Звездни компромати - 352 част

• 101 093
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Явно е щастлив с тази Тина, ама каква двойка бяха с Моника Белучи....това момиче не може да й стъпи на малкия пръст ( освен по отношение на годините де)

# 196
Един прекрасен Том Харди 😙
Скрит текст:
Уникален е! Падна ми шапката а тази снимка. Веднага ми става тапет на телефона.

# 197
Вярно, че Белучи си е Белучи, но на мен въпросната Тина много ми харесва, та мисля, че добре ѝ стъпва на малкия пръст на Моника!

# 198
  • София
Вярно, че Белучи си е Белучи, но на мен въпросната Тина много ми харесва, та мисля, че добре ѝ стъпва на малкия пръст на Моника!
На мен също повече ми харесва, много дива и екзотична, но пък и смятам че са коренно различни с Белучи и няма как да се сравняват.

# 199
На нея май пластиките са и най-малкия проблем, въпреки че трансформацията ѝ е страховита.

да  Peace
 Гледайки тези снимки последно за пластиките й се сещам.

# 200
Джак Никълсън не й се отрази добре. Лара Флин Бойл по време на връзката им май започна с операциите.
 Много беше красива.

# 201
На мен тази Тина страшно много ми харесва. Коя беше голям фен на Венсан, да го взема, аз приютявам приятелката 😂
С Белучи са много различни като тип, но и аз не смятам, че и отстъпва, така де доколкото може да става въпрс за сравнение.

# 202
За Тина може и да се сбием, точно мой тип жена е Relieved !

# 203
На мен тази Тина страшно много ми харесва. Коя беше голям фен на Венсан, да го взема, аз приютявам приятелката 😂
С Белучи са много различни като тип, но и аз не смятам, че и отстъпва, така де доколкото може да става въпрс за сравнение.
Изобщо не ми е по вкуса тази Тина. С удоволствие ще го отърва от нея 😁

# 204
Хич не ме кефи. Нито тя, нито Вансан. Напоследък и Моника.

# 205
  • Once there was a Hushpuppy...
Хубава ми е тази Тина на мен.
А, Н. Симеонова много зле изглежда, като подпухнала и не я смени тази прическа сто години.

# 206
Е как може да го кажеш! В дир-а пишеше, че си е подкъсила косата, за да се освежи.

# 207
За Тина може и да се сбием, точно мой тип жена е Relieved !
А, по принцип въобще не е мой. Аз досега съм се пазила само за Кейт Бекинсейл. 😀

# 208
  • София
Темата стана много джендър ориентед, нещо..,.. Започнахте да не подбирате - жени, мъже, всички под ......юргана!!! Flushed Nerd
Плаша се!

# 209
  • Once there was a Hushpuppy...
Е как може да го кажеш! В дир-а пишеше, че си е подкъсила косата, за да се освежи.
Rolling Eyes
Засрамвам се веднага!
Ама, на мен ми е все една и съща през последния век, че и през новия... hahaha
Голямо освежаване е настъпило, няма що ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт