Звездни компромати - 352 част

• 100 842
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София
на всеки уважаващ себе си часовник трябва да пише Swiss made Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
  • Оптимист по принуда
Сам Смит хич не ми харесва как се съсухри. Има болнав вид.

# 557
  • До морето
На кое предаване е водеща Лилия Маравиля? Много я харесвам.

# 558
Слабо известни исторически снимки в Блиц:

https://www.blitz.bg/svyat/slabo-izvestni-istoricheski-snimki-ko … a_news580432.html

# 559
  • Rock & Roll feeling ...
На кое предаване е водеща Лилия Маравиля? Много я харесвам.
И аз я харесвах във " Връзки",но като водеща въобще не ми е на място .
Изявява се в  " Майсторски клас... " . Давам няколко линка, на който какъвто гост му е интересен :

Майсторски клас: Юлиан Вергов

Майсторски клас: Койна Русева

Майсторски клас: Михаил Билалов

# 560
Херцогиня Катрин с наедряло коремче.
Скрит текст:

# 561
Тази рокля не е нейната Disappointed

# 562
  • Rock & Roll feeling ...
Тази рокля не е нейната Disappointed
+ 1
Скрит текст:

# 563
  • Велико Търново
Нещо не мога да я харесам водещата прогнозата на Нова - Нора Шопова Confused Почти няма явяване без да допусне грешка, днес се чудих що за дума е "дъждовито" Rolling Eyes

# 564
  • София
Норчето ми е голяма скумрийка. Мислех, че ще свикна с присъствието й, но си е толкова безлична, колкото и през първия ден, когато я видях. Как пък нищо интересно и симпатично не открих в нея.
А водещата на "Здравей, България" колко годишна е? Сигурно ми е наборка или по-голяма, но и тя нещо не успя да ме грабне.

# 565
  • sofiq
Нещо не мога да я харесам водещата прогнозата на Нова - Нора Шопова Confused Почти няма явяване без да допусне грешка, днес се чудих що за дума е "дъждовито" Rolling Eyes

Точно това си мисля и аз всяка сутрин...как пък няма прогноза без да направи грешка Rolling Eyes

А сега гледам Никол Станкулова....е ужасни интервюта прави,тя не млъква,защо ги кани тия гости като само тя говори ooooh!

# 566
  • софия
Точно това си мисля и аз всяка сутрин...как пък няма прогноза без да направи грешка Rolling Eyes
Размахва ръце некоординирано, не знае кой град къде е на картата, трудно ѝ е да покаже градусуте.

# 567

Много са любопитни снимките.
Само че, на тия, дето списват сайта, някой трябва да им обясни, че на "лъскачите на обувки", едно време са им викали ваксаджии. Wink

# 568
Изключително сексапилната и фъфлеща Деси Димитрова с много подаръци.
Някой би си помислил, че тези торбички са използвани многократно, ясно личат следите на употреба. Не е нужно да сме сексапилни, за да знаем, как изглежда нова опаковка от магазин.

# 569
  • Viena
Е,кво толкова.....снимка с торбички Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт