Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 46

• 94 561
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • В къЩи.

Най-често ползвам тази https://www.avon.bg/prodykt/36897/ и подобната на РТ , като тази на Ейвън е с по-дълъг косъм,което я прави и малко по-мека от РТ.
Имам ги и двете и това са ми пробванитени зарязаните четки, фдт ми го разнасят на черти. Има ли някаква тайна за използването им.
На мен Експерта на РТ ми е най- удобен. Или плоската и скосена кабуки пак на РТ.

Няма тайна. Слагам ФДТ върху ръката и с докосване на четката взимам продукт, с кръгови движения разнасям по лицето. На четри ми се получава с четките тип " бояджийски".

Експерта поръчах от Сафо ( показания по нагоре сайт) и тя ми се разпадна на второто миене. ooooh!
Явно нямам късмет с четките. Cry

Имам тази http://fancywitch.com/index.php?id_product=4&controller=product&id_lang=1 , много мек и нежен косъм, с нея сякаж получавам по-плътно покритие от колкото с горепосочените четки. Тя май е доста подобна на Експерта,но сякаш малко по-голяма. Thinking

Ивче, показания от теб сайт, читав ли е? Мога ли да поръчам Експерта от там? Или тази http://beautycelekt.com/real-techniques/original-real-techniques … ini-expert-chetka , някой я беше показал.

# 631
Поръчай си го от Iherb или от някой английски сайт, аз лично нямам много вяра в оригиналността на предлаганите от БГ сайтовете четки. Не че нещо, ама и самото им име е сбъркано написано и е леееко съмнително за мен. Освен това от iherb излизат по-евтино.

# 632
  • В къЩи.
Не съм поръчвала от чужди сайтове,изпитвам някакъв страх от тях. Mr. Green
Затова питам и за утвърден бг такъв.

# 633
Lemy, добре че писа че магазина на Витошка още не е отворен. Бях се засилила в сряда да обиколя центъра и той ми беше сред набелязаните. 😒 Ще чакам до другата седмица май.

# 634

И аз я заглеждах, но имам другата им палитра, The nudes, и честно казано, не съм много очарована, сенки са доста прашливи и без база не са нещо особено.

Обаче с две ръце мога да препоръчам ето тази палитра на Флормар. Добре пресовани, пигментирани, не се прашат.

# 635

И аз я заглеждах, но имам другата им палитра, The nudes, и честно казано, не съм много очарована, сенки са доста прашливи и без база не са нещо особено.

Обаче с две ръце мога да препоръчам ето тази палитра на Флормар. Добре пресовани, пигментирани, не се прашат.

Много красива палитра, ще я потърся  Peace

# 636
  • Стара Загора
Питах за палитрата, защото видях, че я има в комплект с розовата спирала и се чудех дали да не го взема за подарък за 8 март, но явно няма да е...

# 637
  • София
Относно сайтовете за поръчки, предпочитам да си закупя четката от реален магазин. Така виждаш четката на живо. Ако попаднеш и на любезна продавачка, може и да отвори кутията.

# 638
  • София
Да ми препоръчате някакви епилиращи/депилиращи ленти за космите на ръцете?
Използвам само на Дева от години и съм много доволна. Около 6 лв струват.

# 639
Ако попаднеш и на любезна продавачка, може и да отвори кутията.

Точно поради тази причина пазарувам главно онлайн. Хич не би ми било приятно да си слагам на лицето четки, които кой знае колко дами преди това са пробвали, защото някоя мила продавачка им ги е отворила.

# 640
В по- добрите магазини за козметика, четките имат мострени бройки, така че няма нужда от разопаковане на тези предназначени за продажба.

# 641
Отваряне на кутия не значи да се гримираме с въпросната четка в магазина Rolling Eyes

# 642
  • София
Lemy, добре че писа че магазина на Витошка още не е отворен. Бях се засилила в сряда да обиколя центъра и той ми беше сред набелязаните. 😒 Ще чакам до другата седмица май.

+1 Simple Smile

# 643
  • В къЩи.
Ако попаднеш и на любезна продавачка, може и да отвори кутията.

Точно поради тази причина пазарувам главно онлайн. Хич не би ми било приятно да си слагам на лицето четки, които кой знае колко дами преди това са пробвали, защото някоя мила продавачка им ги е отворила.

Четката не е чак такъв проблем,че е отворена. Винаги ги пера преди употреба.
Но една такава любезна продавачка,ме отказа да купувам повече спирали от нейния магазин,защото ми отвори всички налични,за да ми покаже четките им. Не бяха мостри. ooooh!

# 644
  • Бургас
Момичета бихте ли ми препоръчали сянка единичка подобна на този цвят (peaches n cream) и да е хубава като издръжливост, наситеност, да не се праши много.
От оригиналната палитра почти съм го привършила този цвят, а върши работа за много неща и ми се иска да намеря нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт