Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 45 004
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Мириел, като няма други мъже, какво да се прави Joy Налазват наличните Laughing

# 616
Ааа, Дона, не така, аз Батко съвсем чистосърдечно си го харесвам, не че няма алтернатива. Grinning

# 617
Ааа, Дона, не така, аз Батко съвсем чистосърдечно си го харесвам, не че няма алтернатива. Grinning
Хахахаха, на теб специално ти вярвам  Joy Както казах - влюбена си вече Kissing Heart

# 618
Хахахаха, на теб специално ти вярвам  Joy Както казах - влюбена си вече Kissing Heart

А така, сега ходатайствай пред Мириел да не ме бие много през ръцете, като посягам Joy

Едит: Сега се сетих, че Мириел казваше, че нейните любимци винаги завършват щастливи. Значи покрай Батко ще има шанс и за Кака Grin

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 12:28 от Fairy

# 619
  • Разпиляна във въображението
Ще й дам да се отърка Simple Smile

# 620
Miriel, колко пъти ще й дадеш ? Joy
Тя е мой човек, пазя й гърба Wink

Е, значи само Калин й е любимец - че за другите щастие не видях Joy

# 621
Как искам да се включа и аз...но ще ме намразите, най-вероятно😀Искам да споделя ентусиазма ви, относно новите мъже в живота на Зори, но не мога..нещо още не могат така да ме завладеят.Искам да пиша, но няма как да стане, без  едно име, което не трябва да споменаваме😉,защото в живота съществува и любов, която не може да бъде преодоляна.Иначе, с нетърпение чакам новия сезон, чакам обаче и ония, чието име не може да споменавам😜

# 622
Дона, според мен Мириел ще даде на Зорница да се отърка в батко, не на мен Joy

Мариета Hug
Ние все пак се надяваме, че Зорница поне ще преодолее тая нещастна любов.

# 623
Мариета, как да кажа.....повярвай ми, не си единствена Grinning Hug Просто се опитваме да сме реалисти и си траем да видим какво ще се случи (аз лично - края на сезона) Wink

Мириел да каже на кой с кого колко отърквания разрешава, че се обърках ахахахха

# 624
Дона, благодаря ти за разбирането! Сигурна съм, че не съм единствена..Мъча се да съм реалист, но как го чакам тоз последен епизод...с мотор, със самолет, ако иска с летяща чиния да кацне, само да кацне!😀

# 625
Позволявам на Зорито да се отърка у Марио за щастие.

Иначе за в момента и другата ми любимка, Галя, е щастлива. Поне това видяхме в края на предходния сезон.

# 626
Ще изчакам до вторник все пак, но да ви кажа вече търся подходяща нова аватарна снимка Simple Smile

# 627
Щастлива в една сцена на финала на сезона. Промени ви представите за щастие този сериал.

# 628
Хич не ми ги е променило. Все едно да кажем, че нито Наталия, нито Калин са щастливи.

# 629
Щастлива в една сцена на финала на сезона. Промени ви представите за щастие този сериал.

Joy Joy

Направо ме сърбят ръцете да го върнат, само за да може Зорница да го отреже Joy

Мириел, ама Калин и Наталия се обичаха през цялото време, освен това се събраха десетина епизода преди края, така че им се порадвахме известно време.
Докато тука ако ще чакаме последния епизод, ще гледаме 51 серии мъка и изведнъж - последни кадри, Я ела тука мила ми Зорнице, финал...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт