Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 014
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
И аз мисълта на Калин я свързах с детето му. После си помислих че може да е за Наталия, ама съм убедена че е за дъщеричката.

# 76
И последната от тази серия. Слънце грее от това момиче Heart

Да, логично е да е за детето, наистина в него можеш да видиш себе си съвсем буквално Simple Smile

Днес смятам, че ще видим Тони, звездите така ми нашепват Grinning

# 77
Опасно близки, но не с Михаела Филева Simple Smile

# 78
Тук може да гласуваме на филмовите награди на Нова тв за нашия сериал.Simple Smile

https://nova.bg/filmovinagradi

# 79

Тези погледи как ще ги докарат с новите й мъже на Зорница, неееееезнам!

Хем се настройвам за братята, но като видя една снимка на магарето и кошутата, и ми омеква всичко Joy

yanitsa, не знаех, че има филмови награди, мерси!

# 80
  • Разпиляна във въображението
Бих гласувала, но вече избягвам връзките през фейс.

# 81
Гласувах.И не защото съм гледала сериала от-до,а защото...еми Veracruz e виновна,пък Heart EyesGrinning
Тук с тези изражения думите са:
-Имам чувството,че си играете с мен...?
-След като имате такова чувство,какво правите в кабинета ми...?
Само леко припомням...да не е забравил някой Simple Smile

# 82

Тези погледи как ще ги докарат с новите й мъже на Зорница, неееееезнам!

Хем се настройвам за братята, но като видя една снимка на магарето и кошутата, и ми омеква всичко Joy

yanitsa, не знаех, че има филмови награди, мерси!

С братята такива погледи няма да има, там ще разчитаме на топлина и безкрайна любов !

# 83
Гласувах.И не защото съм гледала сериала от-до,а защото...еми Veracruz e виновна,пък Heart EyesGrinning
Тук с тези изражения думите са:
-Имам чувството,че си играете с мен...?
-След като имате такова чувство,какво правите в кабинета ми...?
Само леко припомням...да не е забравил някой Simple Smile

- Вие за какво дойдохте - да ми кажете, че съжалявате или да продължим започнатото от вчера ?
Защото имам чувството, че е второто...

# 84
Абе топлина и любов.... ама си трябва и малко тръпка и игра, иначе не е интересно (сценаристите да се постараят, моля!)

Амбър, то това забравя ли се Grinning

И малко офтопик - тези уеб сериали (виждам ги в номинациите), някой гледал ли ги е? Стават ли?

# 85
Аз изгласувах чинно в трите категории - сериал, актьор, актриса.
Интересното е, че при актьорите Наум Шопов за момента кърти. Ще е много забавно, ако любител актьор ги отвее всичките светила Sunglasses

# 86
Хаха, нищо чудно да стане така - просто Наум има много фенки (защото е симпатяга, а не заради актьорски качества) и всичкото тийн като реши да гласува, ще спечели Joy

Интересно ми е в категория актьор за кой си гласувала, другите са ясни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
В категория Kино може да подкрепите и Батко (ако сте го гледали във Вездесъщият)
Hаум като го гледам колко последватели има в Инстаграм, отвял ги e отвсякъде Grinning Това младите са опасна работа Grinning
Hяма ли нова снимка днес? За кога ги пазят Grinning

# 88
Новите снимки обикновено ги пускат следобяд.

Дона, отделно от ролята си и лиготийките тук, Вергов ми е любим актьор и съм на мнение, че играта му и в киното, и в театъра е на много високо ниво, така че с чиста съвест го подкрепих Simple Smile

Злати, аз Вездесъщият не съм го гледала, ама ей така, от солидарност дадох глас за Батко Grinning

# 89
Новите снимки обикновено ги пускат следобяд.

Дона, отделно от ролята си и лиготийките тук, Вергов ми е любим актьор и съм на мнение, че играта му и в киното, и в театъра е на много високо ниво, така че с чиста съвест го подкрепих Simple Smile

Злати, аз Вездесъщият не съм го гледала, ама ей така, от солидарност дадох глас за Батко Grinning

Кажете къде мога да гледам Вездесъщият, дори и платено да е.
Довечера имам свободно време сама след 21.00 часа и смятам да си направя една кино вечер.

Общи условия

Активация на акаунт