90th Academy Awards OSCAR'2017 - замисляте ли се, за какво #ВреметоИзтече? Е, и #АзСъщо...

• 24 473
  • 234
  •   1
Отговори
# 135
Дано само този оскар им остане на "Get Out". ooooh!

# 136
Get Out.....сириъсли??????

# 137
  • София
Някой може ли да ми каже кое беше оригиналното в този филм?!  ooooh!

Сега даже е много по-голяма дискриминация и интереси отколкото в миналото. За пореден път се убеждавам.

# 138
Хубаво е да се сещат за тях/нас, защото без феновете няма да има индустрия. Същото важи и за спорта. Представи си супер звезди да спорят за титла пред празни трибуни. Нещата са взаимносвързани.

То е ясно, че сме им важни, но не знам дали им се получава включване на публика в церемонията...

До тук май познах почти всички големи награди... да видим  Grinning

# 139
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз не съм го гледала, но може и да е по-оригинален сценария от този на Билбордите.
Който, е най-незначителното нещо във филма. Там има много, ама много актьорска игра и режисура, ужасно много от двете. Това го прави уникален.

# 140
  • addicted
Е така е, избора тук беше между него и Ladybird, едно минорити трябваше да се отличи. Силно против съм този начин на награждаване и аз.

# 141
  • София
Прави ми впечатление как през последните години един закон бе тотално разбит.
Едно време на 95% който филм вземеше наградата за най-добър монтаж взимаше и за най-добър филм. Двете награди вървяха ръка за ръка и това с години.
Другите много близки награди до тази за най-добър филм бяха за най-добра режисура (особено) и операторско майсторство.
Сега главния фаворит (поне според предварителните нагласи) за най-добър филм отново не взима за най-добър монтаж и дори не е номиниран за режисура и оператор?!  #Crazy
Много се размиха нещата и никакви изводи не могат да се правят.

# 142
 'оригинален' сценарий му викат на тоя дето е написан специално за филма и не е адаптация   Grinning

# 143
  • София
Супер, радвам се много за великия Роджър Дикинс. Най-накрая с оскар.  bowuu
Блейд Рънър 2049, който ми е един от филмите за миналата година с втори оскар.
Засега водят Дюнкерк с 3 оскара и Блейд Рънър 2049 с 2 оскара.
Големите фаворити имат само по 1 статуетка. Скоро това ще се промени, но май досега не сме ставали свидетели на такова изравняване на силите...

# 144
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз нещо се обърках Peace в сценариите Rolling Eyes

# 145
  • София
Дикинс е бил номиниран 13 пъти преди да вземе Оскара сега ...

# 146
  • в морето до колене
Мда, той наистина е от тези, дето отдавна "им е ред и им се пада" Simple Smile

# 147
  • addicted
Браво, режисьора не е изненада Simple Smile

# 148
Доволна съм.  Party

# 149
Объркаха май снимката на Ранд Хауърд

Айде на финала сме

Общи условия