Звездни компромати - 352 част

• 101 086
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Замислих се, но май няма жена, която чак толкова да ми хареса. Твърдо хетеро ориентирана оставам засега Smile
И един Джони:
Скрит текст:

# 211
На Наталия косата отзад е една сплетена и сплескана маса на втвърдени от пяна/лак къдрици, повече шлем, отколкото коса. Имах възможност да я видя на живо и отблизо преди няколко години, незабравимо неапетитно. Повече "освежаване" и ножица няма да ѝ се отразят зле.

# 212
  • Бургас
Аз също харесвам много Тина. В тази връзка си позволявам да публикувам отново видеото с нашата атлетка от по-предната страница. Не зная дали само заради афро произхода, но откривам някакви общи черти, много ми е красива

# 213
На Наталия косата отзад е една сплетена и сплескана маса на втвърдени от пяна/лак къдрици, повече шлем, отколкото коса. Имах възможност да я видя на живо и отблизо преди няколко години, незабравимо неапетитно. Повече "освежаване" и ножица няма да ѝ се отразят зле.

Аз като я гледам и малко кг ако свали, пак за добро ще е.  Тя още ли живее в Щатите? Бая се е ошишкала. Направо вече се е сляла с тамошното население...

# 214
Аз също харесвам много Тина. В тази връзка си позволявам да публикувам отново видеото с нашата атлетка от по-предната страница. Не зная дали само заради афро произхода, но откривам някакви общи черти, много ми е красива

Чудесна е! Красива, усмихната, позитивна, интелигентна! Удоволствие е да я слуша и гледа човек!

# 215
Не мога да разбера какво му харесват на Венсан,има чаровни грозници,ама този Rolling Eyes

Наталия ми е като мис Пиги,изпуснала се е съвсем.

Един точка и поглед за Том и от мен Wink

# 216
Аз, аз ще го прибера Венсан, да не ви дразни, че е грозноват😘❤💝🔝
А тая Тина ква е хубава и млада, много ме дразни😂🤣🤪

# 217
  • София
Слава богу, че видяхме Наталия след освежаването, че представяте ли си я преди него. 😂

Приятелката на Венсан е страшна красавица. А той е стар, изобщо не искам и да го отразявам. Grin

# 218
Един Джоъл Кинаман от мен. Не е популярен в темата, но покрай новия сериал Altered Carbon може и да стане... Blush Made in Швеция.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 17:45 от Анонимен

# 219
  • София
Джоъл ми хвана окото. Ще взема да го проуча, току-виж някое съвместно проектче ни изкочи. Grinning

# 220
Не мога да разбера какво му харесват на Венсан,има чаровни грозници,ама този Rolling Eyes

Наталия ми е като мис Пиги,изпуснала се е съвсем.

Един точка и поглед за Том и от мен Wink
Венсан го харесвам, защото има особено излъчване и по принцип такива черти на лицето не са ми по вкуса, но в този случай ми допадат.
А иначе Том Харди (за него говориш, нали?) ми е разкошен! Особено на този кадър е излезнал прекрасно! 😘

# 221
  • На брега на реката
Мен пък Беханти много ме кефи! Пък бременна е още по-прекрасна. Снимката е правена от Адам. И него го взимам!
Скрит текст:
И снимка от новото видео на Maroon 5.
Miley Cyrus празнува Св. Валентин
Скрит текст:
Kim-ката отново с абсурдна поза
Скрит текст:

# 222
  • Пловдив
В кой филм участва тоя Джоел Кинамън да прегледам проекта?

# 223
  • Berlin
Участва в "The Killing"  & последния Робокоп, а явно и в нов сериал "Altered Carbon", който трябва да погледна. Доста е налял в мускулите, аз го помня един хърбавел.Laughing

# 224
  • Пловдив
Хм, тия неща не съм ги гледала, ясно защо не го знам кой е. Обаче! отивам да видя какво може да гледам с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт