Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 150 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
...Неоперативната блефаропластика ми я препоръча за горен клепач, там ефекта щял да бъде доста добър, но за долен каза, че няма смисъл, а на мен там са ми торбичките.  Sad

Така е - тя е за излишна кожа и за подмладяване на кожата, не е за торбички.

Алена, ти такава процедура за околоочите ли си прави? - http://www.dermavist.com/service.php?id=323

Подобна е процедурата - работи се с волтаична плазма, но машината е друга. Не познавам възможностите на тази машина от сайта, който посочваш, но принципът е същият. Има направено клипче от лекаря с пациент - можеш да видиш как точно се случва http://skinline.bg/bg/neoperativna-blefaroplastika-plasma-bt/

# 421
  • Пловдив
 bouquet Благодаря, сега ще погледна. Имам нужда от подобна процедура и затова се оглеждам...

# 422
  • София
Момичета, какво представлява ултразвуковата ринопластика, която д-р Емре Илхан практикува? Някой знае ли нещо подробно? Ефектен ли е методът? Попаднах случайно на снимка на негова пациентка след такава ринопластика и изглеждаше много добре.
И на мен ми е интересно.Гледах снимки на др.Илхан.Не мога да преценя кой е по-добър,той или др.Дилбер.

# 423
Ринопластика ли плануваш? Честно казано ми се струва по-сериозна операция, отколкото корекцията на бюста. Смятам, че и двамата са много добри, но аз лично повече харесвам носовете, които д-р Дилбер прави. Иначе в областта си са ненадминати и с много добро отношение към пациентите. При д-р Дилбер знам каква е цената, но за д-р Илхан нямам никаква информация.

# 424
  • София
Не планувам в скоро време.Искам,но все още ме е страх да се реша.
Моя нос няма гърбица.Единствения проблем е,че е малко широк.Казват,че това са най-трудните носове.В профил е ок,но в анфас не си го харесвам.Бих искала малко по-тесен нос с малко по-хубав връх.Доста хора ми казват,че съм луда,ако го пипна.Но аз искам.
И на мен на др.Дилбер носовете сякаш повече ми харесват. Peace
Около 10 хил. лв май излиза операцията с престоя,нали?

https://www.facebook.com/rinoplastikavistanbul/photos/a.65417713 … ype=3&theater
Този ми харесва,както и доста други.
Гледам,че на всички снимки преди и след,пациентките са били с гърбица.Няма снимка на по широк нос,който е станал по-тънък.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:59 от Даяна1111

# 425
Вчера ми махнаха големите лепенки и сложиха съвсем мънички, само по шевовете:)
Като ги видях не опаковани, напарво ахнах:) Много си ги харесвам, въпреки че все още имам малко отоци, на едната гърда са повече. Синини не, по- скоро жълтини около шевовете, като на отминаващи синини. Но ареолите са мънички и идеално позиционирани, няма и след от празната, отпусната кожа, всичко е опънато.
Преди операцията показах на доктор Желев снимка на 17 ми дъщеря и на майтап си поръчах същите, той пък взе че ги докара на 90%:))) Той самия вчера грейна, като ги видя, каза че е горд с резултата:) Имам пълна свобода на движенията, тоест вдигам ръце максимално горе и ги въртя в пълен кръг.
Каза че се възстановявам повече от добре, все пак беше 7- ми ден от операцията. Нямах кървене от никой шеф, имам чувствителност на зърната, само около разрезите ми е безчувствено, но това и при секциото съм го усещала.
На седми ще махаме конците късмет и здраве, ще е ден 17 от операцията.
Желев каза много да се пазя, тъй като нямам никави болки, забравям и правя резки движения. Той ми обясни, че въпреки че се чувствам съвсем здрава, още не съм, че е било дълга и сложна операция с отстраняване на не малко тъкан. Ще слушам и ще внимавам повече:) Настарни още не дава да спя, това ми е големия зор:)
За тези на които предстои- започнете да приемате гранулки Арника или преди или веднага след интервенциятата, мажете отоците, с Лиотон и синините с Хепароид, много ме облекчиха, снабдете се с повечко възглавници, за да си направите трон в леглото у дома- две възглавници леко застъпени под главата, не много високи, леко да сте повдигнати, и две по- височки под лактите, да не висят ръцете. Така е по- леко. Всичко отминава за дни, а резултата, ако хирургът е добър е наистина уау:))
Аз не мога да им се нагледам:)))
Ще пиша пак след махане на конците, тогава ще ми каже за белезите как и кога да третирам и за масажите. То този който е вертикален към ореола е тънък като конец, най голям е хоризонталния срез, под гърдата, но мисля, че като улегнат и го покрият няма са се вижда.
Най- тревожен е този на ореола, но съм обнадеждена, съфорумка ми прати снимка и почти не се забелязва нейния:)
Ако има въпроси съм насреща, знам аз колко бях притеснена преди операцията:)

# 426
Момичета, имам един бърз въпрос. Утре имам час за филър в устните, а сега ми казаха, че два дни преди процедурата не трябва да се пие алкохол. Аз съм на събитие тази вечер. Ок ли са 1-2 чаши вино, или да не рискувам? А след самата процедура, как стоят нещата с пиенето?

# 427
Жаки, много се радвам. Възстановяваш се чудесно и имаш страхотен подход и положително мислене, които според мен също са много важни за крайния резултат.

Сали, аз не бих рискувала с алкохол, точно преди процедура за филър, както и известно време след това. Щом предупреждават докторите, значи има защо. Успех!

# 428
  • София
Момичета, имам един бърз въпрос. Утре имам час за филър в устните, а сега ми казаха, че два дни преди процедурата не трябва да се пие алкохол. Аз съм на събитие тази вечер. Ок ли са 1-2 чаши вино, или да не рискувам? А след самата процедура, как стоят нещата с пиенето?
На мен лекарка ми е казвала,че няма проблем,дори и на следващия ден.Каза ми,че за ботокса е важно,но за филъра не.
Жаки,честитооо! Hug

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 01:39 от Даяна1111

# 429
  • в 1001-та нощ
Жаки, много се радвам за теб Innocent

# 430
Да се похваля и аз - обадиха ми се от клиниката, че съм одобрена за операцията за коригиране на бюста. Сега ще чакам насрочената дата...Много ме е страх, но толкова го искам този  нов бюст...
Благодарности към El_83 за търпението й да ми отговори на въпросите, които й пращах на лични.
Към Жаки- супер, че се възстановяваш толкова бързо и много окуражава написаното от теб...

# 431
Да се похваля и аз - обадиха ми се от клиниката, че съм одобрена за операцията за коригиране на бюста. Сега ще чакам насрочената дата...Много ме е страх, но толкова го искам този  нов бюст...
Благодарности към El_83 за търпението й да ми отговори на въпросите, които й пращах на лични.
Към Жаки- супер, че се възстановяваш толкова бързо и много окуражава написаното от теб...

Еее, браво! То чакането е най гадно в цялата ситуация, после е лесно  Joy
Ще стикаме палци, всичко ще е наред.

# 432
...Неоперативната блефаропластика ми я препоръча за горен клепач, там ефекта щял да бъде доста добър, но за долен каза, че няма смисъл, а на мен там са ми торбичките.  Sad

Така е - тя е за излишна кожа и за подмладяване на кожата, не е за торбички.

Алена, ти такава процедура за околоочите ли си прави? - http://www.dermavist.com/service.php?id=323

Подобна е процедурата - работи се с волтаична плазма, но машината е друга. Не познавам възможностите на тази машина от сайта, който посочваш, но принципът е същият. Има направено клипче от лекаря с пациент - можеш да видиш как точно се случва http://skinline.bg/bg/neoperativna-blefaroplastika-plasma-bt/

Евала, че съвсем откровено ти е казала че за долен клепач работата няма да стане. Прочетох доста по темата макар, че на мен винаги ми е липсвало кураж за по-радикални промени, а и се съобразявам с фактори вкъщи. Но иначе има безброй много процедури, които са в състояние да освежат кожата та дори и околоочния контур.

# 433

Да, препоръчително е да не пиеш алкохол, както и аспирин или антибиотици.

# 434
  • ВАРНА
Венус Легаси доколко агресивна процедура е ? Лесно пукам капиляри по краката,а по корема имам бемки и се колебая заради този вакуум ...

Общи условия

Активация на акаунт