Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-71

• 86 889
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Дива, благодаря ти!  bouquet
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy е, аз къде съм гледала, Тубушка съм я пропуснала  ooooh! видях само Мурат Й.
Ама подругите по-слепи и от менИ  Mr. Green
Оф, не, аз съм объркала таблиците, не е тяхна вината  Joy Joy Joy Тази е за най - известните знаменитости за февруари

А другата е за най- обсъжданите знаменитости  Laughing
А това видя ли го ?
Цитат
Бурджу Кара, жена Фырата Парлака, продюсера фильма " Давай же, сынок", хочет пригласить Кыванча Татлытуга к себе на канал в ютубе, который она недавно открыла . Она сказала, что если Кыванч к ней придёт, то количество подписчиков на канал вырастет до 1 млн.Темой беседы будет Башак Дизер, супруга Кыванча.
Башак Дизер- консультант по стилю главных героев в сериалах и фильмах. До лета, прошлого года она одевала 1 персонажа за 10 тыс. лир. Сейчас сумма возрасла до 25 тыс.лир.
http://www.gazetemag.com/burcu-kara-youtube-kanali-ic..
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

А от долу ... много хейт, много нещо Mr. Green Как пък веднъж не ме изненадат да му се не види  hahaha
Аида все още пише за филма, доста се е впечатлила ...
Цитат
невозможно передать словами его игру. Кыванч АС своего дело. В фильме Кыванч прекрасно передаёт характера... Как МУЖЧИНА, ОТЦА, СЫНА, ДРУГА, ПЛАВЦА, ЗАЩИТНИКА и т.д. А его крик "ОТЕЦ" (когда он погибает) до сих пор а ушах... Там я уже не сдержалась и слезы 😭 потекли. А Лейла, мать мальчика бросила его и отдала мальчика отцу,мол я не могу и не хочу смотреть за сына, он и твой сын, так я отдаю тебе. Так он вырастил больного мальчика. Кыванч прелесть, как будто он его был ребенок, как актёр нянчился с ним... Офффф.... Короче.... обязательно смотрите этот фильм.
Лекинка! Hug

# 301
  • Plovdiv, Bulgaria
Дива, Flowers Hibiscus
Айре, Heart Eyes Flowers Hibiscus
Фенче, Heart Eyes според мен просто беше рано за тази награда,не мисля,че мащаба на тези награди е такъв,че да има отделно за сериални и филмови актьори.
Но както и да е,да му е честита още веднъж на Озан Г.

Това за шоуто на Бурджу Кара го видях вчера при една арабка,но интересно,че я нямаше частта за Башак.  Thinking
Но те,арабките,определено са много по-добронамерени.
Поне аз съм останала с такива впечатления.

Нося превод на публикуваната статия за колективнито гледане на ХС.
Както и предполагах,няколко асоциации и родители на деца със спец.потребности са присъствали.
Макар и с малко думички,оценката за филма е точно такава,каквато очаквахме.
Филм-надежда,филм-послание,филм с мисия! Hands Clap Hands Clap Hands Clap

“Управителят на Bafra/медия,доколкото разбирам/ г-н Али Фуат Тюркмен,директорът на Областно национално образование, членове на асоцията на Бафра за Деца със специални образователни потребности,център за специално образование Доанкая и родители от средно училище “Галип О.”  се присъединиха към събитието.
Те гледаха заедно филма ХС за дете,което се нуждае от специално отношение.

Родител Бурхан Г.:
“Нашият управител и директорът на Областно национално образование ни подариха един специален  ден,отново видяхме качествата на специалните деца.
Много сме щастливи,че споделихме това време.”каза той.
Белгин Кая от Частната асоциация за обучение на деца на Бафра:
“Да споделя ден с нашия управител и директорът на Областно нац. образование,да гледаме такъв филм,особено с нашето ежедневие,е най-прекрасният подарък,който сме получавали. Благодаря,че ни накарахте да почувстваме топлина от работата си” каза той.
Пънар Г.учител по английски от средното училище “Галип.О”:
“Гледахме филма с наши специални родители,които бяха разтърсени. В същото време нашият директор и директорът на Областно нац.образование ,семействата ни,преживяхме океан от емоции тук” каза тя.”

https://twitter.com/tatkvnc/status/969500380034945024?s=21

Лека и спокойна нощ!

# 302
Али Heart Eyes, много мерси bouquet, интересно!! и естествено говори добре за нашия филм  Peace
Фенче Heart Eyes , а тая класация по-може Laughing
рускини, да те изненадат?? Mr. Green все едно да чакаш от умрял писмо Joy
поне на другите места в СМ/където ходя/ го няма това чудо, тъй че съм спокойна Mr. Green

лека.... Hug

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 01:02 от Airra

# 303
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник, дружки!  Hug

Али  Heart Eyes много благодаря!  bouquet
Айре  Heart Eyes  hahaha нали ? Надежди ...
 Laughing

Хубав ден!  Hug

# 304
Привет!! Hug
Честит Празник!!

да сложа и по едно кафе Simple Smile

Фенче Heart Eyes Wink bouquet

я снимка на Джем след болницата с мама Нуртен

и ВК, направили анкета за най-стилен актъор
познайте от три пъти, кой води  Whistling

https://vk.com/kinoturkey?w=wall-154330787_2721

хубава събота!!!

................
промото на ДК за Чили Peace

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 12:24 от Airra

# 305
  • гр. Върбица обл. Шумен
Аз обичам България!
Не защото е моята Родина,
а поради това, че не бих избрала друга.
Аз обичам българския народ!
Не защото съм част от него,
а поради това, че не бих избрала друг.
Аз живея в България.
Не защото е единствена в света,
а поради това, че не бих избрала друга.
.................................................................
Аз съм българка и не искам да съм друга.

Честит Празник, момичета! България над всичко!

# 306
  • Plovdiv, Bulgaria
Добър ден! Heart
Хубав празничен ден на всички! Heart
Днес честваме 140 години от Освобождението на България. Поклон пред героичния подвиг на всички, които са дали живота си в името на най-святото - свободата ни.

—————————————————
Хубава събота!

Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 307
Айре  Heart Eyes Алинка  Heart Eyes bouquet bouquet Кате, благодаря!  bouquet
Цитат
10 из 10-ти "Hadi be oğlum" необходимость смотрит кино. C 25- февраля 2018 рассматриваемый в Великобритании с английскими субтитрах.
Сюжет фильма рассказывает о проблеме адаптации ребёнка с аутизмом в обществе,о не принятие тех ,кто не такой как ты,о борьбе за жизнь ,что на высоком уровне продемонстрировал Кыванч в роли Али.Кыванч всегда выкладывается на все сто и отдаёт сердце работе поэтому такой замечательный и выдающийся получается результат.Талант Алихана невероятен ,как такой маленький мальчик может передавать такие эмоции,как он он полностью понимает важность истории ,его характер вне слов.Бюшра Дювели,роль короткая но милая и незабываемая.Красивая музыка и захватывающие дух пейзажи Каша на протяжении всего фильма.У меня был очень приятный и незабываемый день.Я рекомендую этот фильм всем тем,кто верит в любовь,надежду и настойчивость в жизни.

Айре  Heart Eyes хареса ми промото за Чили. И гласът на дубльора не е лош, става  Peace Дано го харесат!

# 308
Kaте Hug bouquet
Али Heart Eyes bouquet
Фенче Heart Eyes Peace
те ще го дават в следобедните часове Peace

а днес в ТТ имаше доста активност, заради новите серии на КСШ в Арж. Peace

снощи се загледах в класацията в бокс офиса и останалите филми, в момента по кината
https://boxofficeturkiye.com/hafta/?yil=2018&hafta=9
има един-Aile Arasında - за 13 седм има 5 млн зрители
някаква комедия е...май най-предпочитания жанр от комшиите Peace
https://www.youtube.com/watch?v=N-hyXVxNNjM

тук споменават нещо Киво, амааа newsm78

имало сценарий, написан за него-комедия/екшън
не се споменава дали е филм или сериал.... Whistling

и малко красотичка Heart Eyes

# 309
Айре  Heart Eyes наистина ли ще го дават в следобедните часове ? Е, кой ще може да го гледа тогава ...
От това, дето си го споделила, освен малесеф - за съжаление нищо друго не разбрах, а и вар проект  Laughing
Дори и деца водят да гледат филма ...

Нещо суперско  Peace
Цитат
Kivanç Tatlitug North America celebrates a new milestone with 10k followers on Instagram. We want to thank you all who made it possible and of course Kivanç whose acting skills and charisma reunites so many people from around the globe!
kivanç tatlitug северна америка празнува ново събитие с 10 к последователи в instagram. искаме да благодарим на всички, които го направиха възможно и разбира се kivanç чиито актьорски умения и харизма събира толкова много хора от целия свят!

Хайде, де , няма ли най-сетне да ни пуснат рекламата ? Уж беше тези дни  hahaha

Лекинка от мен! Hug

# 310
Добро утро!  Hug Hug Hug

Хубава неделя!  Hug

# 311
Привет в неделя Hug

Фенче Heart Eyes, за ДК в Чили, така пишат в ТТ-
Цитат
📌🆕📹📣🇨🇱March 6 at 4:30pm Premier of #cesurvegüzel on @mega.tv
а за 10-те хиляди в ИГ на КТНА-има и клипче Simple Smile Peace
https://vimeo.com/258430852?ref=fb-share&1

нова красота от Тамара Crazy Peace

хубава неделя Hug

Орси , съвсем се загуби newsm78 Thinking

# 312
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в неделя Hug

нова красота от Тамара Crazy Peace

Следпразничен поздрав!

Айре, пак ми докара кръвно с този разкош...

love001

# 313
Кате Hug Joy
ей ти още за кръвното Laughing

а ти гледала ли си Менекше и Халил/Двама завинаги, с Киво???

много трогателна сцена от филма Cry
https://twitter.com/AlvinoEua/status/970229234852679680

а какъв е сладур с тая качулкаа Wink Crazy

............
на Седефче,  много й ходи новата роля Peace

# 314
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, вече си пих хапчето, така че давай!..

Скрит текст:
От "Двама завинаги" съм гледала откъси. Визията на Киво ме потресе, а "играта" му, направо ме уби... Как ги постига тези превъплъщения, не знам. Дори взех да си мисля, красотата и харизмата или талантът и превъплъщенията, са по-силни в играта му. Едва ли има някой да ми отговори коя е посоката... Реших да не гледам ДЗ, защото, като се познавам прекрасно, щях да рева седмици. Но се подготвям емоционално за по-нататък... Пазя се, защото дали от възрастта или от дългото практикуване на професията, съм станала много сензитивна, изпадам в емоционални кризи. Така стана и след ДК. След като изгледам ДС, бих желала една комедийка с Киво, за разнообразие, а после другото.

Общи условия

Активация на акаунт