МЕХМЕД ЗАВОЕВАТЕЛЯ с КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ - ТЕМА 1

• 74 375
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
пу, пу.. изкара ми акъла тоя с тоя аллах като ми викна в ушите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Само не махай слушалките, че ще ми идваш на гости по никое време  Joy Joy Joy

# 586
пу, пу.. изкара ми акъла тоя с тоя аллах като ми викна в ушите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Само не махай слушалките, че ще ми идваш на гости по никое време  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha верно е..
направо като мръсно коте ще ме наритат, ако съм без тях  Laughing Laughing

# 587
Орхан се  скри при византийци

Елени я хванаха обаче

# 588
Султана си спомни как не са го искали за султан като дете. Няма прошка! Ох Елени я хвърлиха в тъмницата.

# 589
Това малкото обаче върти гьозлерите като Батю  Peace

# 590
  • близо до брега на морето
Вай бе,моите са тренирани- аз ги киризя по ТВ- то и си чета и пиша от тела или лаптопа...ма ми правят забележки,да намаля малко волумето

# 591
Исхак паша за какво натиска Чандарлъ  Thinking

# 592
Исхак паша за какво натиска Чандарлъ  Thinking
аз презареждах линк - изтървах  ooooh!

чета сега с Коцето книжка  Peace

# 593
тука любовните отношения м/у буля и брат ме ошашавиха  Shocked нали теодора е жена на Коцето  -може ли така открито да си говорят, че брат му я иска, че се обичат  Shocked Shocked Shocked галиба не разбрах хич

# 594
# 595
тука любовните отношения м/у буля и брат ме ошашавиха  Shocked нали теодора е жена на Коцето  -може ли така открито да си говорят, че брат му я иска, че се обичат  Shocked Shocked Shocked галиба не разбрах хич

Не му е жена май, тя е принцеса на Понт, за никой не е женена. Брат му на Коцето е влюбен в нея, но тя искала да стане императрица.

# 596
Исхак паша за какво натиска Чандарлъ  Thinking

За нищо, знае, че на двамата, ще им хвръкнат главите, но никой нищо не може да направи. Търсят кой еничар ги е предал. Ще правят капан на Меликето , с кого се среща. Joy

# 597
Обещава кучпина кинти Елка за свободата си мята букли насам-натам,  ама това до като не я срещне Мехмед   Laughing Laughing Laughing

# 598
Обещава кучпина кинти Елка за свободата си мята букли насам-натам,  ама това до като не я срещне Мехмед   Laughing Laughing Laughing

Срещна го  Grinning

Пипи  Hug мерси

# 599

За нищо, знае, че на двамата, ще им хвръкнат главите, но никой нищо не може да направи. Търсят кой еничар ги е предал. Ще правят капан на Меликето , с кого се среща. Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ииии, свърши и животеца - сърчицето и требе да е взело-дало вече  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт