Звездни компромати - 352 част

• 101 042
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • Once there was a Hushpuppy...
Ужасно изглежда, за съжаление Л.Ф.Бойл. В лицето има вид точно на алкохоличка...

# 181
Лара каква развалина, тотален разпад, жалко, беше много красива.Cry

# 182
  • На брега на реката
И странно шкембенце има. Последно в Мъже в черно я гледах преди не знам колко години, но дори и тогава си личаха прекалено многото корекции. Сега обаче направо е ударила дъното.

# 183
Densi къде се губи ?! Да дойде да почерпи виртуално, днес Императора има рожден ден!
Празнуваме как?! От снощи. ura newsm59 newsm59 newsm59
Почерпката:
Скрит текст:

# 184
Леле..това е компромат.. Shocked

# 185
  • До морето
Лара Флин Бойл е  огромна, жива, ходеща удивителна за всички жени по цял свят, които превръщат пластичната хирургия в хоби.

Ужаааасно зле изглежда, а това с уискито  е жалка гледка 🙁

Боже, тя е на 47 години, а е започнала с интервенциите още когато е била на 30. През 2004та вече си личи, че физиономията й е сменена.

# 186
На нея май пластиките са и най-малкия проблем, въпреки че трансформацията ѝ е страховита.

# 187
  • Бургас
току що гледах интервю с Карин Околие вероятно <новата Ивет Лалова>. Прекрасно лъчезарно момиче, което дори говори  неочаквано добре за възрастта си и ... и бях малко предубедена към интелектуалния капацитет на професионалните спортисти. интервюто:
Скрит текст:

# 188
Един прекрасен Том Харди 😙
Скрит текст:

# 189
  • София
Харди от няколко дни вече е с восъчна фигура в музея на мадам Тюсо в Лондон. Копието му е обзаведено и с пулсиращо сърце.  Wink

Скрит текст:

# 190
Да, наистина е уникално восъчната фигура да има пулсиращо сърце. Но на него (или нея-фигурата) за какво му е-на нас ни се разтуптяват сърцата като го видим. 😁

# 191
Красива е Натали!  Heart Eyes
Блейк също ми е много симпатична, от интервюта съм останала с впечатление, че е готина като човек. Както казват американците- easy-going personality.

Хю Джакмън
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:

# 192
  • о`майна лунна нощ е
Бременна ли е?!
Тотална щета е. Жалко.

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт