Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 151 490
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Всяка жена си знае за себе си от какво има нужда. Аз съм виждала 18 годишни девойки, които като ги притиснат емоциите, изглеждат като 40 годишни. Така, че всичко зависи от кожата. При целия арсенал от процедури всяка жена намира кое е най-добре за нея.  Аз лично харесвам ефекта на мезотерапиите, които съчетани с филър в някои области правят вида доста естествен.

# 241
  • sofia
Аз все още се надявам на коментари за Хайфу, въпреки че майка ми май се е  решила да го прави. Парите обаче не са малко, а и мен този тип апаратни процедури малко ме притеснявят, така че ако някоя си е правила, моля за коментари:))
малко късно влизам в темата, но Хайфу правихме с мъжа ми и ...... не си струва грам. В инфинити го правихме, усещаш стягане след процедурата от ментола в крема, това е, ефект -не.

Да кажа ..... Рестилейн слагах преди месец и кожата ми се чувства добре, по - плътна някак е! Др Баятева ми го препоръча, планувам май месец отново да го направя, понеже също предпазва от поява на лунички ( каквито ми  излизат при слънчеви процедури), бяхме на зимна ваканция на Карибите и не ми излезнаха лунички, от това съм най-доволна.

# 242
Колко време след поставяне на дилър трябва да се масажира зоната за добри резултати? Постави хора ме го под очите, за запълване на вдлъбнатините и трябва да отбележа, че се получи. Само към края на окото не е много равно, не е буца но все пак. Днес е втория ден от поставянето

# 243
Аз тъкмо се прибирам от консултация при Николай Георгиев за липофилинг.. Консулатциите му вече са платени междудругото, преди няколко месеца някой беше споменал, че са безплатни, но вече са по 40лв.

Та, както и предполагах, това е най-подходящата процедура за мен, т.к. са ми хлътнали бузите много и покрай тях ми се появиха и назолабиални, а с филърите много бързо минава ефектът. Някоя от вас правила ли си е при Николай Георгиев или при Ильо Стоянов липофилинг на лице? В сайтовете и на двамата липсват снимки преди и след и това леко ме притеснява...   Thinking

Николай Георгиев спомена, че инжектира собствената мастна тъкан със стволови клетки, но като го питах какви стволови клетки добавят той обясни, че всъщност не добавят никакви, ами то си имало в кръвта. Докато при Ильо Стоянов, доколкото подразбрах поне от разни постове, се обоготавя материала допълнително със стволови клетки... това донякъде обяснява и голямата разлика в цените на липофилинга при двамата... Мисля да отида и при Ильо Стоянов на  консултация все пак преди да се реша...

Бях и при д-р Джалдети днес, защото имам проблем и с акне, което боря от 15 години, та тя каза, че всъщност съм имала себорея, което никой от 20-те дерматолози, при които съм била последните години не го е споменавал... Леко ме изненада тази диагноза, но реших да й се доверя, защото много момичета тук писаха, че са страшно доволни от нея.. изписа ми лекарства за 150лв и сега чакам да ги сготвят в една аптека да видим какъв ефект ще имат.... Моля се и този проблем да се реши веднъж завинаги...  Praynig Praynig Praynig

# 244
Аз се включевам след известен застой- майка ми си направи процедурата Хайфу с уреда, който се води за най-нов и добър, всичко мина добре и очакваме първите резултати.
Тя е много обнадеждена, защото другият вариант да се справи с отпуснатата кожа в нейното състояние беше хирургия, но на това със сигурност няма да се навие.
След няколко месеца ще си направи и ботокс и малко филър в устните и се надявам за рождения й ден да изглежда по-добре и по-млада.
Аз временно съм спряла с всякакви процедури, чисто финансово в момента ще ми дойдат като голям разход, но планирам другия месец да си сложа още малко хиалурон в устните и е си направя или серия от мезотерапии или няколко процедури с Хидра Фейшъл, за да си хидратирам лицето, от зимата кожата ми е много суга и не изглежда добре.
Здравей, къде си прави Хайфу и каква е цената? Болезнено ли е? Интересувам се за моята майка.

# 245
.....
Бях и при д-р Джалдети днес, защото имам проблем и с акне, което боря от 15 години, та тя каза, че всъщност съм имала себорея, което никой от 20-те дерматолози, при които съм била последните години не го е споменавал... Леко ме изненада тази диагноза, но реших да й се доверя, защото много момичета тук писаха, че са страшно доволни от нея.. изписа ми лекарства за 150лв и сега чакам да ги сготвят в една аптека да видим какъв ефект ще имат.... Моля се и този проблем да се реши веднъж завинаги...  Praynig Praynig Praynig

A_vagabоnd, пробвала ли си за акне крема с бензоил педоксид. Има специална тема тук във форума на тема акне и това е най-препоръчваното кремче. От личен опит действа изключително при пъпки!

# 246
Може ли мнение за филър Apriline за устни?

# 247
.....

A_vagabоnd, пробвала ли си за акне крема с бензоил педоксид. Има специална тема тук във форума на тема акне и това е най-препоръчваното кремче. От личен опит действа изключително при пъпки!

Как се казва крема?

# 248
Джаклин - бензоил пероксид е активна съставка,  Аптека Ерудита забъркват крем с 2,5%. От чужбина се намират готови с различни търговски наименования  и % -Бензак, Бензакен. Аз купувам от Гърция Епидуо гел10% бп + 2 % адапален. Мисля, че и Алена го ползваше.

Не мога да дам линк към темата, че пиша от телефона.

# 249
Чувала съм за тези кремове, но не съм ги пробвала... при мен проблемът е по-скоро вътрешен мисля, затова и трябва по-сериозно лечение... предположението на д-р Джалдети за себорея обяснява донякъде всичките ми неуспешни опити досега, защото това реално е заболяване на мастните жлези, което с крем не може да се излекува, а само временно да се успокои.

Ще действам сега 2 седмици с 3-те неща, които ми изписа и ще видим после как е положението. Може за поддържане на спокойна кожа после да се окаже добър вариант този тип кремове   Peace Hug
Аз имам и хипофункция на щитовидната жлеза и винаги съм мислила, че част от проблема е на хормонална основа, но ще ги ататкувам една по една възможните причини  Rolling Eyes

# 250
  • в 1001-та нощ
Епидуо Гел ми беше предписан от лекар за 3 годишни акнеични проблеми. Купих го от тук - от сайт за фитнес, като терапията включваше и други в-ва. Но мисля, че е по-добре A_vagabоnd да си слуша лекаря, ако е себорея - да лекува нея Simple Smile За второ мнение бих я насочила към моя лекар - д-р Николаева в Кожния диспансер. При мен предписаното лечение - даде нужния резултат. Доволна съм от отношението.

Аз да Ви кажа, че вече нямам бръчици и под очите. Много ми е интересно - всеки ден да наблюдавам развитието на ботокс ефекта - стъпка по стъпка как настъпва и дава резултат Simple Smile Определено не съжалявам на този етап Simple Smile Липсва ми, обаче - грижа за под очите. Нямам ресурс за това в момента, но от близо 6 месеца виждам дехидраатция на кожата на долния клепач - под миглите. Знам, че д-р Михайлов ще предпише PRP. За моята фина кожа - не веднъж е казвал - много, много да внимавам с филърите. Той предпочита PRP-то и пред мезотерапия. Ще го питам дали може да отделяме малко плазма от тази за скалпа и да се инжектира под очите. За да се уплътни и възстанови кожата. Ще е хубаво да се обогати, но ... ще го мислим.

# 251
a.l.e.n.a Как така от ботокс са ти изчезнали бръчиците под очите? Той нали се слага само над очите... аз досега два пъти съм слагала на челото и в гневната, но не съм виждала никаква промяна в бръчиците под очите... за там и аз нямам решение към момента.. В Дуписима ми казаха, че там можело да се работи само със силиций и имали такива инжекции, които не били опасни в близост до окото, така както са филърите. А силицият стимулирал образвуането на нов колаген в тази зона, което дава плътност и изглажда бръчките (според тях нали).  Друга възможност за бръчиците под очите не съм чувала, а имам нужда....  Tired

Някакви терапии със стволови клетки ми се искаше да пробвам, защото като гледам онлайн те дават най-добри и естествени резултати, но не съм видяла такива процедури в нито една БГ клиника... ще видим сега Ильо Стоянов дали обоготява собствената извлечена мазнина със стволови клетки преди да я инжектира...

# 252
Аз след ботокса забелязвам задълбочаване на бръчиците под очите.
Понеже при слънце не мога да правя естествена мимика, като сбръчквам гневната, присвивам очите и това доведе до бръчиците.

# 253
  • sofia
Тези, които слагате ботокс на челото....след преминаване ефекта наблюдавате ли кожата да ви се отпусне....

# 254
  • Бургас
Не,нищо не се отпуска след ботокса.За мен си е превенция и за предотвратяване появата на бръчки.Това+адекватна грижа,дава много добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт