Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 657
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
Мерси Вивиан Simple Smile)) Hug

Ариа, перлите бяха 4,99.
Пишеше , че трябва да има и руж на цена 3,99. Но нямаше такъв продукт, не го и виждам на постера с колекцията. За мен тези перли са ружа и на тях има етикетче, на което пише, че са руж.
Четката за грим и на мен ми хареса, но я нямаше.
Очната линия е много странна. Мисля, че беше около 4лв. С три топчета е.
А най ми е любопитно в малката кутийка като близалка продават някакъв скраб за нокти и кожички. Такова чудо не съм ползвала.

Скрит текст:

# 241
Някой виждал ли е тази колекция в Лили, ДМ?

# 242
Лили отвръща на удара  Laughing на Никс, на Витошка. Бюти уикенд с 15% намаление на 24 и 25 февруари:
https://m.facebook.com/LillyDrogerieBG/photos/a.466295780064308. … e=3&source=48

# 243
О, искам ги тези перли! Точно онзи ден си мислех да си търся розов руж. Ако някой ги види някъде в Стз или онлайн, моля да вика Smile

# 244
  • Стара Загора
Тази спирала нова ли е? Видях я вчера във Фламинго и се изненадах от ниската цена...

Бяха заредили и по 4 цвята от новите металически червила (3,89 лв) + лакове (1,89) на Голдън Роуз. Исках да си взема за проба, но червилата ми циганееха и лаковете не бяха интересни.

Не знам тук ли някой ме пита за ББ крема на Буржоа, четох набързо през деня. Първите 2 цвята са светли - 1 номер е с розов подтон и за бели кожи, а 2рия е с жълт подтон. При мен като се смесят двата става точно. Снимката е малко размазана, но щракнах като си отсипах точнп на дневна светлина двата цвята.

# 245
Не съм споделяла май колко много ми хареса ей-този парфюм

Помирисах го случайно и беше любов от първи мирис 😍 Купих го веднага; чак в къщи установих, че е мъжки. Не че това щеше да ме спре...
Страхотен, наситен и силен аромат!
Издирвам същия крем за тяло, засега безуспешно. Ако някой е виждал някъде, да свирка...

Къде се предлага? Simple Smile
От ДМ го взех аз. В Лили предлагат душ геловете и кремовете от марката, но парфюмите не съм ги виждала там.

# 246
Аз мацнах май №3 от ВВ крема и ми се видя светъл, иначе... не знам какво му е ВВ-то, това си е чист фдт и то доста покривен ми се стори.
Свързах се с офиса на Лили и обясних каква съм шматка и съм си затрила картата, отговориха ми вчера, преиздадоха ми я, че даже и точките ми нанесоха обратно вътре. Днес си я взех от магазина, в който пазарувам, беше доставена там. Направо са светкавични и честно казано, ме изненадаха. Laughing Очаквах, че ще ме мотаят.
Две маски за коса купих само - на Syoss и на Orzene beer - за много суха и изтощена коса, намалени са в Лили, защото косата ми е ... зле. Tired Зимата винаги става така! Подстригах около 2 см. сега почвам с маските, освен готови и домашни, за да живне, че до пролетта ще е трагедия иначе. Confused

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 00:01 от ~Lily~

# 247
напишете и кой точно е парфюмът Simple Smile

едит: открих го, във Ф. е с друга опаковка
https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Legno-di-Guajaco-7557.html
гледам приликите и разбирам защо не съм го забелязала до сега Simple Smile

пп не, не може да прилича на нещо, което по описание е сходно с акватик!
ясно, утре ще ходя до ДМ Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 19:15 от bubanka

# 248
  • София
http://www.tesoridoriente.net/prodotti/crema-corpo
Мисля, че няма крем с този аромат. Поне на официалния им сайт го няма.

# 249
  • В къЩи.
Ивче,аз питах за цветовете на ББ крема.
Благодаря. bouquet

# 250
  • Стара Загора
Наистина ББ-то е покривно. Не ми се струваше така, докато не свалих вчера снимките на грима и забелязах че изглеждам по-напудрена от обикновено. Но пък бях и с новата пудра на Trend it up, а на първия грим съм с прахообразната на Vivienne sabo. Едва ли е от това, но не е от най-леките при всички случаи.

Скрит текст:

Видях че в брошурата на Елитис пише - 25 % на Буржоа, но в нашия магазин сякаш вчера не ги видях заредени или така ми се е сторило?

# 251
напишете и кой точно е парфюмът Simple Smile

едит: открих го, във Ф. е с друга опаковка
https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Legno-di-Guajaco-7557.html
гледам приликите и разбирам защо не съм го забелязала до сега Simple Smile

пп не, не може да прилича на нещо, което по описание е сходно с акватик!
ясно, утре ще ходя до ДМ Simple Smile
Съветвам те да пръснеш за проба (ако има тестери), да се разходиш и после евентуално да се върнеш. Аз така направих. Първо помирисах. Напомни ми на любимия ми
. Пръснах и се оттеглих. Началото беше спиртно, ама много. След 20 минути тичах наобратно....
Парфюмът не е от типа "обичайно харесвани". Но аз имам малко странен вкус. Само предупреждавам.

# 252
Много ти благодаря за отзива! Flowers Sunflower

# 253
  • София
Червилата Smart Lips на GR при мен не оставят следа по зъбите, но ми стоят тежко на устните.
 Купих 4 цвта в еуфорията....Простеят ми.... Mr. Green

# 254
  • София
Новите HD червила на Ревлон са страхотни!!! Матови с металически отблясък, като при два от цветовете са явно изявени, най-светлото е като розово злато, а тъмно кафявото е простооо невероятно. И двете ги искам.  Като ходите да дрогерийствате погледнете ги задължително..Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт