Тъкмо смъкнах на детето температурата... видях тийзъра и моята се покачи у небеса.
Хади хаирлия да е!
Кой ден от седмицата да си освободя?
гушкай дечко, лепи му два, три пет целуфана да му минава бърже и да бяга навън с топката.. ти нема се оправиш, ще си одиш заразна все така
...Боже, дай ни търпение

бързо да му минава на детето
...тебе не те мисля

Пияни от любов си влизаме винаги в нея

страхотно начало на деня 

...поредното изпитание за бедното ми сърце
...направо Game of Thrones 

В ТТ имаше анкета дали Синем ще пусне снимка с Кенан по случай деня на влюбените с два отговора : "не, разбира се" и "разбира се, че не"
обаче тя ги опроверга.

...знаех как се казва този актьор , но го забравих
..забелязали са го да язди до Негово Величество

.. тя също я споменава и че са развълнувани да гледат филма...Репортерите питат за семейните им планове, но семейството не коментира. Попитан за коментар на новината, че Таркан ще става баща, Кенан пожелава всичко най-добро и детето му да стане горд турски гражданин.

Живей се, живей!
Живееш в 2 измерения, трудното е докато се научиш бързо да превключваш от едното в другото. С пълното съзнание,че едното е истинско, а другото илюзия, но... е прекрасно!

За 3 години 3 общи снимки от нея с него. Слушка го йенгето, не знам как се стърпява:laughing: цяла година да се поства самичка или с Чико:smiles: И интересно зимно време със сандалки, лятно с ботички, ем това и е стила.

Дали не е този Gürkan Uygun

Дали не е този Gürkan Uygun

кога лъснах лупите
с особен дрезгав глас.
голямо изкушение
Препоръчани теми