще ти дам телефона си да ти се представя лично, ако искаш ще ти дам тел. и на Душепеева да си ги сравниш двата!!!!!!!!!!!!
P.S.Интереса ми от темата не е продиктувам от мазохизъм!!!Не съм от Бс, търсех си добър зъболекар и точно от някаква такава измислена реклама на Иванчева се обърнах към нея!Резултата от "многото й знания" съм ги описала по-горе, ако на някой му е интересно да си вади поуки!

# 74
  • Бургас
Не си спомням да съм искала телефона ти! Не си ми толкова интересна, че да тръгна да ти звъня!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт