Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 75 125
  • 820
  •   1
Отговори
# 315
Да,и нашият педиатър казва първия ден да даваме превантивно Панадол заради болката,а втория само ако има Т.

# 316
  • Варна
Моля, ако някой има контакт с Ich Bin, може ли да я помоли да си види съобщенията тук във форума

# 317
Ние пък да се похвалим с два зъба:)))Леко кисела е и цока и вечер, но само с това да се разминем дай Боже:)))

# 318
Хех два зъба:) Аз на дали скоро ще видя...на мойте късно им растат:)

# 319
  • Варна
Браво за зъбчетата, това си е важно събитие

# 320
Аз напипахме едно леко показано зъбче ама не е избило още. Голям киселяк е след 18ч

# 321
Ема, втори прием й е, както и е втори прием на Хексацима. Първият Ротарикс го пийна със Синфлорикс. Нямаше реакции от ваксини до момента. Днес, освен че не спи и си е обичайно кисела, няма друго. Връща чат-пат, ама тя си връща по принцип.

# 322
Той и моя бебок почна да връща често а преди изобщо не връщаше но го отдавам на това че.попна много да се върти, да навира абсолютно всичко в устата, съответно след хранене ако не спи нещо се върти, тика в устата та според мен е нормално. Иначе и ние сега изпихме ротарикса със симфлорикс и ще искам пак така и следващия път и без това е се тая коя ваксина ще.сложат.

# 323
И малкия има зъбче вдясно. От десетина дни се усеща като прокарам пръст по венчето. Съвсем леко, но все пак.
От 2-3 дни не иска да яде чавето. С голям зор за 24 часа изпива максимум 800 мл, а преди изпиваше по 1200 мл. Това нормално ли е и според вас от зъбите ли е ? А също така много взе да спи през деня.
Въобще не дава зор за ядене, аз му бутам шишето като минат 4 часа и едвам изяжда по 140 мл.
Иначе е весел, смее се, играе си. Какво става пак, не знам. Свикнала съм хубавко да си хапва и като отказва да яде започва да ме притеснява.
Също така разреди акането, сега максимум два пъти на ден пълни памперса.

# 324
  • София
Алекс също не иска да яде от 2-3 дни. Маха с ръце, реве, блъска шишето. Аз се чудя дали може да е заради захранването? Да го засища повече...ама нали бебетата основно наддавали, докато са на мляко? Или не е така? Уф, толкова пък да не съм наясно...

# 325
Кейти, аз не захранвам, пък положението е същото, явно не е от това. Simple Smile

# 326
  • София
Нормално е аз съдя по голямото дете особено към 6 месец ядеше по- малко в сравнение с третия.

# 327
  • Варна
С триста зора изпива 150 вода с 5 лъжици. До преди няколко седмици си ги изпиваше съвсем спокойно. Коментарът ми е по повод, че по- малко хапва сега. Нямам обяснение за този феномен.

# 328
  • София
Явно има такъв етап и не е от захранването.
Никой друг ли не захранва още? То и аз мислех още да поизчакам, но педито още на 8-ми искаше да започвам. Аз задържах до 20-ти. Дала съм картоф и тиква и сега не знам какво даа правя. Освен да си седя на тях, докато и другите започнете, че да обменяме опит! Thinking

# 329
  • София
Ние вчера направихме 4 месеца, но ще започна захранване края на април, няма да бързам, има време за всичко, а и алерголожката така ме посъветва.
Пробвай да дадеш пащърнак, морков, поне да видиш как върви

Общи условия

Активация на акаунт