Крем за около очи - 8 тема

• 121 815
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Вмомента ползвам Clinique pep-start в оранжева тубичка.Не помня да съм го купувала и предполагам са го изпратили покрай някоя поръчка.Ок е кремчето.

# 406
  • София
В момента съм с Guerlain Abeille Royale, но започва да привършва и се записвам в темата, тъй като вече е време да огледам за нов, като ми се иска да разнообразя.
Преди това бях с Chanel le Lift и Dior Capture Totale, като от трите изброени най-добре като усещане бях сякаш с Диорския.

# 407
Околоочните кремове действат, но зависи каква е степента на бръчките или торбичките. Ако са в по-лека форма, помагат, иначе съм чувала за блефаропластика, ама тя май е болезнена.

# 408
  • Пловдив
В момента използвам околоочен на Himalaya. Това е първият ми околоочен крем и го купих, защото след измиване с гел, кожата ми в зоната под очите става изключително суха, а дори и да попадне малко количество от крема ми за лице веднага започва да ми пари на очите и ми сълзят. С кремът на Himalaya нямам такъв проблем, хидратира много добре.
Тъй като ми свършва вече искам да опитам и друг. Чудя се за Pep-Start на Clinique.

# 409
Този на Himalaya и аз съм го ползвала и ми се струваше, че наистина помага за намаляване на тъмните кръгове, но пък за хидратация... не съм забелязала честно казано.

В момента съм с един околоочен гел на Lumene, но изобщо не ми харесва, даже и до половината няма да го свърша. Нито виждам подобрение в тъмните кръгове, нито в лекото подпухване на долния клепач сутрин (за което между другото All About Eyes на Clinique върши чудеса!).

Днес си поръчах пък на Filorga Time Filler Eyes - дали някой го е пробвал и има впечатления? Много хубави ревюта четох... най-вече ме вълнува обещаваното "запълване на хлътването под очите", макар че не мога да си представя изобщо да е възможно без инжектиране на филър... Sad  Напоследък съм поотслабнала и с тези хлътванията под очите в комбинация със сенките положението е направо страшно! Sad

# 410
  • sofiq

Днес си поръчах пък на Filorga Time Filler Eyes - дали някой го е пробвал и има впечатления? Много хубави ревюта четох... най-вече ме вълнува обещаваното "запълване на хлътването под очите", макар че не мога да си представя изобщо да е възможно без инжектиране на филър... Sad  Напоследък съм поотслабнала и с тези хлътванията под очите в комбинация със сенките положението е направо страшно! Sad

Аз съм го ползвала,не очаквай чудеса,няма да запълни хлътването(това само филър може да го направи ).Никак не е лош крема,като цяло ми хареса,но за хлътването под очите не съм и очаквала да помогне.

# 411
Ползвам този крем от около месец, прекрасен Simple Smile не съм попадала досега на околоочен така да ми харесва Heart Eyes Simple Smile
https://subra.bg/apivita-bee-radiant-krem-za-okoloochen-kontur-15ml/

# 412
От Филорга като цяло не съм доволна.
В смисъл - не мога да кажа нищо лошо, но нищо не правеха кремовете. Същото действие виждам и с българския Йогурт оф Бългерия.
Ползвала съм Filorga Optim-Eyes Eye Contour и - крем като крем. Нищо особено. За тази цена очаквах повече. Но то по едно време преди години беше много нашумяла марка и аз се подведох.

# 413

За тези има ли мнения? До сега не ги бях виждала никъде и попаднах на тях в Ремедиум.

# 414
Ползвам този крем от около месец, прекрасен Simple Smile не съм попадала досега на околоочен така да ми харесва Heart Eyes Simple Smile
https://subra.bg/apivita-bee-radiant-krem-za-okoloochen-kontur-15ml/
Аз го ползвам от  близо вече 3м. крема е НИЩО особенно, да + е оаковката и че изпомпва колкото искаш т.е. относно механизъм ми харесва Mr. Green
Не забелязвам от него какъвто и да е ефект..че го до измажа и повече на тая фирма нищо ! 

# 415
  • Пловдив

Нищо особено не е този крем,поне според мен.А и като цяло Филорга не ми направи особено добро впечатление и се отказах да я ползвам.

# 416
Аз за мен съм си преценила, че над 20 лв. за крем за очи или над 30 лв. за лице не давам (това ми е таванът дори).
Просто ако не боднеш с хиаулорон/ботокс или със скалпел, бръчките, хлътванията няма как с разни кремчета да се оправят.

# 417
Мацки, не смогнах да ви изчета всичко. Искам да си купя околоочен гел/крем. На 28 години съм. Нещо за превенция ми трябва, а не после да има олелел, свършен факт.
Имате ли мнение за околоочните на Билка, Биотен, Регал и маслата/серумите за цяло лице на Марион? Към тези марки се насочих, но не знам все още от кое да посегна. Съвети/препоръки? Благодаря предварително.

# 418
На Регал, околоочния с магнолия е много приятен и хубав.
Скрит текст:

На Ревюел околоочните също са добри.
Скрит текст:

Доволна съм от околоочния на Балея с алоето.
Скрит текст:

Биотенските също са хвалени, този с нар най вече. Аз съм доволна от 3д хиалуроновия.
Скрит текст:

# 419
Simple SmileПревенцията може да забави, но винаги идва момента, в който се появяват тези издайници на възрастта.
От тези марки, което и да вземеш, все едно. Лека хидратация, лесно попиват и ще имаш усещането за грижа и ще създадеш навици.

Общи условия

Активация на акаунт