Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Привет, идвам да кажа, че съм изключително доволна от Верутол за премахване на папиломи и брадавици. За около 6-7 намазвания пребори най- стърчащите над кожата. На мястото остава малко червено петънце, което ще продължа да мажа още 2-3 дни, за да съм сигурна, че ще са напълно премахнати. Тези, които обаче стоят залепени на по-голяма повърхност на кожата и приличат на мепигментирани изпъкнали бенки се повлияват по-бавно, но все пак се повлияват. Ще пиша по-нататък пак за резултатите.

И питане: колко време няма да съм за пред хора след филър в чело и назолабиални?

# 376
  • в 1001-та нощ
Много е вероятно веднага да си за пред хора Simple Smile
Какъв филър? При кой лекар?

# 377
  • София-Младост
Привет, идвам да кажа, че съм изключително доволна от Верутол за премахване на папиломи и брадавици. За около 6-7 намазвания пребори най- стърчащите над кожата.
А какво е Верутол...лекар ли го изписва?

# 378
Vespova в кой салон прави карбоновият пилинг и дали е хубав апарата, тъй като на мен в една клиника ми бяха обявили много по-висока цена

Бети, аз така и не разбрах в кой салон ти предложиха висока цена за карбоновия пилинг и колко струваше? В контекста на тази тема, и ако все още се интресуваш, ето ти нагледно какво точно представлява процедурата.
https://www.facebook.com/BeautySalonEffect/videos/10156279413272628/

# 379
Жаки, честито! Сигурна съм, че ще си доволна, когато видиш крайния резултат.

Аз пак да питам за мнения за Боди Тайт
http://aestheclinicbeauty.com/bg/c-2-103/BodyTite

Аз също се чудих за БодиТайт но за корем и за ръце. След драстичноотсслабване кожата ми е изключително увиснала. Ходих на консултация при др Денков, който ме увери, че проблемът може да се коригира със сигурност с този уред. Принципът е, че стяга кожата. Каза ми, че резултатите ще са видими след 6 мес в крайният им вариант. И тъй като процедурата е нова за Бг се нналожи да ровя във чуждестранни форуми. Погледнах в един американски - realself -там пластични хирурзи обясняват, че може да се очаква стягане на кожата в рамките на 20 до 40 процента, като всичко е индивидуално спрямо организма на клиента (млада или стара кожа и тн.) . Като цяло до колкото разбирам в чужбина третират тази процедура като разновидност на липосукция, поне за процедурите за тяло. Др Денков ми каза, че може дасе направи и само с местна упойка. Така че моето мнение е сама да прецените спрямо кожата ви и очакванията ви и дали за вас 20 до 40 процента би било задоволително. Иначе самата клиника е страхотна, чиста, персоналът е много отзивчив. в момента се помещават в хотел вега, но разбрах, че си подготвят собствена сграда на околовръстното.

# 380
Ала -Бала - Верутол е турски препарарат за отстраняване на папиломи, брадавици и кокоши тръни. Няма официален внос в България - или поръчваш на някой, който пътува или купуваш от олх, базар или фейса. Препарата е малко шишенце с четка, като от лак за нокти. При нанасяне има почти неосезаемо пощипване, след изсъхване върху нанесеното място се образува нещо подобно на люспеста коричка. Поетапно с падането на коричката пада и брадавичката.

# 381
  • София
Здравейте, някой пробвал ли е свръхзвукови или радиочестотни процедури за отслабване?

# 382
  • София
Свръхзвукови са някои военни или граждански самолети. Mr. Green
 Има процедури с ултразвук и радиочестота.
Да, пробвала съм такива. Имат ефект, но зависи какво искаш да постигнеш. За стягане и изглаждане стават. Но за отслабване си трябва диета и спорт.

# 383
  • София
Да, пробвала съм такива. Имат ефект, но зависи какво искаш да постигнеш.

Може ли да ми разкажеш на колко процедури се подложи, къде и какъв ефект постигна? Заслужават ли си за намаляване на няколко см от бедрата?

# 384
  • София
Пробвах миналата година venus legacy в Скин лайн.Направих 6 процедури бедра, задни части  и брич , по 90 минути всяка.
Съчетах с диета и спорт и много вода.
Ефект нямаше никакъв, съжалявам че си дадох парите на вятъра.

# 385
Да, пробвала съм такива. Имат ефект, но зависи какво искаш да постигнеш. За стягане и изглаждане стават. Но за отслабване си трябва диета и спорт.

Има, има и свръхзвуково отслабване:) http://www.puls.bg/health/aesthetic/news_24389.html

# 386
  • София
Аз съм правила сигурно преди 10 години. Пълни програми от по 10 процедури и след това поддържащи процедури всеки месец.. Ефектът беше по отношение на стягане и тонус на кожата на бедрата. Като сантиметри - по 2-3 са били на ханш и бедра. Но аз и нямах за сваляне тогава.
Пробвала съм всякакви апаратни процедури за тяло, докато се убедих, че добър режим на хранене и спорт ми действат много по-добре от която и да е процедура.
Доста пари съм хвърлила на вятъра. Но пък тогава никой не можеше да ме спре да пробвам. Хвърлях се на всяко ново “чудо” и гонех съвършенството. 😉

Има, има и свръхзвуково отслабване:) http://www.puls.bg/health/aesthetic/news_24389.html

Уау, това вече ме разби! Явно съм изостанала по отношение на  модерните технологии за отслабване. Сори! 😊

# 387
  • София
Момичета, извинявам се, че влизам тук на “слаб метричен момент”, иначе ви “шпионирам” отдавна 😉
Днес бях в Дерма Акт при д-р Чокоева и мога да пея Одата на радостта до припадък.
Назолабиален филър-там ОК, няма сензации,  няма какво да се случи. Обаче в зоната под очите, която направо ме беше вкарала в тежка депресия, с една-едничка хайфу процедура, какви чудеса направи, не мога да заспя от радост!
Горещо, горещо препоръчвам, и клиниката, и доктора-отношение, грижа, работа с мисъл, и изобщо в див, телешки възторг съм! Ако някой се колебае, хич да не се колебае, страхотни са!

# 388
Какъв ти беше проблема под очите и какво забелязваш като ефект? Колко време ще се задържи?

# 389
  • София
El_83, тъмни кръгове, хлътване под нивото на бузите, остатъчни възелчета от душманско инжектиране на филър Теосиал и цялата тази красота с четири-пет по-дълбоки бръчки и отпускане на кожата под очите. Ефектът беше мигновен, нивото на околоочния контур се изравни с това на бузите, възелчетата почти изчезнаха, бръчките също / като изключа тези, които са точно под долните мигли и не се виждат/. А ефектът от процедурата се увеличавал с времето. Процедурата е добре да се повтаря през 6 месеца ми обясниха.

Общи условия

Активация на акаунт