Крем за около очи - 8 тема

• 120 646
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, препоръчайте ми крем който се бори с подпухнали очи сутрин? Забелязах и малки, фини линии около тях.....

# 121
  • на последния етаж
От къде го купувате?
От Iherb.

# 122
  • SF
С мога ли да си го купя от магазин някъде в центъра на София?

# 123
  • на последния етаж
Може, разбира се. Например в Zoya.

# 124
  • SF
Не знам къде се намира, но ще потърся и в интернет.
Шипково масло от магазини zoya, намира се някъде в централните райони на София. Мерси за информацията! Simple Smile

# 125
# 126
В момента ползвам точно на Алтея, предният път си взех от Зоя.
Взех си това, което е без капкомера, т.к. излиза по-евтино Smile

# 127
  • СОФИЯ
В момента ползвам точно на Алтея, предният път си взех от Зоя.
Взех си това, което е без капкомера, т.к. излиза по-евтино Smile

Това ли? То е 50мл.
https://alteyaorganics.bg/shop/%d0%b1%d0%b8%d0%be-%d0%bc%d0%b0%d … 0%bf%d0%ba%d0%b0/

# 128
Аз останах доволна от серума за очи на доктор Крахтова И въобще серумите май са с по-добра консистенция.
http://drkrahtova.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … serum-okolo-ochi/

# 129
  • СОФИЯ
Аз останах доволна от серума за очи на доктор Крахтова И въобще серумите май са с по-добра консистенция.
http://drkrahtova.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … serum-okolo-ochi/

" Лека емулсия". Така пише и не зная дали е подходяща за над 50г.

# 130
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! Flowers Rose

В момента ползвам околоочния крем с урея на Балея (ако няма рима - удари ма Grin). Доволна съм! Blush

# 131
И аз, и аз Grinning
В момента редувам тази Балеа с новият на Фитокод.
Но, като че ли ми идват вече лекички, ще търся по-тежка артилерия.
Бела, мисля, че точно ти беше споделила в друга тема,че ползваш Талго, надявам се,че не греша.
Ако е така, би ли споделила подробности за околоочните им продукти .

# 132
  • Чукарландия
Околоочен на Талго все още не съм пробвала. Взех си само серум, крем и маска за лице от серията "Абсолютна хидратация" и съм много доволна. За много суха кожа са идеални! Peace

# 133
Благодаря!
Ще прегледам темите назад за да си набележа нещо подходящо за мен.

# 134
Здравейте! Аз си закупих Околоочен рол-он Eveline New Hyaluron и имам един много глупав въпрос, за което моля да ме извините. В магазина докато четях описанието пишеше, че е филър за бръчки + коректор за тъмни кръгове и подпухналост под очите. Първоначално си помислих, че е от тези мултифункционални или по-точно 2 в 1 дето от единия край е крем, а от другия коректор, но явно не е така. Та много, много глупавия ми въпрос е, този рол-он "коректора" и филъра са в самия продукт нали? След като го нанесох този "коректор" рол-он не направи нищо. Все си стоят толкова сини тъмните кръгове под очите ми. Нещо просто не ми се връзва .......

Общи условия

Активация на акаунт