Крем за около очи - 8 тема

• 120 732
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Аз съм на 25 г. и все още нямам бръчици около очите. Искам околоочен крем, който да хидратира много добре тази зона, защото използвам доста грим и се изсушава. Ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате нещо хубаво.
Бих ти препоръчала да пробваш кремчето на Балеа с уреа, щом имаш нужда само от хидратиране.
Скрит текст:
Взех го това кремче, още като ми го препоръчахте, много съм доволна засега. Благодаря за препоръката още веднъж.

# 241
  • Бургас
Някой чувал ли е за тези пачове и какво точно представляват?
Аз пробвах на Виктория Бюти от ДМ златните пачове.Не видях голям ефект,но ми е мноооого суха кожата.А може би се иска и постоянство.
Ако ще купуваш,гледай да са напоени с продукт.
Купих и едни като на снимката,те са като лепенки и нищо,ама абсолютно нищо не направиха за кожата ми.

# 242
Във всеки твой пост чета колко мнооого суха ти е кожата, егати, то пък да не е пергамент?! Колко суха може да е една кожа на лице, та нищо да не и действа? Ами мажи с мас, масло, по-мазно от това здраве му кажи! Даже бебетата ги мажат с мас, па дано помогне.

# 243
  • София
И аз съм със много суха кожа и само този крем ме спаси .http://www.kozmetikata.eu/krem-za-lice-za-normalna-i-suha-kozha- … alen-zehtin-ziaja

# 244
И аз съм с такава кожа за съжаление. И верно нищо не може да я омазни. Попива или и аз не знам какво се случва с крема. При мен пък за капак и всичко което сложа в околочната област, почва да ми люти на очите след половин час и още повече ми стеснява кръга от подходящи продукти. За сега ползвам крем с авокадо на Khiels и уж бива, но към края на деня кожата пак стои опъната и повяхнала. ПОнякога се чудя кое е по-добре мазна или суха кожа.

# 245
Сигурни ли сте, че е много суха, а не дехидратирана?? Пиете ли по 2л вода, защото аз имах проблем и си мислех, че е суха, но тя беше дехидратирана, понеже не пиех достатъчно течности. Опъването на кожата, доколото знам е главно от дехидратация.

# 246
  • Бургас
Ами и при мен всичко попива и до 3-4 часа пак е суха и безжизнена кожата.В сравнение с преди е по- добре,защото вече през няколко часа мажа.
При мен си е от заболяванията.Не се храня пълноценно, червата не усвояват добре храната, щитовидната жлеза и матката и яйчниците са ми махнати...Няма как да е озарена и блестяща кожата.
Вода пия по над 3 литра на ден,въпросът е,че не ям сол.Тя задържа водата в организма.Но не ми понася на стомаха...

# 247
И аз пия вода, че и соля понеже спортувам. Всичко ми е разчетено с макронутриентите и течностите. Но явно всяка кожа си има потенциал и не може човек да го надскочи....Ще мажа и аз на 3-4 часа....

# 248
Всеки иска това което няма.Аз съм с нормална към комбинирана кожа.Особено лятото клоня към по-мазна.Уж това е кожа характерна по-скоро за по-младите...А аз не съм.Ужасно е.Лъсвам до 2-3 часа след като се намацам с козметиката за лице.Ползвам за нормална или нормална/комб.кожа,за всеки тип кожа кремове.Тц!Пия под литър вода на ден,храня се нормално,без
 много мазнини...Основно ползвам зехтин и кокосово масло в храната,но малки количества.Има ли отърване от досадното лъсване на лицето?

# 249
  • Бургас
bubka:), вода трябва да пиеш.
За мазно си права,не е полезно.
Но под литър на ден вода си е доста лошо.От вода няма как да се омазни кожата.
Преди да ми махнат жлезата,тя беше хипер активна и кожата ми беше мазна.
Сега си давам сметка,че е по-добрият вариант.За около година с тази суха кожа се и сбръчках.А до миналата година никакви бръчки нямах.
Потърси ако искаш Lirene HyaloroMat,има го в Лили.И на Биотен с дюля.От тях бях много доволна.
Сега купувам всичко най-богато и маслено-без ефект.

Това с маста е добра идея.Аз на практика не ям никакви мазнини, сигурно и това има огромно значение.Имах преди период на ремисия на болестта,сега пак се активира.
Поне от маста няма да получа алергия,няма и вредни съставки.

# 250
Чиста свинска мас и кокосово масло са варианти наистина, особено за вкъщи и/или вечер. Ако маста е от магазина, гледайте на опаковката дали има сол в нея, имаше някакви тактики да се обезсоли ако е така, но не ги помня точно. Иначе от маслата, мисля че бадемово, какаово, пшеничен зародиш също са хубави за суха кожа, ако ви понасят добре.

# 251
  • Бургас
Благодаря,ще гледам има ли сол.
Изключително полезна информация, благодаря.
Може и кокосово масло да взема,в повечето ми кремове има каприлова киселина,която се добива точно от кокос.Даже на таблетки съм си взела заради стомашно-чревните проблеми,но не помага особено.
За вечер ще ги ползвам тези неща,за през деня не става.

Има ли хубав,мазен околоочен на Биотен?
А на Биофреш с пробиотик  как е?В онлайн магазина е изчерпан,не знам във физическия дали е така, трябва да звънна да питам,че ми е далеч и не ми се разхожда напразно.За серията Yoghurt of Bulgaria питам.Взех серум, дневен и нощен крем,много ми допадат.

# 252
Имаше някъде из темите в Красива мама писано как се обезсолява свинската мас, покрай някакви маски, ама беше много отдавна и не помня подробности... май през вода се минаваше, гореща, някакви такива неща бяха.
Преди време имах проблем, при който имах сухи, ама много сухи участъци, направо се лющеше кожата. С какво ли не се мазах, всякакъв крем попиваше и изчезваше за нула време, най-много за по час-два не усещах опъване. Мазах с домашна свинска мас вкъщи накрая и бях много доволна от резултата.
Скрит текст:
Проблемът нямаше как да отшуми тогава заради това че от сухота ме сърбеше и ръцете ми все там бяха и естествено ставаше по-зле, става дума за клепачите... само така се оправих накрая, друго не успя да ми успокои кожата достатъчно.

# 253
Маслата могат само да запазят воднолипидният баланс, но не и да хидратират допълнително.
Нужен е специален хидратиращ агент!
Например - урея, липиди, включително и серамиди, триглицериди, холестерол и свободни мастни киселини и т. н.

# 254
Има ли хубав,мазен околоочен на Биотен?
Този от серията с хайвер, който е дневен, е адски мазен, предполагам, че и околоочния ще е такъв.

Аз пък тази вечер от аптеката си взех на Lierac околоочен крем. Ще го видим какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт