Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове дермални филъри, които хората използват?
Какви са препоръките за разграждане на филър?
Какви са препоръките за мезотерапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове дермални филъри, които хората използват?
-
Какви са препоръките за разграждане на филър?
-
Какви са препоръките за мезотерапия?
Мезотерапията се препоръчва като ефективна за спортуващи хора. Опитът на един форум участник показва, че може да бъде ефективен за стягане на кожата и намаляване на мазнините. Цената на процедурата зависи от количеството инжектиран продукт и конкретния използван продукт. Примерни цени варират от 50 до 150 лв за различни продукти.
-
Какви са препоръките за ултразвукова или лазерна липосукция?
-
Кога е подходящото време за мамопластика след кърмене?
, аз точно към Ива Стоилова съм се насочила. Последният път тя ми сложи филъри в скулите, и да си призная, по-добре се получи от предишните ми процедури. Има много опитна ръка. Малко е странна като поведение, не че странна, но за разлика от другите доктори при които съм ходила е малко по-пряма, в което няма нищо лошо. Така де, не съм отишла при нея за да се лъжем, а за да каже къде вижда тя проблем и какво предлага за него. Има самочувствие да, но е оправдано поне в моите очи до момента.
А и следва да е пряма, все пак - клиентите не отиват да бъдат баламосвани колко всичко им е ОК, а да получат преценка от човек с познания и опит
Като облякох и блузата хептен се изгубиха ( 375 и 405 кръгли) направо си бях разочарована
Кръглите личат повече според мен, пак зависи от структурата на човек и от профила на импланта, ама...
. Харесва ми ефекта