Звездни компромати - 352 част

• 100 949
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • където ми харесва
http://m.famous.bg/article/spens-pokaza-novorodeniia-si-sin/772/
Бебока на Спенс 😁

# 511
Супер съдържателно видео от Мария, набиващо в очите на всички, че детето ѝ е VIP.
Нищо, че детето расте от адрес на адрес, в зависимост от благосклоността на поредния спонсор на майка му.
С една дума, не е важно, че оня ден ме свалиха от джипа и ме изгониха, важно е, че днес отново съм се качила на друг джип, за утре ще видим.

# 512
Марго Роби в Givenchy
И Салма Хайек в пеньоарче Gucci

То и с куфарче детето... Пак ще се местят някъде. При следващия закрилник.

# 513
Салма е добре тук, явно се мъчи жената!

# 514
Някой да е чул Силвестър Сталоун да е умрял? Сутринта ме застреляха с този въпрос, а не намирам такова нещо по клюкарските сайтове.

# 515
Някой да е чул Силвестър Сталоун да е умрял? Сутринта ме застреляха с този въпрос, а не намирам такова нещо по клюкарските сайтове.
Преди години и единия ми син ме пита "мамо, Мадона жива ли е още" Mr. Green
Иначе сигурно заради това те питат
https://www.facebook.com/Imitsanyelo/photos/a.208111126003265.10 … 092397427/?type=3
https://me.me/i/so-long-champ-sylvester-gardenzio-stallone-died- … -morning-20681715

# 516
Излезе ми във фейса като новина и на мен - за Сталоун.

# 517
Smiley Разбирам, но случаят е, че са прочели във фейсбук и затова се зачудих. Ясно ми е колко "достоверни" новини има там, разбира се, но все пак.

# 518
Супер съдържателно видео от Мария, набиващо в очите на всички, че детето ѝ е VIP.
Нищо, че детето расте от адрес на адрес, в зависимост от благосклоността на поредния спонсор на майка му.
С една дума, не е важно, че оня ден ме свалиха от джипа и ме изгониха, важно е, че днес отново съм се качила на друг джип, за утре ще видим.

Аз чакам това да отрасне и да се нареди до ония, дето им качваме самочувствието ,като ги обсъждаме тук , щерката на Лияна например

# 519
За Марайчето малко се съмнявам. Ако продължи да учи в елитни училища надали ще се разпищовя из инстаграм като тези другите.

# 520
Другите не са ли били и те в подбрани школа?

# 521
Ако беше умрял Силвестър, щеше да го има навсякъде, не само по клюкарските сайтове.  Peace

# 522
  • София
За Марайчето малко се съмнявам. Ако продължи да учи в елитни училища надали ще се разпищовя из инстаграм като тези другите.
Има доста деца от т.нар. елитни училища, които се държат като абсолютни кифли. Училищата дават образование, поведенческите примери ги дават родителите.

# 523
  • Once there was a Hushpuppy...
Ако беше умрял Силвестър, щеше да го има навсякъде, не само по клюкарските сайтове.  Peace
И аз така си помислих...
Сутринта ми изкочи от някъде и с такава бързина го затворих, потърсих тук-там и нищо..
Много тъпо,  да се пишат подобни неща!

# 524
Гледам "Бойна кръв".Ох,страхотен патрона на темата:heart_eyes:
Споделям си го пак Simple Smile

Ох,  моят one and only! Heart Eyes Прекрасен е! Даже прекрасен е малко! Kiss Two Hearts
А пък глас.. Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт