МЕХМЕД ЗАВОЕВАТЕЛЯ с КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ - ТЕМА 1

• 74 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Синан  bouquet благодаря!

Галка  Hug тия не са добре бе, помниш ли даже за КД имаше критики, че 70-те години нямало телефони по къщите... пък обушарите Кара имали  hahaha Joy Joy Joy

В началото на сериала с големи букви пише, че не е документален филм  Crossing Arms

И султана не е доволен как са облечени ханъмите...лично ще се заеме с тоалетите им hahaha Joy Joy Joy

.........

Лека и от мен! Благодаря за компанията! Утре пак ще ги коментираме  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 00:10 от косе-босе

# 691
  • Ruse, Bulgaria
Мехмед Завоевателя 3. Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 692
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Добро утро Hug
Малиииииииии,ма сте писали-аз се повалих от погледа на султанъм и сега ви чета Laughing
Благодаря на всички за снимси и писания Heart Eyes
Ма шимди го мятам-с преводче Party
Хубав ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 693
Гюнайдън

Как ще се живей така? Как?  newsm78 ум не ми остана с тоя султан  Crazy

Данке, Мимка, за линка  Heart Eyes Hug След третото кафе ще го отворя, белким погледа ми се изясни  Laughing Laughing Начи затварям очи снощи - гледката насреща ми едни чалми намятат батю с червената мантия, друг ми нахлузва "короната" пък он си свирка и си реди пръстените  Joy Joy Joy Joy

Пожелавам им днес още по-висок рейтинг да имат  Praynig Praynig Praynig

# 694
  • Варна
Ха добрутру!
Сега ви прочетох подробно и с разбиране. Подсладихте ми кафето, посмях се, саол. Нашият султан има поглед като на онзи от Х-мен с червените лъчи - изгаря, изгаря. И много способен бе, умее и да закопчава женски одежди.
Следващата серия като гледам, везирските щерки ще се активизират, а Еленка ще строи топ.

# 695
Йе, йе, йе, йе  Party Party Party Party Party

Аферим паша!  Laughing Laughing

соца  Laughing Laughing Peace

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 10:39 от g_georgieva08

# 696
  • Варна

Гюнайдън къзлар!  Hug   Hug   Hug

Галка  love001

newsm44 newsm68 newsm44   Султанът уверено върви към престола и в  рейтингите!!!    newsm10

Отива му!!!   smile3521

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 10:58 от Planet

# 697
Ся, девойки   Hug Hug тези от вас, които ме знаят, сигурно са и ме чели, че тука последните месеци бях решила да излизам в пенсия  Laughing Laughing Laughing щях да се абонирам за сайтове с плетки, манджи, филан-фалан и те такова животно като тайм, субтитри и преводи щях да гледам само в клетката на комшиите, не у дома  Mr. Green
Да, ама не  Joy Joy Joy... сърце не ми даде, да оставя батЮ да ходи немил-недраг сам на коня си, заобиколен от кадъни, матрьошки, ингличанки и тъна-мъна и се предадох  Joy Joy
Разбира се, ако в боя до мене не беше онова любимо косе-босе да ме държи за ръката Heart Eyes голямата душа на прекрасницата Лили  Heart Eyes и екипа -  застанал плътно зад моята гърбина в лицето на Рени  Heart Eyes Алекс  Heart Eyes Ками  Heart Eyes Доби  Heart Eyes Ванко  Heart Eyes Таня  Heart Eyes Пипи  Heart Eyes  - нямаше да мятам бялото знаме  Peace

та... Превод на Мехмедя ще има  Party Party Party

Добродушковците ще превеждат, Лиленце ще преглежда, а Галка ще нарежда  Laughing

Разпределението за 1 епизод  Peace

Епизода онлайн на турски

онлайн на руски

линк за мега с руски суб - https://mega.nz/#!6RR0AQJR!RIl802g7112UD7wvK8q9XfmokOQ_zneyLPC4frQ9ICQ

Ако някой иска - може и турски субтитри  Peace

1. Ками - до 23:20
2. Алекс - 23:20 - 38
3. Доби - 38 - 53
4. Ванко - 53 - 68
5. Ренка - 68 -83
6. Косе - 83 - 98
7. Таня - 98 - 109
8. Пипи - 109 до края!

Hug Hug Hug
На печелившите - успех!  Hug Hug Hug

Готовите парчета за менИ
ПП. Пък ще се радвам и изключително много, ако се яви некой друг доброволец готов да го строя горе в редичката да го сочат всички с пръст  Hug Hug Hug Колкото повече, толкова повече!  Wink

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 15:48 от g_georgieva08

# 698
Гале! Hug bouquet Още сега почвам.  newsm44 newsm44 newsm44

# 699
  • Варна

На Галка и целия отбор пчелички, огромно БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Въпреки че, аз не мога да се ползвам от това благо, защото тук има 1001 забрани и казва -
   "Видеото не е достъпно за вашия регион"!!!  Sad
    Какво да кажа - лоши хора!  Peace  Отнемат ни малкото човешки радости!
    Всъщност, мога да гледам само, когато се върна за малко в България. /Ако имам време, разбира се./
    За съжаление, по същата и още много други причини не мога и да се включа в екипа!    ooooh!
    За това не съм гледала и нито един от епизодите на Родината!  Cry
    За това и не се включвам в каментарите, защото не съм в час!  ooooh!

Казвам го на момичетата, които питат къде се губя!  Peace 
    Съжалявам, момичета! Това е положението и скоро няма да се промени!  Embarassed

# 700
Ся, девойки   Hug Hug тези от вас, които ме знаят, сигурно са и ме чели, че тука последните месеци бях решила да излизам в пенсия  Laughing Laughing Laughing щях да се абонирам за сайтове с плетки, манджи, филан-фалан и те такова животно като тайм, субтитри и преводи щях да гледам само в клетката на комшиите, не у дома  Mr. Green
Да, ама не  Joy Joy Joy... сърце не ми даде, да оставя батЮ да ходи немил-недраг сам на коня си, заобиколен от кадъни, матрьошки, ингличанки и тъна-мъна и се предадох  Joy Joy
Разбира се, ако в боя до мене не беше онова любимо косе-босе да ме държи за ръката Heart Eyes голямата душа на прекрасницата Лили  Heart Eyes и екипа -  застанал плътно зад моята гърбина в лицето на Рени  Heart Eyes Алекс  Heart Eyes Ками  Heart Eyes Доби  Heart Eyes Ванко  Heart Eyes Таня  Heart Eyes Пипи  Heart Eyes  - нямаше да мятам бялото знаме  Peace

та... Превод на Мехмедя ще има  Party Party Party

Добродушковците ще превеждат, Лиленце ще преглежда, а Галка ще нарежда  Laughing

Разпределението за 1 епизод  Peace

Епизода онлайн на турски

онлайн на руски

линк за мега с руски суб - https://mega.nz/#!6RR0AQJR!RIl802g7112UD7wvK8q9XfmokOQ_zneyLPC4frQ9ICQ

Ако някой иска - може и турски субтитри  Peace

1. Ками - до 23:20
2. Алекс - 23:20 - 38
3. Доби - 38 - 53
4. Ванко - 53 - 68
5. Ренка - 68 -83
6. Косе - 83 - 98
7. Таня - 98 - 109
8. Пипи - 109 до края!

Hug Hug Hug
На печелившите - успех!  Hug Hug Hug

Готовите парчета за менИ
ПП. Пък ще се радвам и изключително много, ако се яви некой друг доброволец готов да го строя горе в редичката да го сочат всички с пръст  Hug Hug Hug Колкото повече, толкова повече!  Wink
Голямо Благодарско момичета за всичко което правите!🤗🌹♥🤗♥🌹🤗♥🌹

# 701
Благодаря!
g_georgieva08
Като че ли прочетох нещо за пенсия... Това за плетки, манджи и т.н. никак не е добре за нас и за Кенанчо.
Радвам се и подкрепям екипа, въпреки че то само едни да подкрепяме и благодарим, а другите  да бачкат...

# 702
Султанки къде сте бре? Hug bouquet Аз изгледах 2ри епизод за 2ри път подрооообно, че снощи доста съм изпуснала в напъните да превеждам. Страхотен епизод, нямам думи просто. Няма друг по подходящ за Султан Мехмед от Кенан. Величествен! Великолепен! Магнетичен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes love001 love001 love001

# 703
Султанки къде сте бре? Hug bouquet

в покоите на султана

Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 704
Привет сладурки! Няма да ви изброявам всички, благодаря за споделеното!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма друг по подходящ за Султан Мехмед от Кенан. Величествен! Великолепен! Магнетичен!

Ох , сестро..рИвах, рИвах за Кенан....ами на ти султан  Laughing Laughing Laughing...наистина е много красив и харизматичен......от Езел имах сърцебиене, Махир Кара ми събра границите, султана вече ще ми довърши сърчицето
Crazy Crazy Crazy https://twitter.com/ihalaalrooqi/status/979064780429373446

Нета изобилства от хубави коментари за Кенан и за това как пресъздава Мехмед

И въобще за целият екип на сериала  Peace

Цитат

Sunglasses Grinning Grinning

Коцето , Мемо  Joy и компания вече завоюваха зрители...със сигурност могат много повече...ще видим дали ще щурмуват върха или ще отстъпват, зависи от сценария ама са страшно добри... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

................

Ся, девойки   Hug Hug тези от вас, които ме знаят, сигурно са и ме чели, че тука последните месеци бях решила да излизам в пенсия  Laughing Laughing Laughing щях да се абонирам за сайтове с плетки, манджи, филан-фалан

Joy Joy Joy Joy Joy Душинката ми тя кой ще те пусне...когато батЮ се пенсионира тогава  Wink Laughing Laughing Laughing
Приемам задачата с ентусиазъм и благодаря на Лили,  Ками, Алекс ,Доби, Ванко, Ренка,Таня и Пипи!

Общи условия

Активация на акаунт