Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 605
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Лили, имам, защото ги гледах веднъж, ама не си дадох зор да ги помня Smile  Иначе исках да кажа, че не се разбирам с тези, които съм пробвала от декоративните козметики.

sysko kid, в единия Мол в Лили, обаче не знам кой точно беше... Съвсем случайно попаднах там преди месец-два.

# 136
Не знаех, че Никс са на Лореал.
Ти идея нямаш колко марки са под шапката на L'Oreal!

Мисля си, девойки, ако ние, активно списващите тук, си имахме магазини за козметика (по градове), на какво ниво щеше да е консултацията в тях... Ехеее, имаше да ни дишат праха! Та ние сме с докторантура по декоративна козметика! bowuu Joy
Покрай темата и форума като цяло вече знам за козметиката повече отколкото в областта, в която наистина имам степен Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 137
  • Варна
Лили, вчера си купих едно червило на Макс Фактор и през цялото време за теб се сещам. Нали си споменавала, че обичаш розово-прасковени нюанси с частички, та бях почти сигурна, че го имаш 😀

730 Flushed Fushsia е.

# 138
В Пловдив има в Лили в Мол Пловдив,както и вече в Лили до Новотела Simple Smile

# 139
Лили, вчера си купих едно червило на Макс Фактор и през цялото време за теб се сещам. Нали си споменавала, че обичаш розово-прасковени нюанси с частички, та бях почти сигурна, че го имаш 730 Flushed Fushsia е.
Скрит текст:
Не съм обърнала внимание на този цвят, а и не съм сигурна че съм го виждала. Rolling Eyes Дано го открия.
Иначе ги харесвам! Имам MF 735 Maroon Dust, MF 833 Rosewood и MF 36 Pearl Maron.
Но погледнах снимки в нета как стои на устните, май ще е светличко за мен.

# 140
Страхотно е червилцето, което Тайга е показала. Имам го от година някъде и то след грандиозно търсене из Стара Загора, защото беше свършило навсякъде. Светличко е обаче наистина, трябва да се види наживо. Имам и последното, което е показала Лили, но не ми стои никак добре.

# 141
Аз пък две Римелски червила си взех и съм много доволна. Едното е  от течните матови stay matte, нямаше тестер и трудно се възприемам с цвета, а второто е прекрасно и като усещане и като цвят.
Скрит текст:

Това най-лявото е на Мейбълин с червените гилзи. Много го харесвам. Снимките са със светкавица и са една идея по-оранжеви.
Ето го и как стои
Скрит текст:
Много е комфортно, обаче, за носене. Интересен цвят е.
Много обичам червила и често си купувам, никога не са излишни. Grinning
Аз си взех две маски на 7th heaven последно и с това се разминах. За сега гледам по-леко да я карам с полупките, но трудно се получава.. Да видим до края на седмицата дали ще се сдържа. Grinning

# 142
  • Стара Загора
Обръщали ли сте внимание дали има Lumene в Лили, защото тази седмица видях че липсват продуктите им в това в Стара Загора. Имаше няколко крема, серума, почистащ гел и дори тях са свалили. Попитах една консултантка и каза че засега нямало да ги продават повече. Не беше сигурна, но каза че май това важи за цялата верига.

Не особено обективно, но нали обещах да пиша за шампоана на Шварцкоп от Beology for frizzy hair. Само веднъж съм се измила с него. Пени се добре и прави пухкава снежнобяла пяна. Ухае много приятно, на нещо луксозно. Още под душа усетих гладка и сякаш плътна косата си. След като я изсуших обаче, няма обем и по краищата + дължините до средата, имам хвърчащи косми. Блясък придава и се усеща чиста, но сякаш подхранване няма. От вторник вечерта до днес, сутринта в корените беше леко омазнена. Ако я вържа или хвана с шнола, се вижда. Но като е пусната и сресана, няма проблем. Умишлено не сложих балсам или маска, а се напръсках само с термозащитния спрей от серията. Забелязах че се разреса лесно и възели нямаше. Не съм впечатлена като за първи път, може би защото нямам допълнителен обем. За капак в сряда сутринта валеше и нямаше свободни таксита, та си повървях около 25 мин до работа във влагата. Сравнително в прилично състояние пристигнах и не бяха ми бухнали бебешкитв рошки като обикновено, а сякаш съм имала едри къдрици, които са се отпуснали.

Да споделя и че видяха базата на Буржоа от Healthy mix в Ароматикс за 13,30 лв. А в Лили е 19. Изненадах се че тубичката е 20 мл, очаквах поне 30. Но е добра и мисля да я взема. Ако сложа по-сух фдт или напластя, пак има подчертаване на назолабиалните. Но при нормално количество и лека формула, е супер. Има сякаш силиконово усещане, обаче пък прави мека кожата, гладка и ухае нежно на плодчета. Simple Smile

# 143
Аз нали тоя шампоан купих (да не ставам да поглеждам, че не помня  Laughing) Нещо не съм очарована никак. Два пъти го ползвах, ще му обърна специално внимание след утре - трето миене на косата, ама ... Confused

# 144
Аз се мия с този и след него косата ми е със сухи и заплитащи се краища, но го отдавах на факта, че съм с кичури - косата е третирана и суха. Но пък ползвам термозащитния спрей от същата серия и след него не е чак толкова зле положението. но имам и други финиши, след които всичко е съвсем ОК. Та ще си го доизразходвам шампоана, но няма скоро да го повторя.

# 145
  • Стара Загора
И аз го гледах, но реших че ще ми е тежък. От половин година съм затрупала шкафа в банята с 5 шампоана и всички са подхранващи, та затова си ходя без обем. Grinning И от кокосовия на ogx не съм доволна. Дори приятелка ми каза "краищата ти изглеждат много изтощени" след като се бях измила с него. А имах от олиото на Nashi Argan.

# 146
  • София
Ех Ивче, как се надявах на много добри впечатления от Schwarzkopf нещата. Нищо де, утре ще ида да взема и ще пиша и аз. Няма да пропусна все пак.. Hug

Момичета, може ли подробно за бб Хилти микс. Стори ми се, че писа някой, че вече има такъв. За суха кожа Ок ли е (уж серията е подходяща)? Има ли подчертаване на пори? Дава ли озаряване?

Вчера си взех едно червило от luminous серията на Catrice, но нещо не ми допада. Може би устните не са ми в най-добра форма. Ще чакам по-топло време.

# 147
  • Стара Загора
Добър в ББ крема. Аз нали съм нахална и си напълних от светлия и средния цветове. В комбинация с базата, мога да кажа, че изобщо не ми се впива във фините линии и стои много естествено. Покритието е леко към средно и има нужда от пудра. Аз съм със суха кожа и ми пасна перфектно.

# 148
Скрит текст:
Обръщали ли сте внимание дали има Lumene в Лили, защото тази седмица видях че липсват продуктите им в това в Стара Загора. Имаше няколко крема, серума, почистащ гел и дори тях са свалили. Попитах една консултантка и каза че засега нямало да ги продават повече. Не беше сигурна, но каза че май това важи за цялата верига.

Не особено обективно, но нали обещах да пиша за шампоана на Шварцкоп от Beology for frizzy hair. Само веднъж съм се измила с него. Пени се добре и прави пухкава снежнобяла пяна. Ухае много приятно, на нещо луксозно. Още под душа усетих гладка и сякаш плътна косата си. След като я изсуших обаче, няма обем и по краищата + дължините до средата, имам хвърчащи косми. Блясък придава и се усеща чиста, но сякаш подхранване няма. От вторник вечерта до днес, сутринта в корените беше леко омазнена. Ако я вържа или хвана с шнола, се вижда. Но като е пусната и сресана, няма проблем. Умишлено не сложих балсам или маска, а се напръсках само с термозащитния спрей от серията. Забелязах че се разреса лесно и възели нямаше. Не съм впечатлена като за първи път, може би защото нямам допълнителен обем. За капак в сряда сутринта валеше и нямаше свободни таксита, та си повървях около 25 мин до работа във влагата. Сравнително в прилично състояние пристигнах и не бяха ми бухнали бебешкитв рошки като обикновено, а сякаш съм имала едри къдрици, които са се отпуснали.

Да споделя и че видяха базата на Буржоа от Healthy mix в Ароматикс за 13,30 лв. А в Лили е 19. Изненадах се че тубичката е 20 мл, очаквах поне 30. Но е добра и мисля да я взема. Ако сложа по-сух фдт или напластя, пак има подчертаване на назолабиалните. Но при нормално количество и лека формула, е супер. Има сякаш силиконово усещане, обаче пък прави мека кожата, гладка и ухае нежно на плодчета. Simple Smile

iv4enceto_91, много си хубава! Харесвам и косата ти. Hug

# 149
Знаете ли дали Някъде има момента намаление на Max factor ?

Общи условия

Активация на акаунт