Звездни компромати - 352 част

• 101 073
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
В кой филм участва тоя Джоел Кинамън да прегледам проекта?

В сериали участва повече. The Killing, Altered Carbon, House of Cards. В Altered Carbon има бая голи сцени. Мдаааа....

# 226
  Аххх аз на Кинаман му се нарадвах порядъно в The Killing  Heart Eyes
  Там обаче мускулите ги нямаше много, че нали малко наркоман го играеше. Но красивото си е красиво и като хилав  наркоман  Heart Eyes

# 227
Не мога да разбера какво му харесват на Венсан,има чаровни грозници,ама този Rolling Eyes

Наталия ми е като мис Пиги,изпуснала се е съвсем.

Един точка и поглед за Том и от мен Wink
Венсан го харесвам, защото има особено излъчване и по принцип такива черти на лицето не са ми по вкуса, но в този случай ми допадат.
А иначе Том Харди (за него говориш, нали?) ми е разкошен! Особено на този кадър е излезнал прекрасно! 😘
Aз не към теб въпроса,по принцип си питам Simple SmileЧе беше и в темата за красиви мъже,та ми стана странно.Много мъже печелят само с чар или  харизма,ама при него не мога да ги видя Simple Smile

А Том Харди,може ли един мъж да е тооолкова секси:heart_eyes:А даже не е висок,обаче с всяка снимка  "крещи"-ела изяж ме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 228
Джоел Кинаман го гледах в една шведска поредица "Джон Фолк" . От типа на актьорите е, които колкото повече остаряват- толкова по-красиви стават.

# 229
  • Пловдив
Altered Carbon викате? Да знаете какво дърпа кака ви Янтра.....

# 230
  • Варна
Altered Carbon викате? Да знаете какво дърпа кака ви Янтра.....
Този сериал,определено, не е за лица под 18 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 231
  • Варна
Венсан като по - млад много ми харесваше. Сега не.
Тина на едни стари снимки показани тук в темата ми хареса. Сега не. Чак се учудих, че хич не ми допадна от тези снимки. Навява ми чувство на нечистоплътност и косматост.

# 232
 Венсан веднага бих го приютила да ми говори на френски, без значение какво само да приказва и да е движи. Много петъчно ми действа този мъж. Тина на секундата бих я разкарала, да не го разсейва.

# 233
  • Once there was a Hushpuppy...
Точно!
Том Харди е самият се@с, а е нисък мъж....
Какво е това излъчване, какъв е този поглед - не знам и до сега!
Джой е виновна, тя ми го показа и се влюбих Heart Eyes

# 234
  • София
че и страхотен актьор  Heart Eyes

# 235
  • Once there was a Hushpuppy...
Да! Чуден е Heart Eyes

Хайде, пуснах си Черешката и се развихри онова маймуноподобното.... ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick

# 236
Аз ви каня в пентхауса на Ники Хилтън- Ротшилд. Ужасни са ми тези животински глави закачени по стените. Има няколко много добри попадения откъм мебели, но като цяло не е моя пентхаус. bowuu
Скрит текст:

# 237
Детската е чудна!  Хола също е супер, но да се махнат главите, че наистина не са на място там.

# 238
  • София
Единствено гадните глави ми развалят работата , наистина. Persevere
Иначе е чудно! Много ми харесва такъв тип дом

# 239
Хайде, пуснах си Черешката и се развихри онова маймуноподобното.... ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick
#Crazy За първи път тази седмица загледах това чудо! Направоооо ако се озова с тая пача на една маса, ще я хваназа гушата на третата минута и ще и навра муцуната в чинията, забравяйки всякакво възпитание, такт и търпение, защото това същество е не-тър-пи-мо! Не съм срещала май в живота си такава простачка! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт