ЮЛСКИ мами 2018 - Тема 3

• 60 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Момичета , ориентирахте ли се за колички? Нали бебоците ще са летни та се чудех има ли нужда от зимен кош?!?!? Да ви попитам още: избрахте ли име вече за бебчо? Хубав и снежен ден на всички 😊

# 601
  • София
Момичета , ориентирахте ли се за колички? Нали бебоците ще са летни та се чудех има ли нужда от зимен кош?!?!? Да ви попитам още: избрахте ли име вече за бебчо? Хубав и снежен ден на всички 😊

За мен зимния кош е задължителен, освен зимен се нарича и "кош за новородено". Бебчето е легнало в него и поне докато се научи да сяда за мен си е абсолютна необходимост. Не ми вдъхват доверие тези летните кошове, които уж имали и изцяло легнало положение, но това си е мое виждане. Имам познати,които така си изкараха, ама аз нещо не им се доверявам.

# 602
Луси, на същото мнение съм за кош за новородени. Съмнителни са ми позициите на летните и на мен. Колички търся втора ръка с няколко коша, включително и от чужбина гледам. Имена за момче и момиче сме измислили с мъжа ми още преди да разберем, че съм бременна Simple Smile Та беба си я наричам по име вече откакто знам пола Simple Smile

# 603
  • София
Ние имахме известно двоумение по въпроса с името, но след като и двамата започнахме да му говорим на едно и също име, мисля че нещата се изясниха. Иначе аз колички съм небалязала, ама още не съм купила, чакам малко времеро да се закрепи, че в това време хич не ми се излиза по тоя повод, а не искам он - лайн, щото око да види, ама и ръка да пипне. Grinning Кошарката и нея съм я харесала, най-обикновена е, но смятам да и сложа колелца, защото я има и тази опция, както и да се махне едната и преграда, та ако реша да си я мъкна с мен из стаите да ми е по-лесно, а ако реша да я долепя до нашата спалня и да си го взимам по-лесно Grinning

# 604
От тази сутрин моя милост е на болнично легло. Снощи ми се видяха капки кръв и айде днес ме оставиха. Нямам отлепване и не е от шийката. Вероятно някое съдче ми казаха, че е, но докторът не му се рискуваше. Ще си полежа 4-5 дни. А как хубаво вали сняг Heart Eyes Дано и в другата стая съм срещу прозореца.
Айси, пожелавам ти бързо оздравяване от това, за което лежиш, дано всичко е наред и да се приберете бързо с беба!!!

# 605
Мерси, Тони! Пуснаха ми две системи, една инжекция в дупарата, изследвания, урина, секрет и пак съм до прозореца да си гледам снежинките. Събрахме се 4 мамите, 3 от които бъдещи юлски мами. Можем да поиграем карти Simple Smile Всичко ще е наред! Здраве за всички пожелавам!

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 13:12 от icey

# 606
Харесва ми позитивизма ти, Айси😊😊,щом си под лекарски грижи всичко ще е наред!! Стискам палци и много здраве на теб и мъника!!

# 607
С имената това е болна тема. Харесвам някое и след два дни вече ми се струва като най-абсурдното име на света. 😂 Нашете бебе ще се казва бебе.

Днес изядох един кроасан(ама от онея големите), едно капучино гранде изпих, после изядох една голяма зелена ябълка, изпих и литър и половина вода. Към 2 ще изляза да обядвам и от сега се чудя какво да ям. Help me Lord, преди даже не закусвах. 😂

# 608
С яденето е голям майтап, или ям или мисля за ядене😁Днес закусвам мюсли и пих кафе с мляко, към 11 ометох половин пакет пълнозърнест чипс, в 12.30 обядвах сандвич с пуешко, после морена и се надявам да устискам до 5...

# 609
  • Варна
И аз едва се справям с апетита, опитвам да се ограничавам , но все към тестото ме дърпа Хихихи . Относно количките - за сега само от нета ги разглеждам и си харесвам. Бяхме в Айко тези дни и от любопитство минах да огледам количките( всички бяха с така наречените зимни кошове) понадигнах 4-5 лелееее те са адски тежки. Ако добавя принадлежности и бебе съм за никъде , няма да мога да я повдигна. Притеснявам се защото съм с проблеми в кръста и ми е забранено да вдигам тежко от години.. моля ви ако някоя срещне изключително лека количка да я сподели тук.

# 610
о, аз закусвам всяка сутрин, пих и кафе, че съм с ниско кръвно. В офиса като стигнах ядох, ябълки, банан, вафла, пих горещ шоколад и сега 1 час в обедната дъвках салата и супа - сега съм full, но до след 1-2 часа Simple Smile Айси, бързо да минава и да си се прибираш - иначе щом има и компания, е по-приятно.
Колички - имам си от каката, още 2 бебета изгледа последните години и сега пак си я взимам - взех си на старо и кошче за кола, което е съвместимо с рамата - комбинирана е, няма друг кош, но и предния път си ми беше ок - слагам подложка/матраче и ще я караме така - с каката още в 5 месец я повдигнах на втората позиция и я обърнах напред, защото ореваваше света ако е легнала Grinning та и до 5-я месец не се е возила много будна.

# 611
Аз ще споделя малко опит с количките. Използвахме ето тази https://www.youtube.com/watch?v=G-4rQytISHU, лека, адски маневрена и здрава. С други мами, с които съм си говорила е като джип. А за магазин мога да препоръчам магазин Слънчице https://moebebe.com/. Има два в София - оттам взехме и количката. (Да не се счита за реклама)

Но най-доволна съм си от бебеносенето в слинг/ергономична раница.

Айси - стискай зъбки и вярвай, че всичко ще е наред и така ще бъде. Сигурна съм, че и снежинките навън ти се радват

# 612
Успех на всички момичета с проблеми! Оправяйте се бързо! 💗
Аз съм решила на първо време да взема единствено някакво кошче за спане, което да е малко и компактно, а не кошара, защото няма да имаме място. Също трябва да се вземе количка с кошче за кола. Другите неща не са ми толкова важни. Аа и два три ката дрехи и това е. Не съм фен на предварителния пазар, а и тези неща ще ги оглеждам до последния месец и ако срещна добра цена, само тогава ще купя по-рано! Успех на всички и силни ритничета на бебоците! 💋😍😊🌞🌷

# 613
  • Варна
Моя серклаж мина, след 2 дена в болницата, вече съм у дома и всичко е наред. Вече съм 22гс.+1
 Вие как ги броите, това за вас 5-ти месец ли е или 6-ти. Гледам , че по едни календари 5-я включва и 22гс, по други от 22гс почва 6-я месец.
Повечко лежане , разходки и без обикаляне в мола Simple Smile С лежането се свиква Wink Важното е всичко да е наред !
Тонииии, какъв е тоя пълнозърнест чипс ? Дай бързо инфо за него Laughing
Аз 2 дена из болницата развалих начина си на хранене, но от утре си влизам в графика Grinning

# 614
Моя серклаж мина, след 2 дена в болницата, вече съм у дома и всичко е наред. Вече съм 22гс.+1
 Вие как ги броите, това за вас 5-ти месец ли е или 6-ти. Гледам , че по едни календари 5-я включва и 22гс, по други от 22гс почва 6-я месец.

Радвам се, че вече всичко е ОК. Месеците са два вида - лунарни и календарни. Ето тук много добре са обяснени http://bremennost.bg/koq-gestacionna-sedmica-na-koi-mesec-otgovarq.html

Общи условия

Активация на акаунт