Звездни компромати - 352 част

• 100 954
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Кулагин бил режисирал всичко в черешката Simple Smile
Аха, пръдна, та чак се о@ка, пък сега си вее с ветрилото и си мисли, че не мирише.  Sick

# 481
Гледам "Бойна кръв".Ох,страхотен патрона на темата:heart_eyes:
Споделям си го пак Simple Smile

Ох,  моят one and only! Heart Eyes Прекрасен е! Даже прекрасен е малко! Kiss Two Hearts

# 482
Чух пак песента на Жана Бергендорф. Прилича ми на песничка от американски училищен мюзикъл от края на '70-те или от новогодишната програма на Шарено котле, пак от това време. Rolling Eyes
Ще е пълен смЕх с това нещо да иде на Евровизия. То целия тоя конкурс е смЕх, де, та все тая.

# 483
  • Оптимист по принуда
Дженката Лоурънс много ми хареса с тази рокля.

# 484
Дженката Лоурънс много ми хареса с тази рокля.
Жестока е.

# 485
Всички черни рокли ми харесаха. Сърша Роан се е разхубавила Simple Smile
Благодаря, че качвате снимките от събитието, не ми се гледаха само Ирини и ритуали.

# 486
Я сега тези, които са гледали третата част на оная простотия 50 нюанса не знам си какво, да си признаят и да кажат какъв е часовникът, който носеше Дакота Джонсън във филма  Praynig
Вчера една приятелка ме замъкна в киното да го гледаме тоя филм и сега съм се поболяла по този часовник.
Според някаква информация, която намерих в нета, часовникът е Daniel Wellington, но според мен не е такъв  newsm78

# 487
  • Once there was a Hushpuppy...
Дукесата изглежда прекрасна с рази рокля Heart Eyes
Хареса ми на С. Ронан в долната част прозрачно, но не ми се връзва много с горната Thinking

Ирина как създава впечатление по снимки на грижовна и отдадена жена, мила и добра. Талант! А, като ви чета мненията на някои, които я познавате и се потрисам каква манипулаторка е. По-скоро нямам мнение за нея, освен по картинка. Но, ресторанта не е оригинален и според мен.

Камелия в Гласът с много бели зъби Shocked

Галенини са ми изкуствени от начало до край на снимката. А, целия интериор от бебешкото парти не ми е по вкуса.

# 488
На някои жени им се отдава да са публичното пространство. Нямам идея как го постигат, но го постигат. Ето Ирини не я дават в момента по ТВ, кани ни жената да посетим ресторанта ѝ, и има ефект. Две или три страници си я обсъждаме. Кажете ми как го правят?

И кво - 10 лели я обсъждат у форума? Кой друг и къде я обсъжда?

Не знаех, че Сам Рокуел ходи с тази адски неприятна актриса.

# 489
Ирина сравнява Левски с Петър Дънов, боже......безмълвна съм. (Справка пост във фейса)

# 490
Добре де, Камелия от миналия, ако не и от по миналия сезон на Гласът е с белите зъби. Вие верно ли не помните, че вече сте ги обсъждали един по един тия зъби, та сега пак наново сте учудени и стъписани?! Thinking

# 491
Теди Велинова прилича на майка на д-р. Е. На тази снимка Wink
https://www.instagram.com/p/BfVzh_JH7sy/

# 492
  • На топло
Часовникът на Дакота е DW.
https://www.spotern.com/fr/spot/movie/cinquante-nuances-plus-cla … nces-plus-claires
Във филма видях и другия модел, с метална каишка rose gold, на друга актриса.

# 493
Часовникът на Дакота е DW.
https://www.spotern.com/fr/spot/movie/cinquante-nuances-plus-cla … nces-plus-claires
Във филма видях и другия модел, с метална каишка rose gold, на друга актриса.

Никога не бих загубила два часа от живота си за тая боза. И тоя часовник, поне за мен е супер обикновен.  newsm78

# 494
Ирина сравнява Левски с Петър Дънов, боже......безмълвна съм. (Справка пост във фейса)
Не всички имаме фейс  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт