Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • при Arctic Monkeys
Аз също имам комбинирана кожа.Имах милиуми под очите.Изключително упорити и трудни за премахване са.Накрая ги махнах при д-р Пенев във Варна с лазер и то след втора процедура.Доста време се възстановява кожата сред това, защото зоната е деликатна.

# 316
Привет,док ми предложи иглена мезотерапия за под очи ,може ли мнения и отзиви?След поставянето на филър в скули,като че ли е по-забележимо това,че погледа ми е "изморен" и имам тъмни кръгове и според мен може и още като количество в скули/поставена 1 ампула/.Въпрос към Алена,може ли на лично да питам нещо?

# 317
  • в 1001-та нощ
Може Simple Smile Питай Simple Smile
Аз започнах с 8-точковия лифтинг с Жуведерм с филърите с VYCROSS технология. Направихме терапевтичен план, който продължава във времето.
Нямам изморен поглед Simple Smile За под очите при мен планът включва PRP, обогатена.

# 318
Здравейте дами,
Потърсих преди да отворя нова тема и попаднах тук. Ще обясня накратко това, което ме интересува и се извинявам ако не е за тук написаното.
Преди един месец ми поставиха импланти в гърдите 330 cc, mentor, подмускулно. Изтърпях всичко след самата операция ( болката, срягането с ластична лента и т.н) и на този етап усещането е като силна мускулна треска. От седмица обаче имам чувството, че нещо е седнало на гърдите ми и ме задушава, особено вечер когато съм си легнала и вече съм заспала, усещам затруднено дишане. На сутринта всичко това го няма до следващата вечер. Доста съм притеснена да не кажа , че започвам да се паникьосвам. Ходих в спешното ( не живея в България). Направиха ми кардиограма, слушаха ме, достъпа на кислород е ок, казаха, че ми няма нищо, което ме навява на мисълта, че е свързано с операцията. Все си мисля, че би трябвало вече да намаляват всички тези неразположения, все пак мина месец. Много моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели, защото започвам да се плаша. Благодаря

# 319
Аз също имам комбинирана кожа.Имах милиуми под очите.Изключително упорити и трудни за премахване са.Накрая ги махнах при д-р Пенев във Варна с лазер и то след втора процедура.Доста време се възстановява кожата сред това, защото зоната е деликатна.
Аз ходих за друго при него и съм доста доволна. Не знаех, че може да помогне и при тези напасти. Болеше ли? Моите са доста близо до очите и не знам дали да рискувам.

# 320
  • при Arctic Monkeys
Аз ходих за друго при него и съм доста доволна. Не знаех, че може да помогне и при тези напасти. Болеше ли? Моите са доста близо до очите и не знам дали да рискувам.
Боли, но не непоносимо. Лошото беше, че се наложи да повтори.Има си поне седмица възстановяване.Аз му имам пълно доверие,знае какво прави, въпреки че за доста хора има странно поведение.Всъщност почти няма кожен плоблем, с който не може да се справи. И в никакъв случай не е човек, който просто да вземе едни пари.А има доста такива...

# 321
  • в 1001-та нощ
Здравейте дами,
Потърсих преди да отворя нова тема и попаднах тук. Ще обясня накратко това, което ме интересува и се извинявам ако не е за тук написаното.
Преди един месец ми поставиха импланти в гърдите 330 cc, mentor, подмускулно. Изтърпях всичко след самата операция ( болката, срягането с ластична лента и т.н) и на този етап усещането е като силна мускулна треска. От седмица обаче имам чувството, че нещо е седнало на гърдите ми и ме задушава, особено вечер когато съм си легнала и вече съм заспала, усещам затруднено дишане. На сутринта всичко това го няма до следващата вечер. Доста съм притеснена да не кажа , че започвам да се паникьосвам. Ходих в спешното ( не живея в България). Направиха ми кардиограма, слушаха ме, достъпа на кислород е ок, казаха, че ми няма нищо, което ме навява на мисълта, че е свързано с операцията. Все си мисля, че би трябвало вече да намаляват всички тези неразположения, все пак мина месец. Много моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели, защото започвам да се плаша. Благодаря

Аз имах такова усещане първата вечер селд операцията. След това не. Вероятно е реакция на мускулите, умора ... Някакви витамини вземаш ли? От грВ?

# 322
Не приемам витамини в момента, пуснах си и кръвни изследвания. Ако там покаже, че има недостиг на нещо ще взема някакви.
Здравейте дами,

Аз имах такова усещане първата вечер селд операцията. След това не. Вероятно е реакция на мускулите, умора ... Някакви витамини вземаш ли? От грВ?

# 323
Здравейте,
Бих искала да попитам относно филър на устата, тъй като родих Януари.
Кърма имах само първия месец и то доста слабо... общо взето дохранвах .... след 18 февреуари рязко ми намаля и почнах да цедя по-малко, като 2 седмицаа не се цедя изобщо... но днес вечерта почувствах напрежение и изцедих 10мл... навсякъде пише, че по врем на бременност и кърмене не се поставят филъри, а пък аз имам записан час за петък... Каква е причината да не се слага проблем ли е за мен....или не се слага като предпазна мярка за да не стигне нещо до бебето по кърмата?

# 324
Здравейте;) отдавна не съм се включвала тук! Ще опитам да съм кратка - през 2007 год. правих лабиопластика, а през 2011 г. поставих импланти при д-р Заякова и съм много доволна. Явно с работата по лицето не е толкова добра, защото преди 2 год. я посетих за поставяне на филъри с ХК и за 1700 лв. ме обезобрази...  2 х 0.6 в устните - станаха грозно големи и бях с множество синини, 1 мг в назолабиални гънки (без да има нужда, но тя настоя) и 1 мг под очите от което вместо запълване на сенки получих торбички... Надявах се всичко да "поулегне" и да е ок, но не стана. Лицето ми стоя подпухнало и подуто, а сега се отпусна... Очаквах след година хиалурона да се разгради, но при мен всичко е много трайно (имам чудесен перманентен грим от 2008 г, който не мърда!) Та както мина повече от година, отидох при д-р Заякова с молба за хиалуронидаза. Каза че не слага такава и освен това съм нямала нужда... но ако много настоявам - да отида при д-р Михайлова. Посетих последната, която след опипване на цялото лице каза, че "напипва" малко хиалурон в устните, който да не пипаме и малко под едното око, където да сложим хиалуронидаза.... Сложи, кожата се сви, сбръчка и след няколко дни се появи дупка!
Вдлъбнатина с размер на голямо лещено зърно! На контролен преглед ме увери, че ще се изпълни, но година след това нищо такова не се е случило... Препоръча и ми продаде колаген на капсули, изпих 4 опаковки без видим ефект... Препоръча ми и лазерен лифтинг - 1600 лв, а след него - отново хиалурон "на някои места"... но повече не я посетих. Реших да оставя лицето си да почине и мисля че изчаках предостатъчно;)
Към момента - на 41 год. лицето ми е отпуснато, при усмивка се виждат множество ситни бръчки около очите, сенките под тях са като че ли по-тъмни и по-дълбоки, на фона на новообразуваните торбички... кожата е безжизнена, има петънца и няма никаква свежест:(
Сигурно има много нови методи за които не съм чувала, започнах да чета темите назад, но ще отнеме време, затова много моля междувременно за съвет какво да предприема и към кого да се обърна! От Варна съм, но не е проблем да пътувам!

# 325
  • в 1001-та нощ
Karlsson, направо ми се сви сърцето, докато четях Disappointed Relieved

Това, което аз мисля, че е удачно да се направи:

1.) първо процедури с аблативен лазер - аз бих избрала за себе си Вива - като по-нетравматичен апарат и с бърз  възстановителен период. Целтие са:
    =върешно - да се стимулират фибробластите за прозиводство на колаген и еластан - кожата да се сетгне
    =външно - пилинг ефект, избистряне на тена, изчистване на петънца, обновление, сияйност.

Тези процедури се правят при слабо слънце - т.е. вече наесен. Поне две - през месец.

2.) МД кодове и 8 точковия лифтинг - това е концепция, която разглежда лицето комплексно, а не на парче. Първо се диагностицират проблемите, като цяло - във всички зони и след това се преценя къде какво трявба да се направи във времето, за да се постигне оптимален резултат - в рамките на съответния бюджет. Например - ако бузите са виснали и има врязани назолабиални - не се боде просто в бръчката, за да се напомпя, а в няколко зони, с което се "издърпва"/"повдига" - отпусната кожа. И не само това. Целта е да се създаде фундамент - основа с инжектиране в дълбочина, след това да се скулптурира, и накрая да се добави лустро, блясък - като в различни точки, с различна дълбочина и с различни продукти. Там, където е нужен обем се поставя продукт, който създава обем. Ако не искаме обем, а по-скоро лифтинг - друг продкт, които има съответните качества и няма да те напомпа, но ще придаде плътност, ще има стягане.

По-тази причина - трябва да се седне с лекар, който прилага този метод (не са малко), да обсъдите ти какво не харесваш в актуалната си визия - ти как виждаш себе си сега,  как искаш да изглеждаш, той как вижа проблемите, пречупени през неговите знания и опит и да направите терапевтичен план. Примерно - за да постигнем желания краен резултат - трябва да започнем с това, да видим как се повлияваш, да продължим с втора стъпка и т.н.

Ето схеми на кодовете:

Виждаш колко точки са - трябва да се съобрази с индивидуалните дадености на човека - какво - къде - колко - кога ...

Моят съвет е - да не ходиш да те бодат на парче и без цялостна концепция за лицето. За да не стане - едно оправиш - друго се разваля. И не може всичко накуп да се направи. Поне аз четейки, останах с впечатленеито, че се работи на етапи. Пък може и да може наведнъж, но травмата ще е по-голяма. На мен и парите са ми проблем и гледам - стъпка по стъпка - постепенно, с наблюдение на ефекта.

В нета има много информация, видеа - и в realself и в гугъл. Поинтересувай се.

# 326
Момичета, има ли в темата по зрели дами.. какви промени наблюдавате в очакване на менопаузата. При мен положението е ужас. Наблюдавам засилено омазняване, отпускане на овала, а бръчките сякаш си личат все повече с всеки изминал ден.  Cry

# 327
a.l.e.n.a,
Благодаря за съчувствието, за светкавичния подробен отговор, както и за препоръките!
Сега чета темите назад, стигнала съм до 14-та Sweat
До момента съм си отбелязала като евентуални процедури - Вива, Легаси и Хидрафейшъл, мисля това препоръчваш, а и не искам да се бода повече, ако успея да постигна добър апаратен резултат 👍
Относно сезона - мислех дали не може сега - през март и април или не е препоръчително? Не ми се иска да чакам още половин година и да изкарам лятото в този вид 😕
И трябва ли специалист да назначи конкретно тези процедури след преглед и преценка или просто си записвам час и отивам?
Втора точка не я разбирам - "МД кодове и 8 точковия лифтинг"... но май следва бодене... 🙂
Ако може и някое друго име на добър специалист във Варна или София
Благодаря!

# 328
  • в 1001-та нощ
Може би могат да се направят 2 процедури Вива - март и април, но трябва да се пазиш от слънцето, защото след процедурите кожата става фоточувствителна и има риск от пигментация. Аз правя Вива в София в Есте клиник при Люси. Най-близо до теб - има в Бургас.

Аз също мисля, че боденето следва да е на втори етап - след като се посигне максимума без него Simple Smile Тогава може да се направи оценка какво къде е нужно. Chicci е от Варна и може би ще се включи с препоръка за име или място. Аз мога да ти препоръчам моя лекар в София.

# 329
Здравейте;) отдавна не съм се включвала тук! Ще опитам да съм кратка - през 2007 год. правих лабиопластика, а през 2011 г. поставих импланти при д-р Заякова и съм много доволна. Явно с работата по лицето не е толкова добра, защото преди 2 год. я посетих за поставяне на филъри с ХК и за 1700 лв. ме обезобрази...  2 х 0.6 в устните - станаха грозно големи и бях с множе.....

Karlsson, искрено съжалявам и ти препоръчвам да се насочиш към някой доктор, който да ти каже какво да правиш. В София мога да ти препоръчам Валянова или Ванеска. От моя опит 4-5 дерматолози като чуят хиалуронидаза изобщо не искат да я правят - явно е майсторлък да се уцели дозата. Отделен е въпросът, че много лекари отказват да преправят на други колеги поразиите. Тази д-р Михайлова явно е прекалила с ензима за разтваряне на хиалуроновата киселина и се е получило вдлъбване... в резултат на което и бръчките се появяват.

Общи условия

Активация на акаунт