Крем за около очи - 8 тема

• 120 680
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Да, в момента ползвам точно тяхното.
Но имай предвид, че през горещите месеци шипковото не е препоръчително да се ползва.
Ако го вземеш сега, нанасяй вечерно време.

Шипковото като цяло е препоръчително да се нанася само вечерно време. През лятото може ли да се използва пак само всяка вечер?

# 107
Да, в момента ползвам точно тяхното.
Но имай предвид, че през горещите месеци шипковото не е препоръчително да се ползва.
Ако го вземеш сега, нанасяй вечерно време.

-slanchevka-, ми въобще не се бях сетила моята да си прелея в спрей-бутилка Blush
Благодаря за идеята-вече го направих.

Simple Smile И е супер удобно!

# 108
За мен е важно кремът да е с лека текстура, последно бях ползвала на доктор Крахтова и останах доволна.

# 109
Използвам Pharma Hyaluron Еye care от 2 месеца.Да си призная не очаквах никакъв резултат,предвид,че от години съм само с продукти на Filorga.Но за околоочната ми проблемна зона,нищо подходящо не откривах. Сега мога да кажа,че този серум ми хидратира перфектно кожата,изглажда,идеален е  и като основа,когато нанасям коректор. Към момента съм доволна и отново ще повторя.Приятно изненадана съм.
С другите продукти,макар и по-висок клас,не усещах видим ефект.Вкл. И Time Filler Eyes Filorga.

P.S.Мицеларната им вода също ми стана любима.Повече от розовата на Garnier. Изглажда и почиства ,дава блясък на кожата.

# 110
Снощи ми свърши Ystheal Avene, от който не съм доволна и влязох в аптеката да си избера някакъв нов крем. Купих Liftiane SVR, но не знам нищо за него. Някой с лично мнение? Малко късно питам, но така за информация...
Скрит текст:

# 111
Някой с отзиви за Lumene или Mizon?Нещо помагащо за мимически бръчки и пачи крак?

От 3-4 дни ползвам на Мизон  collagen power firming eye cream - поддържа цял ден зоната около очите влажна и опъната.В очакване съм за корекция на тъмни кръгове  и торбички , ще видим . От Ензо го взех. До сега ползвах очния на ХЕЛИАБРИН /МОНАКО/-добър е.

# 112
  • СОФИЯ
Някой с отзиви за Lumene или Mizon?Нещо помагащо за мимически бръчки и пачи крак?

От 3-4 дни ползвам на Мизон  collagen power firming eye cream - поддържа цял ден зоната около очите влажна и опъната.В очакване съм за корекция на тъмни кръгове  и торбички , ще видим . От Ензо го взех. До сега ползвах очния на ХЕЛИАБРИН /МОНАКО/-добър е.

От Енцо досега не съм купувала кремове, а само парфюми, поради страх от изтекъл срок на годност. Anguished За каква възраст е този крем? Може ли да дадеш линк към него, че не го намирам Flowers Rose

# 113

От Енцо досега не съм купувала кремове, а само парфюми, поради страх от изтекъл срок на годност. Anguished За каква възраст е този крем? Може ли да дадеш линк към него, че не го намирам Flowers Rose

Влизам в enzo.bg
След това избирам от "марки" -mizon ! има го. Леееле.аз не проверих срока на годност....

# 114

Сещам се,че би могло да се пита по телефона за срока на годност на крема преди да се пусне поръчката.

# 115
Аз мисля, че мицеларните води не са добър вариант за самостоятелно почистване на лице- нужно е след това кожата да се подхрани непременно с някакакъв крем, а иначе за очите серумчетата са много подходящи.

# 116
след каквото и да било почистване задължително слагам крем
целта на мицеларната вода не е да измести грижата за кожата

# 117
  • SF
Шипковото масло заменя ли околоочния крем и има ли антиейдж ефект от него?

# 118
Esmee, шипковото масло определено има антиейдж ефект, изравнява тена, дават го много добро за третиране на белези и бръчки. Тази зима купих и на майка си, и мога да кажа, че се държи перфектно и при много застаряла и увяхнала кожа.
Имало е вечери, когато си лягам само с масло по лице, шия и деколте, но, след определена възраст си трябва и крем, поне на моята кожа само един продукт не й стига Grinning

# 119
  • SF
От къде го купувате?

Общи условия

Активация на акаунт