Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 617
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм с мазна/смесена кожа и използвам Colorstay на Revlon. Любим ми е. Simple Smile

А вие имате ли любим руж от дрогерията и кой бихте ми препоръчали? Бих предпочела да е матов, но може и с частички. Много съм бяла.

# 166
От известно време съм съм с ФДТ на Манхатън clearface. Матира, има леко към средно покритие, нанасям го с бюти блендър, ако се нанася с четка може би ще има по-голямо покритие, но не съм пробвала.

Ще ги пропусна тези шампоани. Безкрайно доволна съм от тези на Балеа и на Жая с какаото. Разплитат ми косата, имам обем и не ми свалят боята. На моята коса друго не и трябва, природно блестяща и нецъвтяща е. 😆

# 167
И аз харесвам Балейските, както и балсамите. Пък цените са почти символични. Ти кой използваш?

# 168
Джинджи течното мат червило е Fatal kiss, а това в гилзата Mauve-ment.
И аз търся руж някакъв, който да не е твбеширен като текстура. Някак си не ми се дават 17 лева за новите на Макс Фактор, но накрая май ще се предам..

# 169
Има чудесни ружове на съвсем по-прилични цени от тези 17 лв. На Essence ружовете са чудесни, новите на флормар (двукомпонентните), на Catrice... Разбира се, ако ги харесате достатъчно, за да си ги купите. Това, че един руж е 17 лв, не го прави задължително хубав. Не знам какви са новите на Max Factor, не твърдя, че не са хубави, но има и по-евтини достатъчно хубави, исках да кажа. Blush

# 170
Арабеск, ползвам си този с маслата, но съм пробвала и кофеиновия. Беше хубав, от известно време съм се навила да пробвам и серията за боядисана коса. Дано не забравя да я взема, като започне да ми привършва някой шампоан.

Ружовете на Есенс са много хубави. Аз взимам само от мат цветовете, другите не ми допадат. Имам един на Лореал, цвета много ми харесва, но много се разпрашава, трудно го нанасям и ставам като матрьошка накрая.

# 171
Имам на Катрис и са ми много тебеширени. Тези на Макс Фактор са едни меки, не точно като кремообразен. В нашето Лили и Дм няма ружове на Есенс никога - отдавна ми се иска да ги пробвам, но на регала абсолютно винаги е празно и никога не знаят дали ще получават изобщо. Да не говорим за Флормар, че винаги им е празно, дпеи лакпве много много няма. В нашия град е бедно от към асортимент винаги стоките са прашасали, отваряни.. Особено в Дм. Ако открия някъде и Флормар и Есенс задължително ще пробвам. Благодаря ти много за мнението. Лека вечер! Hug

# 172
Още утре ще погледна тези на Есенс и на Макс Фактор щом казвате, че са хубави. Аз досега руж не съм използвала, но помня, че преди Макс Фактор имаха някакви печени, които ми привлякоха вниманието, но бяха 20 и няколко лева. Не знаех, че имат нови.

# 173
Аз имам един руж мозайка на Есенс, но не съм доволна. Почти не мога да извадя цвят от него.

# 174
  • Вестерос
От тези двата съм много доволна, не знам обаче дали ги продават още Simple Smile Цял ден ми откарват.

Имам Kissable

Скрит текст:

Indian Summer

Скрит текст:

От този обаче не съм доволна, пуска , но слабичко и е с повече блестящо. Ако обичате по-нежни може и да ви хареса.

Хвалят ми на Аура, те как са?

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 00:18 от Tiffany А

# 175
  • Стара Загора
Ако говорите за Cream puff на Макс Фактор, не са нови. Просто в България ги заредиха преди 3-4 месеца. На 17 лв бяха намалени през януари в Лили, иначе мисля са около 22 редовна цена.

Ружовете на Аура не са лоши, но се образуват от онези топченца и сякаш са по-сухи. От колекцията Гейша са много добри, но са доста пигментирани. Вече не я зареждат, бяха и на намаление, така че ако някъде е останало нещо - това е.

# 176
Хвалят ми на Аура, те как са?
Доста пигментирани, трябва лека ръка за тях.
Сутринта извадих руж на Catrice заради Super Stay Matte Ink 05 на Maybelline, тъй като си подхождат като цветове. Ами прекрасен е, нищо тебеширено.
Нанася се равномерно и е много естествен ненатрапчив цвят.
Слагам в скрит текст ружът, червилото и как стоят. Малко рязка е чертата на устните, но пък цветът е неутрален нюд и ако е наблегнато на грима на очите, е доста приятно и семпло с това червило.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 15:10 от ~Lily~

# 177
Lily, кой номер е тоз руж? Много ми харесва, подозирам че може и да е светъл за мен, но все пак ще го погледна.

# 178
Lily, кой номер е тоз руж?
Ето
Скрит текст:

# 179
Благодаря! Погледнах в нета, май наистина е за по-бледи кожи, но пък харесах един друг цвят. Абе ще купувам днес руж, то се е видяло. 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт