Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-71

• 86 870
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
# 76

Crazy Heart Eyes

Grinning Grinning

коментар за Киво и филма
https://twitter.com/AlbayrakBirgul/status/964519214936621064

още един
https://twitter.com/ozgesatir/status/964528151505309700

няма думи за КТ.....не е гледала толкова добър филм от много време, но не е плакала много newsm78

много тихо тук.... Confused Crossing Arms

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 18:06 от Airra

# 77
Привет!  Hug Hug Hug
АЙре  Heart Eyes Терзи  Heart Eyes благодаря ви за споделеното!  bouquet
Май филма се харесва, дано, дано  Praynig Praynig Praynig
Вече е в Амстердам  Peace Страхотен!  Heart Eyes Айри  Heart Eyes не се е обръснал  Laughing

След малко продължавам с превода на видеото  Peace
Вай, отваря ми се доста работа  hahaha
Цитат
Статья Мурата Гюлуглу:
Сазать, что актерская игра Киванча Татлытуг, в фильме "Давай же сынок" была, на высоте, не будет неправильно.

Киванч - актер, который натурально использует технику актерского мастерства. Он также может сделать это очень красиво на большом экране. Если считается, что фильм несет бремя, он прожил историю, которая длилась на белом экране до конца. Очень успешный. Одна из бесспорных звезд нового поколения Yeşilçam. «Давай же сынок» - это рассказ отца-сына, в котором 3 поколения сильно отличаются друг от друга. Именно в фильме мы видим то, что мужчина может сделать и что он не может сделать. Даже когда он говорит: «Я устал сейчас», он знает, что он не может сбросить, свои обязанности. Единственное желание которое он хочет от своего ребёнка это услышать «Я тебя очень люблю папа». Это произошло внезапно, как гарпун,и зарядило энергией, как огненный шар. Здесь я поражаюсь деятельности Киванча, потому что он сумел выразить эти крошечные чувства.
Сегодня фильм "Давай же сынок", в кинотеатрах.

В фильме исполняют роли, Киванч Татлытуг, Бюшра Девели, Юйель Эртэн и Алихан Туркдемир. Режиссер Бора Эгемен. Фильм, в котором отец изо всех сил пытался найти связь со своим сыном, и поднять его без жены, мужественно и решительно. Сценарий загружен эмоциями. Музыка также потрясающая. Потому что в начале работы есть легенда Фахира Атакоглу. Фильм будет в кинотеатрах более чем 2 месяца.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 19:38 от queen_fenka

# 78
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Bлагодаря за реакциите и споделеното!!!
 Терзи, благодаря за активността!!!
 Кате, специално ти благодаря за разбирането!!!
 Айра, Фенче, и на вас благодаря,
 ама много сте нетърпеливи.
 Първо - не мога да пиша бързо.
 Второ, като пиша, го мисля и редактирам няколко пъти.
 Този пост съм започнала да го съчинявам от нощеска.
 Имайте малко милост. Все пак ходя на работа
 и по пътя трябва да внимавам къде пресичам.
 Вчера се прибрах след филма и нарочно не отворих форума.
 Написах си текста отделно и тогава влязох да го пусна.
 Исках да не бъда повлиявана от никакво друго мнение,
 защото тогава ще се увлека да отговарям на прочетеното.
 Предварително бях решила, че няма да пиша подробно по съдържанието.
 За Моят свят направо се разболях от притеснение,
 да напиша цялото съдържание и да го пусна в темата.
 И много ми загорча, че точно тези, които искаха да разкажа,
 написаха, че няма да го четат и не се интересуват от подробности.
 И другото, което ме кара, да не споделям нищо повече от известното до сега,
 е  и мнението  на Къванч и екипа.
 На 12-ти за това организираха специалната прожекция
 и дадоха пресконференция за журналистите.
 Тя  Оя Доган не написала тези подробности, та аз ли, която нямам дори блог.
 И не на последно място наистина смятам за неуважително да издавам съдържание,
 в един форум, щом самите автори са сметнали така да върви представянето.
 Имам и горчивия опит с премиерата на МСП и излезлите след първата прожекция
 отвратителни пиратски копия, клюки и сплетни в темите.
 Когато наистина можеше да се види филма, вече беше много късно.
 Друг случай беше с Делибал. След като го разказаха в темата - не го гледах.
 Колкото до HbO смятам, че FOX, които са от създателите, имат готовност
 да го пуснат в първия удобен момент по телевизията, или да го качат в нета.
 До тогава филмът трябва да си събере приходите от продажбата по кината
 и именно за това са и тези три момента, за който не дадох подробности.
 Етиката ми, като зрител на Къванч, е такава.
 Макар, че като препрочитам написаното от мен,
 има отговор на един от зададените въпроси,
 за това дали Ефе е казал на Али татко.
 По въпросите за сценария дали е на ниво, не разбирам какво се има предвид.
 На кое ниво? На форумското?
 Щом Къванч се е съгласил, значи е харесал сценария и си струва.
 А и той говори сам за това непрекъснато.
 За режисурата и операторството - мисля споменаха, че е телевизионен формат.
 Да, има го този едър план, специфичен за сериалите.
 Филмът е 2D, ако това ви говори нещо.
 Бях забравила да пиша за татуто.
 Не играе никаква роля и не се акцентира на него.
 Същото е, само дето цветовете са избледнели
 и не е в оня вид, в който сме го виждали.
 Забелязах, че се пускат снимки с цигара.
 Да, Али пуши и такива кадри не са единични.
 Понеже съм пушачка, мога да кажа, че Къванч явно също е пушач.
 Колкото за реклама на цигари, няма такава във филма.
 Цигарите бяха в сребърна табакера и никъде не видях марката.
 И още нещо, намекнато от Къванч, което се подминава.
 Той казва, че риболовът е негово хоби.
 Във филма се вижда, че с голямо удоволствие и лекота борави
 с корабчето, лодката, плуването, гмуркането, морските дарове ...
 Да финалът е позитивен.
 Един баща се научи как да гледа и да общува със сина си,
 който страда от аутизъм.
 Сега се сещам, че трябваше да напиша и за музиката.
 Не съм много запозната с творчеството на Feridun Düzagaç,
 само мога да кажа, че той играе самия себе си
 и с музиката си присъства в доста сериали.
 Една от песните му - Alev Alev
 https://www.youtube.com/watch?v=Ksk42WyRO0w.
 Това е за сега.
 Дружки, моля ви, не ми се сърдете!!!

# 79
Цитат
Б -Възползвам се от случая още веднъж да поздравя с този успех Чаган Йърмак. Дай Боже, ние също да сме така успешни
Ж - По време на снимките вие бяхте далеч от дома. Как се чувствахте от това ?
К - Живеехме в каравани до края на снимките. Но, се стараехме в кадрите да няма много хора, въпреки,
 че самите снимки бяха в Каш. А в този период в Каш има много хора. Ние избрахме такъв период за работа,
 че да не пътуваме постоянно от един град в друг, за да бъдем там постоянно. Имаше трудности с атмосферните усливия, тъй като самите снимки бяха посред морето. Така например през декември или януари започна дива буря. В друг ден започнаха проливни дъждове. Имаше трудности с това. Температурата на водата се понижи . Когато пристъпихме към снимките беше по-висока. Макар и с разлика няколко градуса, но се усещаше. Заради това ние малко се изморявахме. По-точно , не успявахме да се справим със  студа.
Ж - Също така, вие не ползвахте дубльор
К - Как ? Снимаха ме в едър план, за какъв дубльор може да се говори ? Ако има такъв, то аз ще оставя професията, нека сам работи  Laughing
Ж Вие работихте заедно със своята съпруга в този филм, ние забелязахме това в титрите.
К-  Тя много ни помогна, във всякакъв смисъл на тази дума. Ние винаги и във всичко си помагаме един на друг.
Ж - Това беше първата и работа във филм ?
К - Да, това беше първият и филм и тя много ни помогна. Аз отново и благодаря пред вас, хубаво е, че  я имам, моята скъпа женичка  
Дива  Hug ясно. Няма никакви проблеми  Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 09:01 от queen_fenka

# 80
Дива, благодаря за поста ти!!! Hug
не мисля, че сме те притиснали кой знае колко много, да разказваш за сценария....и няма проблеми щом не искаш да го правиш...на мен така ми е ОК Peace
когато можеш да пишеш тогава, знаеш, че сме толерантни и търпеливи.... Peace
за сценария те попитах, защото имаше мнение в нета, че е трябвало да намерят добър драматичен сценарист.....което май се оказва бул шит Confused Confused
та исках да знам, дали е дълбок, психологичен, дали са хубави диалозите-ти ми отговори, мерси Peace
не разбрах, какво имаше впредид под форумско ниво......... както и да е Peace
и за работата на режисьора исках да знам.....личи си когато един режисьор е добър и знае как да извлече масксимума от актьорите си/давам пример с Й. Ердоган за СП .....а също и Зейнеп Г. Тан с ИН/
за Феридун и за Алев, Алев, уау много се радвам!!! Party

Фенче Heart Eyes, много е готиииин, не мога да му се нагледам Crazy
и смеее ли да се обръсне  Naughty Joy Joy Joy
сега ще прочета превода Peace bouquet
супер, много ми хареса!!!...... особено посл. изречение Wink Heart Eyes
не разбрах, за какъв успех поздравяват тоя Чаан Ърмак newsm78 щото сегашния му сериал Гюлизар не е особено успешен.....

в холандия вече
https://twitter.com/mlamh202/status/964572337424257024
https://twitter.com/KT_Fans/status/964576790390956033

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:43 от Airra

# 81
# 82
 Crazy

това са реакциите в ТТ Joy Joy

# 83
# 84
  • AMS

Къванч от Rotterdam онагледено ^ ^

Айре, Фенче, Терзи, благодаря ви!!!

# 85
# 86
# 87
Цитат
Статия от една от най- добрите журналистки в Турция Оя Доган, която наричат " доктор по кинематография "
Къванч Татлъту стана най-добрия баща в Турция
Той е красив, той е звезда, ако се каже, че ще участва в някакъв проект, то този проект е вече успешен. Дори ако сериала, в който той участва не е особено интересен, този сериал ще се гледа дори и само заради неговите погледи. Но той не спира, той  превъзхожда самия себе си всеки път.Той изигра разглезеното  момче от "Забранена Любов" , а след това удиви всички в ролята на Секиз в " Езел " Играейки в " Кузей Гюней " той доказа , че със сигурност не е актьор за една и съща роля. В " Курт Сеит и Шура " той беше войник, а в " Джесур и Гюзел " търсейки отмъщение, откри любовта. Свикнали сме да го гледаме на телевизионния екран, но на всички им беше интересно какъв ще бъде филмът, в който той ще играе. Във вторник се състоя гала - премиерата на филма " Давай, синко " Тогава всички видяха, че ако вярваш в своята мечта, то тя непременно ще се сбъдне.
Още утре ще бъде премиерата на филма, продуценти на който станаха компаниите "25 Film" и "Fox TV". Историята беше написана от Фърат Парлак, а беше заснета от Бора Егемен. Главните роли бяха изиграни от Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юджел Ертен и Феридун Дюгазач. За основа на сюжета е взета историята на един мъж, на име Али, който отдава животът си на сина си Ефе. Ефе е различен от другите деца, той има проблеми с психическото си развитие. Никога в живота си не е разговарял, не е поглеждал в очите своя баща. А Али иска синът му да го разбере, поне веднъж да го погледне в очите. Такава е историята на филма, но КТ и АТ толкова хубаво изиграха своите роли, че видяното не е толкова лесно да се асимилира. С цялата си същност разбирате какво е това бащинство. Аз подобрих рекорда на това, колко плаках по време на целия филм. Плачеше Къванч, плачех и аз. Във филма " Давай, синко" Къванч стана най-красивия и добър баща в Турция. Алихан Тюркдемир, какъв е този талант такъв ? Във всяка сцена поразява с играта си ! Ние много се смяхме, наложи се и да поплачем, гледайки историята на този великолепен баща. Обезателно го гледайте всички!
Късметлийка  Laughing

Цитат
Статия от Мурат Гюлулу
Казвайки, че актьорската игра на Къванч Татлъту беше на висота, няма да сбъркате
Къванч - актьор, който естествено използва техниката на актьорското майсторство. Той също така може да направи това много красиво на голям екран. Ако се счита, че филма носи тежест, той преживя историята, която продължаваше на белия екран до края. Много успешен. Една от безспорните звезди на новото поколение Yeşilçam. " Давай, синко " - разказ за бащи -синове , които в 3 поколения много силно се отличават един от друг. Именно във филма виждаме това, какво може да направи един мъж и какво не може да направи. Даже когато той говори " Сега съм уморен" той знае, че не може да остави своите задължения. Единственото желание, което има, единственото което иска от своето дете това е да чуе " Много те обичам, татко "  Това се случи внезапно, като изстрелян харпун и зареди енергия, като огнена топка. Тук аз бях поразен от действията на Къванч, който успя потресаващо да изрази тези мънички чувства.
Днес филма " Давай, синко " е в киносалоните.
Във филма ролите се изпълняват от Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир, Бюшра Девели, Юджел Ертен. Режисьор е Бора Егемен. Филм , в който баща с всички сили се опитваше да намери връзка със своя син и да го отгледа сам, без жена до себе си мъжествено и решително. Сценарият е зареден с емоции. Музиката също е потресаваща. Защото в началото на работата е легендата Фахир Атаколу. Филмът ще бъде по кината повече от два месеца.

Прелестен  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes в Ротердам е по-красив от всякога, и аз не мога да му се нагледам!  Heart Eyes
Благодаря ви за снимките и видеата, много ми харесаха!  bouquet

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 22:27 от queen_fenka

# 88

Фенче Heart Eyes, мерси за преводите newsm51
нямаше нужда да си даваш зор Peace ама явно те е напъвало отвътре Joy Joy
а кой е легендата Фахир Атаколу newsm78
много ми хареса коментара на Оя Доган!!!! Peace

Киво с 3-дневна брада е уауу smile3544 Heart Eyes Joy

Дива, мерси за гифчетата bouquet

сладууур Laughing
https://twitter.com/KT_Fans/status/964597665085448192
https://twitter.com/nathalie2024/status/964601100501385217

Crazy
https://twitter.com/KT_Fans/status/964604655836819456

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 23:26 от Airra

# 89
Айре  Heart Eyes страхотен сладур е нашето момче  Heart Eyes
Цитат
Кыванч для Mavi 2018
Mavi в своем инстаграме: "Сегодня начало показа в кинотеатрах фильма "Давай, сынок!". Желаем удачи Кыванчу и его коллегам по съемкам!"

Напънах се, щото утре имам друго за превеждане  Laughing
Цитат
Блогер Джинджер Монетте (та самая поклонница Кивушки из Северной Америки, о которой мы неоднократно писали) разместила в своём блоге интервью с автором романа "Курт Сеит и Шура" Нермин Безмен.

📝Предисловие от Джинджер:
когда я в прошлом году на Netflix случайно наткнулась на сериал "Курт Сеит и Шура", то, как и многие североамериканцы, влюбилась не только в ведущего актёра Кыванча Татлытуга, но и в персонажей Сеита и Шуру.
Я вдруг заметила, что, даже спустя недели после просмотра последней серии, продолжаю думать об этой истории. А узнав о том, что история основана на реальных событиях, ещё больше прониклась к Сеиту и Шуре.

Я очень рада приветствовать Нермин Безмен в первой части нашего интервью.
В этом разделе мы узнаем всё о Нермин - внучке Сеита и авторе романа "Курт Сеит и Шура", в основу которого легла подлинная история.
А на следующей неделе, во второй части мы услышим о захватывающем опыте встречи с Кыванчем во время съёмок проекта. Также узнаем, где она впервые увидела Кыванча (и это было не по телевизору!). Её впечатления от него, взаимодействие с другими актёрами и продюсерами и каково это - наблюдать за созданием потрясающего сериала.
Нам станет известно и о том, как её супруг, актёр Толга Саваджи, предстал перед нами в образе Яхьи...

📌ЧАСТЬ ПЕРВАЯ
начало

ДМ: спасибо, что заглянули сегодня, Нермин.
Как же это волнительно - история Вашего деда ожила на экране!

НБ: благодарю, дорогая Джинджер. Я так счастлива, что несколько
месяцев назад, во время сёрфинга в Интернете, мне попались Ваши комментарии о сериале. Чтение столь пылкого и подробного обзора доставило мне такую радость. Я была поражена Вашим профессиональным, но искренним подходом к моей истории, героям и с удовольствием отвечу на Ваши вопросы.

ДМ: Расскажите, как Ваш роман вдруг решили экранизировать и как Вы отреагировали на эту новость.

НБ: С самого первого дня, как только "Курт Сеит и Шура" попал на книжные полки, он стал бестселлером. Это привлекло внимание телевизионных продюсеров. И не смотря на то, что адаптация романа была пределом моих мечтаний, я всё же убедила себя ждать лучшего предложения, прислушиваясь к своему внутреннему голосу, дождаться от него: "Вот оно! Иди вперёд!". Я знала, что как только мой роман окажется в руках продюсерской компании, результат будет не точным изображением того, что я описывала.
Коммерческие, технические и финансовые ограничения, интерпретации сценаристов, режиссёров и актеров, а также выбор костюмов, мест и музыкального сопровождения - соединение всего воедино сделает это произведение совершенно иным.
Но я не чувствовала особой радости и восторга от поступающих предложений. Я бережно отношусь к своей работе, ведь туда было вложено столько души и сердца.

И вот, однажды декабрьским утром 2012 года, мне позвонил генеральный директор компании Ай Япым. Он сказал, что хочет снять сериал по роману "Курт Сеит и Шура". Когда я встретилась с ним и его сыном, то сразу поняла - вот они, те идеальные люди, с которыми я могу поделиться "Курт Сеитом и Шурой". Они практически точно запомнили наиболее тронувшие их сцены и визуализировали, насколько впечатляюще это будет.
Затем появилась сценаристка Эдже Йоренч. Я сразу заметила её волнение. Она прочла роман несколько лет назад и всегда хотела адаптировать его для экрана. Не прошло и часа, как мы пожали друг другу руки.
В мае 2013 года первая серия была готова и определён актёрский состав. Для Стамбульских сцен с нуля был отстроен целый квартал Пера. Костюмы и украшения были специально разработаны для каждого актёра.
В начале декабря 2013 года режиссёр дал команду "Мотор!". Всё шло быстро и по плану, потому что вся производственная группа была полностью охвачена этим проектом...

Продолжение следует....
Joy Joy Joy малиии как врещят  Laughing
https://www.instagram.com/p/BfRbHNrBDqF/?taken-by=reemkivanc
https://www.instagram.com/p/BfROWjDBLkm/?taken-by=reemkivanc
Лекинка!  Hug

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 23:48 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт