Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 688
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Rock n doll на Есенс е непоправим боклук. Пуска страшно много туш като всички спирали на Есенс, които съм пробвала, четката й е странна и става една голяма мацаница. След няколко неуспешни опита да я накарам да работи прилично замина директно в коша. Освен това след няколко часа се размазваше под очите.

# 406
Rock n doll на Есенс е непоправим боклук. Пуска страшно много туш като всички спирали на Есенс, които съм пробвала, четката й е странна и става една голяма мацаница. След няколко неуспешни опита да я накарам да работи прилично замина директно в коша. Освен това след няколко часа се размазваше под очите.
При мен пък не се размазва и стои добре, но наистина пуска много туш и отнема време докато се нанесе. Аз съм голям привърженик на Римелските спирали - особено зелената с краставица. Laughing

# 407
  • В къЩи.
Не съм ползвала спирали на Риммел от години. Поръчах тази https://remedium.bg/product/71518/rimel-spirala-wonderful-wake-me-up-black.html , днес или утре я чакам.
Да не би тя да е с краставицата?

# 408
Не съм ползвала спирали на Риммел от години. Поръчах тази https://remedium.bg/product/71518/rimel-spirala-wonderful-wake-me-up-black.html , днес или утре я чакам.
Да не би тя да е с краставицата?
Да, точно тя е. Страхотна четка, разделя миглите, не ги сплъстява и не се рони. Слагам я в 7 сутринта и я махам в 10 вечерта и не е мръднала. Има приятен мирис на краставица, явно има екстракт. Вече използвам 3-4 опаковка. bouquet

# 409
  • В къЩи.
Ооо,супер.  Hug
Гледах доста ревюта с нея и на всички мигли изглеждаше добре.
Нямам търпение да я пробвам вече. Дано ми хареса и на мен.

# 410
Здравейте момичета,
 препоръчайте ми хубава палитра около 10 цвята, не много скъпа, среден ценови клас, до около 50 лв

# 411
Напоследък изобщо не си харесвам миглите. Едното око го правя добре, ама другото е много зле. Приличам на тия от снимките. Накрая просто излизам без спирала..

# 412
   Аз днес си взех новият хайлайтър на Есънс.
Много съм доволна.
Някоя от вас да си е купила фиксиращия спрей
за грим с блестящи частици?
Много ли блести или просто озарява лицето?

Може ли снимка на хайлайтъра? Само един вид ли е?

# 413
Здравейте момичета,
 препоръчайте ми хубава палитра около 10 цвята, не много скъпа, среден ценови клас, до около 50 лв
В каква гама да е ? Имам тази на I Heart Makeup и много ми допада ,а цената е около 20-24лв.

# 414
Може ли снимка на хайлайтъра? Само един вид ли е?

да, един вид е

Скрит текст:

# 415
Палитрите на севънтийн са хубави, имат добър цветови подбор и пигментация. Тези на W7 са също много добър бюджетен вариант. Много наситени цветове, трайни,  като нюанси имитират палитрите на Ърбан Дикей, само че са около 5 пъти по- евтини.
Скрит текст:
И аз имам една палитра на Make Up Revolution, за цената си също е добра, това което ми е минус в нея, е че общо взето най- любимите ми цветове в нея са и най- слабо пигментирани. Но за начинаещи в грима са си е екстра.

# 416
Здравейте момичета,
https://www.pinkpanda.bg/magazin/palitra-ot-senki-za-ochi?multi- … s_filter%5B%5D=79

# 417
Понеже бяхте подхванали темата за свещите, да попитам вотивна свещ какво е? Grinning
Иначе имам и аз арома лампа. Купих си тарт от айко и вече повече от месец не се е изхабил. Но не съм я палила всяка вечер.

# 418
Тези на W7 са също много добър бюджетен вариант. Много наситени цветове, трайни,  като нюанси имитират палитрите на Ърбан Дикей, само че са около 5 пъти по- евтини.
Скрит текст:
Имаш ли представа, къде може да се намерят тези палитри, не съм ги срещала, изобщо на тази марка само на лакове съм попадала по магазините  Thinking

Тези дни минах през Елитис, и загледах металическите червила на Габрини. До сега само стари лакове съм виждала така разслоени, няма такава гадост,това по средата е течност, и миришеха ужасно, а са нови:
Скрит текст:

# 419
Като прочетох "миришеха ужасно" рекох и аз да се оплача, че в момента под носа ми мирише ужасно! Close Намазана съм за първи път с тази маска и направооо докато се намажа бях на път да... Sick Мирише на нещо средно между препарат за отпушване на канали и блажна боя! Черна е! Неравномерно се нанася, изглежда потресаващо и кучето се стъписа като ме видя Joy Бау! newsm43 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт