Крем за около очи - 8 тема

• 121 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
На Регал, околоочния с магнолия е много приятен и хубав.
Скрит текст:

На Ревюел околоочните също са добри.
Скрит текст:

Доволна съм от околоочния на Балея с алоето.
Скрит текст:

На регал с магнолия съм ползвала само, но не забелязах някакво стягане. То и при мен все още не може да се говори нещо да се стяга де. Но просто не зная действа ли, за да купя отново. Мимическите бръчки на смеха ми се увеличиха последните 3 години. Искам да ги изгладя. Масло от шипка ползам от месеци, но не забелязвам и от него ефект, а уж е доста добро за тези неща.

# 421
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Биотенските също са хвалени, този с нар най вече. Аз съм доволна от 3д хиалуроновия.
Скрит текст:

Точно този с 3Д гледах и аз, че е по-обогатен. А и не е скъп и въобще тези кремове са доста икономични..

# 422
Регалския дава най вече хидратация. Лекичък и си действа според това, което като цяло обещава, но чудеса не прави. За мен е добър крем на добра цена.

Биотенския с 3д хиалурона също е добър. На мен ми харесва.

Но, да си призная Ревюелските са ми най сред всички които имам. Хидратират, тушират леки подпухвания, контура изглежда освежен. Особено този от серията хидралифт.

# 423
Хм, продукти на Ревюел не съм виждала никъде в Пловдив. Почти съм убедена, че в магазини Лили няма, както и в ДМ, в Елитис отдавна не съм била. Момичета от Пловдив, някъде виждали ли сте?

# 424
Лили дрогерия започнаха да зареждат продуктите им от сравнително скоро. Така, че пак погледни. Аз от Лили си купих нощен крем и серум на марката. Иначе си ги купувам от Елитис, но и там зареждат само определен асортимент.

# 425
Лили дрогерия започнаха да зареждат продуктите им от сравнително скоро. Така, че пак погледни. Аз от Лили си купих нощен крем и серум на марката. Иначе си ги купувам от Елитис, но и там зареждат само определен асортимент.

Благодаря, ще погледна още днес! А какви са цените, ориентировъчно? bouquet

# 426
Символични, Елиан, символични. Кремове, серуми, маски, каквото се сетиш са на цени средно между два и три лева. Само маслото за тяло е около 4 и нещо, ама то е 400мл. Аргановия дегримьор е 3 и нещо, както и кремовете за лице в кутийките. Шампоани и термозащитни продукти - средно между 3 и 4лв.

# 427
!?! Отивам да ви чета за тази марка.  Tired

# 428
  • някъде под слънцето...
Нищо особено не е този крем,поне според мен.А и като цяло Филорга не ми направи особено добро впечатление и се отказах да я ползвам.
Това е и моето мнение.
Ползвала съм по голямата част от продуктите на марката, определено не работаят добре в кимбинация с моята кожа..Има много по добри от тях.

# 429
Бих искала да похваля този околоочен гел.Единствен ,който купувам за пореден път.Само с него не подпухвам зловещо.

# 430
  • на брега
thion..., много ме заинтригува ..
Откъде купуваш ролончето?
В хладилник ли го съхраняваш?
Сутрин и вечер ли нанасяш?

# 431
  • София
Нищо особено не е този крем,поне според мен.А и като цяло Филорга не ми направи особено добро впечатление и се отказах да я ползвам.
Това е и моето мнение.
Ползвала съм по голямата част от продуктите на марката, определено не работаят добре в кимбинация с моята кожа..Има много по добри от тях.

На мен ми допадат продуктите на Филорга и ми се отразяват добре. Тайм Филър Айс е много хубав околоочен крем.

# 432
  • Бургас
Харесвам Филорга,но не всичко.Имат и кофти околоочни за мен,кремовете им за лице харесвам много особено Хидра филър и Тайм Филър.Skin absolute day също е хубав крем за мен,Sleep and peel обаче никак не ми допадна.

# 433
thion..., много ме заинтригува ..
Откъде купуваш ролончето?
В хладилник ли го съхраняваш?
Сутрин и вечер ли нанасяш?
поръчка онлайн; 35евро ; препоръчва се да се държи в хладилник за охлаждащ ефект

# 434
  • Пловдив
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Биотенските също са хвалени, този с нар най вече. Аз съм доволна от 3д хиалуроновия.
Скрит текст:

Имам двата крема на Ревюел, които е показала Джаста Праста, но Хидралифт не съм започнала още да го ползвам. Ползвам другия - Мезодерм и е много, много хубав крем, наистина много ефективен. Точно, както е написала Джаста Праста - тушира леко подпухване под очите, нещо, което с друг околоочен крем не съм постигала. Отлично хидратира. Освен това е чудесна основа за коректор. Просто самият коректор се нанася по-лесно, слива се веднага с крема и стои много естествено.
Имах и крема на Биотен с нар, но аз не забелязах особена полза от него. Не бих го взела пак. Но пък има доволни от него. Но кремчето на Ревюел е невероятно.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 21:56 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт