МЕХМЕД ЗАВОЕВАТЕЛЯ с КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ - ТЕМА 1

• 74 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Хелоу, хулиганки-сладуранки  Hug Hug Hug Hug

Че сме отдавна пленници на завоевателя, то е ясно  Laughing Laughingама докато не ни се  е появил още да ни строява в две редици да използваме последните дни на "свобода" в миткане  Laughing Laughing

Благодаря ви, сладурки за споделеното  bouquet bouquet

Нали казват, че добрите хора като ги споменат и те веднага се появяват.. та и тези ни бради изловени от в последните дни

Гюркан Уйгун - човекО от дЕсно на султана

Четин Текиндор

Четох още, че по "новата история"  Mr. Green героя на дЕдко Четин няма да има една щерка, ами две  Crazy Crazy една черна (Хазал-Филиз) и една руса (Лейла Т.) ама това, нали си знаете... хабер с едно наум  Mr. Green Mr. Green  те може и да се сестри, ама да не знаят  Joy Joy

----------------

В деня на прошката, девойки   Hug Hug Hug

да ме прощавате , за моментите в които неволно съм ви причинила дискомфорт на душата - от смях, от лаф, с мнение, с поведение  Hug Hug

да ме прощава и патрОна, че още една година отмина, а така и не успя да се запознае с виртуалната му любима  Crazy Crazy

Простете!  Praynig Praynig Praynig Простено да ви е!  Hug Hug Hug

# 61
Привет на Сирни Заговезни! Прошка искам, прошка давам и приятелска ръка подавам!

Пипи  , Галка  Heart Eyes Heart Eyes

same smile..❤
#Kenanİmirzalıoğlu

......................

Joy Joy "Вкъщи има баница" : https://twitter.com/hodukmoduk/status/964874168696262656

--------------

Доспехите на султана тежат 17 кг....
Цитат
- Бедный Кенан🙈 с этим весом и скакать и драться😄

-Для него это не проблема,думаю. Он справится со всем!!!

Peace И аз мисля, че за него не са проблем, но ми е любопитно дали ще прави така в почивката между снимките  Laughing Laughing

.............................
..............................

Четох още, че по "новата история"  Mr. Green героя на дЕдко Четин няма да има една щерка, ами две  Crazy Crazy една черна (Хазал-Филиз) и една руса (Лейла Т.) ама това, нали си знаете... хабер с едно наум  Mr. Green Mr. Green  те може и да се сестри, ама да не знаят  Joy Joy

Laughing Laughing Laughing  Продуцентите така засекретили новините около сериала, че и медиите се объркаха  Wink Лейла Танлар не е напуснала проекта, ще играе малката дъщеря на Великия везир...

Цитат

Четин бей на Дед Мороз го докарва  Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

Хареса ми как Кенан се държи със Синем...когато репортерите започнаха да говорят за новата му роля и да го поздравяват за добре направения тийзър, той веднага намери начин да я включи и с лека закачка ѝ даде думата, за да не я изолира от разговора  Peace.страОтен джентИлмен херзаман bowuu

Heart

...

От снощи - батю сигурно снима  Grinning...рождения ден на приятеля му Олгун Шимшек

# 62
Здравейте на Сирни Заговезни, Прекрасници! Hug

Неделя е... Ден за прошка! Нека бъдем по-добри, нека си простим!

„Не можеш да простиш на някого, ако първо не си простил на себе си.“
Алберт Швайцер

Пипи,  Heart Eyes, Гале,  Heart Eyes, Косе, Heart Eyes

....................................

Щастлива неделя, хубав празник и добро настроение!  Hug

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 17:03 от HELEN60

# 63
  • Варна
Прощавайте, момичета и на вас простено да ви е, макар да не се сещам да сте сбъркали. Все така с настроение да се сбираме тука и да цари все такъв мир и толерантност.

# 64
Лени  Heart Eyes  Великова  Heart Eyes

Още един от хората на султана е бил на церемонията на GQ

Мерт Язъджъолу - брадицата му е едва набола...струва ми се, че той ще играе самият султан като юноша  Thinking

............................................

И момичета,ако сме прекалили с бюрека по празниците, трябва да се мятаме на конете  Laughing Laughing

http://www.posta.com.tr/kenan-imirzalioglu-at-binip-kilic-kullan … flihaberi-1383622

Според Sunday Posta, Кенан Имирзалъолу е свалил 5 кг от теглото си. В продължение на 8 месеца, той взема уроци по езда и фехтовка 5 пъти седмично по 2 часа дневно.
Работи 6 дена в седмицата, за да изглежда така внушително яде ястия богати на протеини.
Изучава подробно живота на султан Мехмед, Кенан чете турски и чуждестранни исторически източници, консултира се с професори историци и самият той съветва колегите си и сценаристите.
За снимките ще използва 6 меча, 2 брони, кинжали и 7 костюма, които са изготвени реални за епохата.Скъпоценностите, които ще носи са били изработени след изучаване на бижутата, които е носел Фатих.
Кенан Имирзалъолу е снимал за тийзъра в продължение на 10 часа, с доспехите, които тежат 17 кг

....................................................
....................................................

Нещо за приятелството  Peace

Kıvanç Kenan Çağatay  Joy Joy Joy

Репортерите не пропуснаха да го проверят  Wink

-Вие казвате такива хубави неща за Къванч бей, той обади ли се да ви поздрави?
 -Nasıl?
 -За започващия сериал Мehmed Bir Cihan Fatihi...?
 - A, tabi tabi...ние разговаряме редовно с Къванч, не се безпокойте...

Grinning Grinning

Tabi tabi ....merak etmeyin 🤒

doublе karizma  Crazy Crazy

# 65
Опиии, сладурките  Hug Hug Hug

И момичета,ако сме прекалили с бюрека по празниците, трябва да се мятаме на конете  Laughing Laughing

http://www.posta.com.tr/kenan-imirzalioglu-at-binip-kilic-kullan … flihaberi-1383622

не мога се друсам на коня, ама един гюбек моа да прасна за да съм солидарна със султана и любовта си към  него  Laughing Laughing

Добре дошъл, любими, в сърцето ми!
Да не ти пука какво говорят хората.
Хади, хади, хадииииии
...

# 66

не мога се друсам на коня, ама един гюбек моа да прасна за да съм солидарна със султана и любовта си към  него  Laughing Laughing

Скицо  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Да оставим коня на него...а ние

# 67

едвам ме нави... смятам не ми личи много, щото нямам намерени да се издавам   Joy Joy Joy Joy

Косенце  love001 love001 love001

# 68
  • Варна
Хади, хади...., че се изпренадяхме.
И аз съм на линия за гьобеците, че не съм спортивна личност. Simple Smile
Коня... мога да му нося царевичка да си гризка.

# 69
Привет! Hug
Скрит текст:
Косе, Галка, Лени, Великова, благодаря ви мили момичета bouquet Ей тъй да ни в весело винаги и коне и гюбеци и каквото дойде! Joy Hug Heart Eyes love001 love001 love001

# 70

... смятам не ми личи много, щото нямам намерени да се издавам   Joy Joy Joy Joy

И аз съм сдържана в емоциите си, нали?!  Joy Joy Joy Joy

buna bayıldım 😍⚔️  

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

.............................

Коня... мога да му нося царевичка да си гризка.

На коня царевичка, на ездача кюфтенца, чи е заслабнал  hahaha

.....................

Пипи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Творчество  от феновете Peace

Видях инфо, че Негово Величество ще ни се яви на 7 март сряда по Канал Д

Скрит текст:

А сега преди малко се появи друго, за вторник 6 март  Thinking...явно в момента се решава къде ще се освободи място на пазара  Laughing Laughing Laughing

# 71

Видях инфо, че Негово Величество ще ни се яви на 7 март сряда по Канал Д

А сега преди малко се появи друго, за вторник 6 март  Thinking...явно в момента се решава къде ще се освободи място на пазара  Laughing Laughing Laughing

Hug Ми то не остана, 6-7ми все тая,
 да идва вечи! Hug Heart Eyeshttps://twitter.com/twitter/statuses/963843830985437184 love001

# 72
  • Варна
Е, значи 8-ми няма да се празнува тая година, ний ще сме вечи махмурлийки от султански чар.

# 73
Привет! Hug Успешна и щастлива седмица! Азе пак съм безработна, временно, малко почивка след 2 годишен маратон. От 1ви март на друга работа, на смени, но 2та ще е до 20ч,  лятото до 21 и animal037 навреме за сериала Joy Joy Joy love001 love001 love001

# 74
Хелоу, девойки  Hug Hug Hug Hug

МИналата седмица в понеделник ни пуснаха тийзъра, да чакаме ли днеска втория

Пипи,  Heart Eyes Hug тъй като те чета, сестро, не безработна а отпускарка ми се видиш... ей сега ще дойде 1. Карай само на спанак и лежанка  Laughing Laughing Laughing броените дни бързо минават.  Peace

Чини  ми се, че младежО у левО са го скиприли като дубльор на батЮ   Thinking Thinking Няма филан-фалан за снимката, ама го барнали човека със същите железца.  Laughing Laughing Laughing

Пък батЮ  Crossing Arms Crossing Armsох, батЮ - голям чаровник на снимката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт