Откраднат живот - ТЕМА 32 Критична точка 3...

• 44 987
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Щастлива в една сцена на финала на сезона. Промени ви представите за щастие този сериал.

Joy Joy

Направо ме сърбят ръцете да го върнат, само за да може Зорница да го отреже Joy

Мириел, ама Калин и Наталия се обичаха през цялото време, освен това се събраха десетина епизода преди края, така че им се порадвахме известно време.
Докато тука ако ще чакаме последния епизод, ще гледаме 51 серии мъка и изведнъж - последни кадри, Я ела тука мила ми Зорнице, финал...Grinning

Е, много ясно, че ще го отреже - нали трябва да се измъчи и да пълзи след нея известно време Joy Няма да му се хвърли на врата на втората минута!

# 631
Аз говорех за Галя защото Miriel по-горе твърдеше, че на края на сезона била вече щастлива. А то беше само една сцена заради която сигурно ще си плаща през целия сезон тази заблуда.

# 632
Ааа, Галя. Галя, да, нея въобще не я броя за щастлива. Мъжа ти цял сезон се държи ужасно и изведнъж - ожени се за мен, любима жено! Аз нея я чакам тепърва да става щастлива, ама тя май тепърва ще става още по-нещастна.

# 633
Ааа, Галя. Галя, да, нея въобще не я броя за щастлива. Мъжа ти цял сезон се държи ужасно и изведнъж - ожени се за мен, любима жено! Аз нея я чакам тепърва да става щастлива, ама тя май тепърва ще става още по-нещастна.

Съгласна съм, според мен Галя отдааааавна не е щастлива

# 634
Не съм толкова извратен да видя щастие дори и в една сцена от финалния епизод за Зорница. Вие докосването за последно до любимия за щастие ли го броите?

# 635
yahoo, незнам някой да е видял и капчица щастие в последния епизод на 4 сезон, бъркаш нещо

# 636
Тука май станахме като развален телефон, всеки си говори за каквото му е на ума, ама така, че никой да не го разбере Joy Ще се опитам да преведа Grinning

Яху, девойките имаха предвид, че ще броят за щастлива Зорница, ако в бъдещия пети сезон 51 епизода прави каквото прави с когото го прави и в 52-ри епизод дойде старата ѝ любов, каже ѝ Бау и си я вземе да си живеят заедно. А не че е била щастлива в последния епизод на отминалия сезон.
Аз споделих, че за мен това не е много яко и предпочитам да я гледам целият сезон поне опитваща се да бъде щастлива с някой друг Simple Smile.

# 637
Аз не съм имал намерение да се вписвам в дълбоките ви разсъждения.
Коментара ми очевидно беше към Miriel и то естествено за Галя за която се твърдеше, че вече била щастлива на финала. Не съм си и помислял, че Зорница е била и за миг щастлива на финала затова се наложи до уточня за кого говоря като видях странния коментар на Fairy към моя.

# 638
Яху, съжалявам. Моя е грешката.

# 639
Според мен Стилянова е жива за ожалване - връзка с 50+ годишен, вечно кисел, с еректилна дисфункция, скоро и простата ще се обади...
Трябваше да я завъртят за малко със Захариев и после да я освободят от него.
Изобщо много ми е скучен техният живот.
На всичкото отгоре остана незабелязана нейната машинация с робота Да Винчи.
Уж го обича Петър, а зад гърба му се закичи с неговата идея и реши да блести със собствена светлина.
Еми не ми харесва ...

# 640
  • Разпиляна във въображението
Аз го разбрах и отговорих. Галя изтърпя много, но не се отказа. В крайна сметка Петър я захапваше, тя му отвръщаше и накрая се прибираха у дома, заедно. Той имаше проблеми, изневери й, но тя разбра, прости и все пак остана при него, заедно с детето си. Ще се женят. Въпреки всички проблеми накрая бяха заедно и се обичаха. Това е до момента. Имат щастлив край последния сезон. Като всяка книга, филм - героите минават през различни неща и си имат своя край.

Лично аз пък не мога да разбера и до момента любовта по Банков. Какво видя Зорница от него? Каква любов? При тях беше едно спускане надолу, с предвидим край и почти никакво щастие. "Прости ми", обърна гръб и си замина. Прав му път Simple Smile

Изобщо не е вярно, че си е закичила идеята. Заяви, че е на Петър.

# 641
Аз го разбрах и отговорих. Галя изтърпя много, но не се отказа. В крайна сметка Петър я захапваше, тя му отвръщаше и накрая се прибираха у дома, заедно. Той имаше проблеми, изневери й, но тя разбра, прости и все пак остана при него, заедно с детето си. Ще се женят. Въпреки всички проблеми накрая бяха заедно и се обичаха. Това е до момента. Имат щастлив край последния сезон. Като всяка книга, филм - героите минават през различни неща и си имат своя край.

Лично аз пък не мога да разбера и до момента любовта по Банков. Какво видя Зорница от него? Каква любов? При тях беше едно спускане надолу, с предвидим край и почти никакво щастие. "Прости ми", обърна гръб и си замина. Прав му път Simple Smile

Изобщо не е вярно, че си е закичила идеята. Заяви, че е на Петър.

Не, напротив, даже излъга.
Когато говореше с Банков за робота изобщо не спомена, че идеята е на Петър, а когато той я попита дали доцента знае, тя излъга, че знае и именно той я е помолил да задвижи нещата, което си беше лъжа.
Захариев никога не я е молил да задвижва този въпрос, особено, когато той имаше проблеми в професионален план и беше в депресия заради ръката.

# 642
Аз мисля, че Галя не разбра за изневярата на Петър. Когато се съмняваше за онази пациентка, Виолета й каза Петър ти изневерява с мен, но тя прие това, че той се грижи за нея и отделя голяма част от времето си за сметка на Галя и детето, а не че са спали наистина.

# 643
Мириел, при Зорница и Банков имаше буря от страсти и надежда за щастие. В крайна сметка надеждата се разби на пух и прах. Лично за мен разочарованието дойде от момента след като се събраха, когато аз така и не успях да видя неговата любов.

Ванилия, Виолета си й каза в прав текст, знаеше Галя.
Банков разбра, че идеята е на Петър от самия Петър и беше изненадан.

# 644
  • Разпиляна във въображението
Не си спомням в кой епизод е - Галя споделя с Банков за апарата, пред болницата са и тя казва, че идеята на е на Захариев. Той беше някъде не знам си къде. Ако съм в грешка - извинете, но ще е хубаво да видя сцената.

Аз надежда за щастие не видях - той е женен, а съпругата е в кома.

Общи условия

Активация на акаунт