Крем за около очи - 8 тема

• 120 735
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Момичета,благодаря за предложенията!
Philosophy - Philosophy Miracle Worker Eye Cream за съжаление няма къде да видя и евентуално пробвам в моя град,на Нивеа пък не смея да се  доверя,така че продължавам с търсенето.Някой да е ползвал това:
https://www.enzo.bg/collistar/concealer-filler-korektor-protiv-brchki/

# 271
Освежават тези маски, да, но предимно са за интензивно хидратиране, за торбички - не знам дали биха подействали, не съм търсила такива. Ако искаш, пробвай, има от различен клас. За уморения поглед първо трябва да определиш на какво се дължи, за да ползваш подходящата грижа, включително и като кремове. Подпухналост ли имаш предвид под "уморен поглед"? Подпухналост може да имаш и от хормонални смущения, задържане на вода, неподходящ козметичен продукт и т.н.

Да, това имам предвид.По принцип съм склонна да задържам течности. Факта, че ми отичат краката явно говори  за това.По принцип спортувам, гледам да се храня здравословно, но пусто, не мога да се откажа от студено бяло винце и въобще алкохолни напитки( коктейлчета разни). Не че прекалявам, ама и това си оказва влияние най-вероятно. Confused

# 272
Момичета,благодаря за предложенията!
Philosophy - Philosophy Miracle Worker Eye Cream за съжаление няма къде да видя и евентуално пробвам в моя град,на Нивеа пък не смея да се  доверя,така че продължавам с търсенето.Някой да е ползвал това:
https://www.enzo.bg/collistar/concealer-filler-korektor-protiv-brchki/

Жижи, аз съм го ползвала, както и доста други сходни продукти. Това е стандартен кънсийлър, оцветен и предназначен да прикрива тъмни кръгове, линии и пр. Такъв ефект не съм получавала от нито един продукт, вкл. Туш екла писалката на ИСЛ. Всичко ми е сухо, набива се в линии /които по принцип не са изразени/, стои като наслоено..
За себе си съм открила, че зоната около очите трябва да е винаги добре хидратирана и подхранена, коректори, кънсилъри и пудри не ползвам. Когато нанасям фдт върху лицето, разнасям съвсееем леко и към околоочния контур, колкото да няма рязка граница. Препоръчаният ролон на Нивеа няма претенции да се бори с бръчки или да е с антиейдж действие, просто хидратира и освежава, в удобна за чанта опаковка е, може да се ползва и над грим, по всяко време през деня, не е оцветен. Останах с впечатление, че това търсиш.

# 273
Да, това имам предвид.По принцип съм склонна да задържам течности. Факта, че ми отичат краката явно говори  за това.По принцип спортувам, гледам да се храня здравословно, но пусто, не мога да се откажа от студено бяло винце и въобще алкохолни напитки( коктейлчета разни). Не че прекалявам, ама и това си оказва влияние най-вероятно. Confused
Не е от алкохола. Намали солта драстично или най-добре я спри, подмени я с подправки, а ако не можеш, то тогава я замести със символични количества калиева сол. Включи в менюто ти огромно количество копър, по 2-3 връзки на ден, сега сезонът работи за теб. Simple Smile Ще се почувстваш нов човек като спаднат отоците в теб след няколко дни Hands V и после пиши да ни се похвалиш. Wink

# 274
  • Пловдив
Препоръчаният ролон на Нивеа няма претенции да се бори с бръчки или да е с антиейдж действие, просто хидратира и освежава, в удобна за чанта опаковка е, може да се ползва и над грим, по всяко време през деня, не е оцветен. Останах с впечатление, че това търсиш.
Ако позаглажда фините линии значи това търся,да.

# 275
  • някъде под слънцето...
Всъщност в 99% от случаите , кремовете, които имат претенции да се борят с бръчки накрая си остават само с претенциите.
По-важна е превенцията  и забавянето колкото е възможно  на процеса на формиране на бръчки.
На 20 години, аспекта ни зависи от генетиката, която имаме , но над 40 вземат превес грижите които сме полагали и полагаме за себе си.Винаги има и изключения.

# 276
  • някъде под слънцето...
Минавам да похваля това

На практика е две в едно.
Дневна грижа , но съдържа пигменти озарява зоната на контура.
За сeга мога да дам мнение само за второто му качество.
Зината на контура е озарена , но по естествен начин.,Не се събира като коректорите .
За качествата му на крем е рано да говоря.Попива добре.
10 часа по-късно, озаряването издържа, докато почистих грима преди малко.Нямаше събиране и фини линии.Стоя си напълно естествено целия ден

Във възторг съм.Утре ще си взема още един.Дори и ефекта му да е само като на коректор за мен си струва.
Отивам да чета отзиви за другите им продукти.
Ползвала съм един два преди години, но не съм била във възторг .

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 21:25 от sl

# 277
от къде е това озаряващо?

# 278
от къде е това озаряващо?

за зоната на очите избере контур като този от Fridda Dorsch (30,75 евро), който намалява торбичките, тъмните кръгове и свежда до минимум линиите на изразяване в тази област.
https://www.friddadorsch.com/linea/fridda-dorsch/facial

# 279
  • някъде под слънцето...
Взех гинот аптека, ни предпилагам, че и от сайта им може.
Вееоятно ще взема и другия им крем, защото може да се използва и за клепача..Нещо, което възможно за много малко кремове

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 00:13 от sl

# 280
  • варна
За България ли става въпрос?

# 281
  • СОФИЯ
За България ли става въпрос?

Мисля, че говори за Испания. Sad

# 282
Може и да са много хубави тия неща, които ги показва Sl, но не виждам полза от това. Няма ги тук и поръчка от Испания или е невъзможна, или е толкова сложна, че не си струва. Та полза никаква. Иначе много се радвам, че тя е открива за себе си полезни неща, но не виждам това какво ни помага на нас тук в темата.

# 283
  • някъде под слънцето...
Може да се портча от испамския амазон или ибей
примерно
https://www.amazon.es/Fridda-Dorsch-Eyes-Contour-Iluminador/dp/B … SY340_FMwebp_QL65
Не мисля, че поеъчката от Испанския amazon или Ebay , е по сложна от тази с амееиканските им варианти.
Но щом считате и формациита за безполезна,   мяма да ву обременявам с нея.

# 284
Някой Има ли информация за кремовете на ЕЛ  матрикс по-точно ?

Видях че Дрю Баримор е споделила нейната грижа около очи в инстаграм :

Имате ли отзиви за някой от тях ?

Общи условия

Активация на акаунт