Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Явно че цената се формира от броя на направените импулси, при мен бяха по 10 бр. на всяко око, тоест общо 20. Доктора ме предупреди , че е неприятно, но дискомфорт усетих само в зоните над костта. Предупреди ме и че мога да получа зачервяване като след слънчево изгаряне, но не, няма ми нищо. За протокола, преди и след процедурата се назобих с Арника гранули и мазах Арника крем. Явно при всеки въздействието е абсолютно индивидуално. Но ефекта е уау, мерило ми е мъжът ми, чиято сензитивност и наблюдателност е сравнима само с тази на дърводелски метър, от вчера ме гледа умно и току повтори “Ама разликата е голяма, да знаеш” 😄

Радвам се, че си доволна Hug. Ще чакам отзиви след 2-3 месеца, тогава се разгръща ефекта напълно Peace

# 406
  • Пловдив
Става въпрос за филър в устните Simple Smile

Бих препоръчала Пепина Власева, стоматолог е, аз съм много доволна от работата и Peace. Харесвам си устните, и най-вече, че не личи, ча са пипани  Wink.

# 407
Момичета, аз да се отчета- 5 ден от операцията, чувствам се идеално:) Снощи даже спах, свикнах вече по гръб, благодарение на жокер от приятел му хванах чалъма с повечко възглавници:)
От друга дружка пък получих съвет да мажа отоците с Лиотон и получих страхотно облекчение, предотврати и синините, днес направо имах бледи жълтини от страни към гърба. Болки нямам никакви и до сега, само дърпане и от шевовете от повдигането и от импланта, опъната стои кожата и са много твърди гърдите, вероятно е нормално.
Във вторник съм на смяна на превръзките, дано всичко е наред и ми сложат по леки, че сега съм яко облепена и лепенките дърпат допълнително. Формата дори толкова скоро и въпреки отока, е много хубава! Златни ръце има доктора, добре ги е изкусурил:) Той си каза, че много се е старал и че такива гърди и на 16 съм нямала:)) Още е рано, но щом сега са ОК, очаквам да се подобряват за напред:)
Сега едната е малко по- надута, но ме предупредиха, че ще се възстановяват с различно темпо.
Съжалявам, че толкова дълго не се решавах! Голям страх от нищо работа:)
Ако има въпроси съм на линия за кураж и акъли да давам🤪

П.с. Трябва да питам за масажите кога, че много ме е страх от контрактури. На моите приятелки са им казвали от седми ден, но те не са толкова рязани, само с импланти са.
И как точно се правят тези масажи трябва да ми покаже доктора.

# 408
Масажи при повдигане толкова рано, забрави. на мен чак сега каза доктора да ги масажирам, 5 месеце след операцията. Той ще ти каже кога и как. Нека махнат конците, да се поотпуснат и тогава.
Радвам се, че си добре  bouquet

# 409
Ох, ами ако стане някоя капсула? Ще кажат щом не може, не може ще слушам.
И за ходнене на по дълги разстояния няма проблем нали? Имам си маршрут около 6-7 км в, смятам от сряда, ако е хубаво времето да излизам на разходка вече, лудите ме хванаха.
Спорт дълго няма да видя, но поне да ходя не би трябвало да има противопоказания.

# 410
  • в 1001-та нощ
При мен спорт и масажи - месец след операцията Simple Smile Аз също ползвах възглавници за спането по гръб Simple Smile
Доста хора след операцията се чудят защо ги е било страх толкова и са чакали дълго да се решат Simple Smile

# 411
Момичета, аз също не съм се отказала от корекция на бюста. Въпреки че съм млада, едва ли около 25 години растат все още. Днес четох много информация за анестезията и пост-оперативния период и както за всичко останало, мненията са разнопосочни. Затова всяка жена трябва сама да вземе решението. При мен е ужасен комплекс всяко лято и си представяте как се чувствам. При това, че съм и висока, съвсем спокойно мога да си позволя една идея по-големи гърди, по съвет на позната с опит.

Жаклин, честито! Много се радвам, че всичко е успешно. Тепърва ще се наслаждаваш на резултатите си!

Би ли споделила на ЛС при кой доктор ги прави?

# 412
Аз писах тук- доктор Желев, в Пловдив е.
Ако решиш за преглед ще дам телефон.
Но 25 и преди да приключиш с раждане и кърмене, не мисля че е добра идея. Поне аз не бих го направила. Бюста много се променя при горните състояния, та е твърде вероятно да стане двойна работа...

# 413
  • София
А да имате информиция за д-р Рачев, който оперира в Плевен? Една позната много ми го похвали, а в интернет намирам стари отзиви.

# 414
JACKLIN, действаш ми успокително, в момента съм в период на проучване, но съм голямо шубе. Ако се реша ще ги правя след лятото.

Днес на консултацията се видя, че ботокса още ме държи, мускула не си е върнал волевото движение, устните също е добре.
Неоперативната блефаропластика ми я препоръча за горен клепач, там ефекта щял да бъде доста добър, но за долен каза, че няма смисъл, а на мен там са ми торбичките.  Sad

# 415
Искам да оставя мнение за карбонов пилинг. Направих 4 процедури, абсолютно никакъв ефект или промяна в състоянието на кожата! Правих ороцедурите в салон ефект в стрелбище, Диана Петрова. Мисля, че процедурата си заслужава само при дерматолози, където се работи със по различни честоти, а може би и съвсем различни апарати.(поне такива отзиви прочетох)
Напоследък чета мн за дермаролер за домашна употреба, някои ползва ли и какъв точно?

Не знам защо си останала толкова недоволна, но при мен даде много добър резултат още на първата процедура. Скоро си направих втора. Честотата и импулсите бяха средно високи. Не ми се вярва съвсем да не е дало ефект при теб дори и да се е работило на по-ниски честоти. Иначе за дермаролерите от това, което и аз съм изчела знам, че трябва да се внимава в домашни условия с употребата им.

# 416
  • в 1001-та нощ
...
Неоперативната блефаропластика ми я препоръча за горен клепач, там ефекта щял да бъде доста добър, но за долен каза, че няма смисъл, а на мен там са ми торбичките.  Sad

Така е - тя е за излишна кожа и за подмладяване на кожата, не е за торбички.

# 417
То моите не са точно торбички, а в зоната под торбичките имам подпухналост, по изявена от едната страна. За горния наистина става много добре.

# 418
  • Пловдив
...
Неоперативната блефаропластика ми я препоръча за горен клепач, там ефекта щял да бъде доста добър, но за долен каза, че няма смисъл, а на мен там са ми торбичките.  Sad

Така е - тя е за излишна кожа и за подмладяване на кожата, не е за торбички.

Алена, ти такава процедура за околоочите ли си прави? - http://www.dermavist.com/service.php?id=323

# 419
Момичета, какво представлява ултразвуковата ринопластика, която д-р Емре Илхан практикува? Някой знае ли нещо подробно? Ефектен ли е методът? Попаднах случайно на снимка на негова пациентка след такава ринопластика и изглеждаше много добре.

Общи условия

Активация на акаунт