Крем за около очи - 8 тема

• 120 591
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Търся си хубав околоочен 35+. Ще ви чета.

# 496
Хм, за тъмните кръгове ми препоръчаха крем за хемороиди. Някой пробвал ли е?

# 497
  • София
Прекалено откачено ми звучи...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
чувала съм го и друг път, но не бих пробвала Grinning

# 499
Не се използва за тъмни кръгове, а за торбички под очите.
Помага безотказно, но не е хубаво да се ползва постоянно.
За разни екстремни случаи понякога - става.

# 500
  • Пловдив
Кой например като марка?Бях чела преди време едно интервю със Сандра Бълок и тя споделяше,че използва крем за хемороиди и че това е тайната на красотата й.

# 501
Смятам, че марката няма значение.

# 502
И аз да се включа по темата с околоочните кремове. Използвам натуралния околоочен крем на биоселект и съм страшно доволна. Не попива веднага в кожата след нанасяне трябва да се изчака малко но ефекта е страхотен. Поръчвам го от тук https://www.greentown.bg/bg/grizha-za-litse/grizha-za-okoloochna … iv-stareene-30-ml Освен това не съдържа парабени слс и минерални масла. Мисля да пробвам и дневния крем за лице. Някой за мнение?

# 503
Здравейте момичета. Аз ползвам околоочния на Орифлейм от серията NovAge 20+. Не съм забелязала ефект, пак слагам коректор.

# 504
Здравейте. Ту съм доволна от даден продукт, ту не съм.. Напоследък не съм доволна от нищо. При усмивка ми се очертават доста непривлекателни бръчки около очите. Не искам да спирам да се усмихвам, заради това. Мимически са, разбирам, но се задълбочават... И никак, никак не се чувствам комфортно с тях. Месеци наред мазах с масло от шипка+околоочен крем пак с шипка и резултат няма. Преди 2 месеца някъде взех на билка околоочния с грозде. Отново не забелязвам минимален резултат дори. Чудеса не очаквам,ясно ми е, но все пак... С маслото от кайсия отново резултат нямам. За скъпи продукти не ми се плаща, само защото носят определено име, или са в лъскава кутия. Съставките са важни. А освен кайсията и шипката, не зная за бръчици какво друго помага. Сега обмислям биотен. Или ще си взема един "прост" арома.. На 28 съм.

# 505
Не се отчайвай, търси "твоите" продукти. Аз бях така с околоочния контур, за малко да си внуша, че е от възрастта (е, тя не помага, естествено, но не винаги е първопричината; освен това не съм на 20+ като теб). За 6 месеца кожата ми се преобрази, стана много добре хидратирана и еластична, чак ме питаха какво съм правила, че да има такава бърза промяна (за тях "бърза", не ме питай мен всеки ден как гледах огледалото Laughing). Ползвах евтини продукти, но различни и като вид, и като марка, редувах ги и ги комбинирах - серуми, масла, кремове. Преди това ползвах по един-два скъпи продукти и не видях ефект от това, освен раздути извлечения от банковите ми карти. Обърни си внимание и на храненето.  

# 506
  • Велико Търново
soul81, би ли споменала какви продукти си ползвала ? Извини ме, ако по-назад си писала.

# 507
soul81, би ли споменала какви продукти си ползвала ? Извини ме, ако по-назад си писала.
Май на всички ще ни е интересно.

# 508
Ще ни е интересно и още как Thinking

# 509
Няма проблем момичета, довечера ще седна и ще опиша продуктите. ✌ В редакция на този пост.
...
Това, което ползвах за контура и видях промяна в състоянието на кожата в рамките на 6 месеца:
- масла - шипково, гроздово, ямайско черно рициново;
- серуми - хиалурон на Делиа, колаген на Биотен;
- кремове - Nonique енергизиращ флуид, Eye care на Фарма хиалурон, Q10 на Cien.

Редувах и комбинирах всеки ден, според това как усещам кожата. Когато допусках грешка с пренатрупване, имах подпухване за няколко часа и така разбирах, че съм прекалила и не повтарях комбинацията, случвало ми се е няколко пъти. Така че всеки трябва да си намери мярката. В началото нанасях продукти не само сутрин и вечер, но и през деня още 1-2 пъти, видимо имаше нужда. Другото много важно според мен е храненето. Кожата трябва да бъде нахранена както отвън, така и отвътре. Сега спокойно мога да изкарам поне ден без никаква козметика и кожата ми стои свежа и еластична. А е с година по-стара. Simple Smile Да възстановя околоочния контур беше смела мечта, положението не беше никак добро, но ето, че се получи. Бих предположила, че ще стане и с други продукти, просто трябва разнообразие и постоянство. Както вече писах, преди това ползвах доста скъпи продукти (по 1, максимум 2 едновременно) по схема сутрин-вечер и ефектът беше нулев за кожата.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 21:17 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт