Спечелете билети за невероятния спектакъл "Нощ на звездите"

• 20 207
  • 169
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Христо Мутафчиев

# 76
Ще участват Христо Мутафчиев,Александър Сано,Нели Атанасова,вокална група БОН-БОН. Simple Smile

# 77
Йордан Йовчев,Любомир Нейков

# 78
Йордан Йовчев Purple Heart

# 79
Христо Мутафчиев,  Йордан Йовчев

# 80
Любов, страст, красива музика и въздушна акробатика - невероятните Ивес и Амбра за първи път ще дойдат в България! Уникалните артисти изпълняват своите въздушни танци на най-големите сцени в Европа. Тяхната програма е запълнена за следващите 5 години и появата им в зала “Арена Армеец София” е техният специален жест на уважение към българските таланливи деца и към Енчо Керязов - българската звезда в световното цирково изкуство.

# 81
Ненчо Балабанов ,Йордан Йовчев,Любомир Нейков .

# 82
  • Стара Загора
Ненчо Балабанов

# 83
  • Бургас
Грегорий Лобко Wink

# 84
Невероятният Йордан Йовчев ще вземе участие.

# 85
Йордан Йовчев

# 86
Фреди Нок! Още едно доказателство за безграничността на човешките способности. Фреди Нок е притежател на 22 световни рекорда, шест от които вече са вписани в книгата на Гинес! Вече седем поредни години Фреди Нок смайва света със своите рекорди. Ще видите как го прави и в седмото издание на „Нощта на звездите”.

“Работата ми и любовта ми към нея ме държат млад. Иска ми се това послание да стигне до хората: Правете това, което обичате и ще бъдете винаги млади. Хубаво е да бъдеш себе си, да правиш това, което обичаш. Възможно е.” - Фреди Нок

# 87
Участие в седмото издание на шоуто „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ ще вземат  Йордан Йовчев, Ненчо Балабанов, Любо Нейков и други.

# 88
  • България
Любо Нейков

# 89
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Ненчо Балабанов, Любомир Нейков, Йордан Йовчев

Общи условия

Активация на акаунт