Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 721
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
https://www.amazon.de/gp/product/B06XPPWBHM/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Някой има ли я ?    Хванах я на цена 32 Е  и се чудя още, дали да я плащам.

Какъв е срока да задържа артикул на празна карта , преди да го платя (да вкарам пари по картата  )  ?

Здравей, имам с различна разцветка - много си я харесвам, ефектна е, удобна, достатъчно голяма. Според мен плащай смело Simple Smile

# 256
  • Варна
Как поръчвате хранителни продукти до България? С директна доставка или с превозвач?
Аз поръчвам с посредник, продуктите си бяха много добре опаковани, никакъв проблем. Само трябва да се съобразява теглото, че аз бях напоръчвала доста сосчета, подправки и естествено позаплатих съответния транспорт

# 257
  • Sofia
Как поръчвате хранителни продукти до България? С директна доставка или с превозвач?

С превозвач. Гросъри сайтовете и не предлагат доставка до Бг.

# 258
  • Сф
https://www.amazon.de/gp/product/B06XPPWBHM/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Някой има ли я ?    Хванах я на цена 32 Е  и се чудя още, дали да я плащам.

Какъв е срока да задържа артикул на празна карта , преди да го платя (да вкарам пари по картата  )  ?

Здравей, имам с различна разцветка - много си я харесвам, ефектна е, удобна, достатъчно голяма. Според мен плащай смело Simple Smile

Аз пък за тази да питам. Помня, че съм я мяркала, някоя май я беше поръчала. Притеснява ме, че е от плат, а не кожа.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XPHBWYY/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

# 259
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/stores/node/3812626031?_encoding=UTF8& … ap_web_3812626031

За тази марка Miusol може ли и други да се включат с мнения - помня,че повече хора си поръчаха рокли от тях.Учудвам се,че ctefani сподели,че са уголемени и доста еластични,а в доста от отзивите в Амазон чета,че са умалени ... С доставката ги поръчвате предполагам,май само няколко са към категорията за безплатна доставка над 29е и опция за връщане ...Надявам се и други да се включат с допълнителни коментари за марката Simple Smile

# 260
# 261
  • На брега на морето
Miraj* имам я тази чанта, да от плат е, но не ми е пропускала до сега, носих я даже последната седмица в големите снегове, а на тази цена е повече от примамлива.

# 262
  • ...на безопасно
Получих чехлите FIND. Яд ме е, че не взех и в друг цвят. За мен си отговарят, не са умалени.

# 263
  • Варна
Получих чехлите FIND. Яд ме е, че не взех и в друг цвят. За мен си отговарят, не са умалени.

Честито.Увеличиха им цените за жлост.Аз се чудя на тези https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06WP8565W/ref=oh_aui_detail … mp;th=1&psc=1
Два пъти ги пускам на празна и ги отказват та сега се чудя дали да не взема да ги платя.Хем много ми харесват хем нещо ме притеснява в тях,но не съм на ясно със себе си какво е то.

# 264
Как да върна пратка от немския амазон, поръчана до немски адрес. Досега никога не съм връщала и не съм сигурна дали ще се справя. Да уточня, че се намирам в Германия. Благодаря предварително.

# 265
  • Варна
Как да върна пратка от немския амазон, поръчана до немски адрес. Досега никога не съм връщала и не съм сигурна дали ще се справя. Да уточня, че се намирам в Германия. Благодаря предварително.

Your Account › Your Orders-намираш поръчката-Return or replace items- ако е повече от 1 продукт отбелзваш желания продукт-Choose a responce-следваш стъпките от там на татък!

# 266

Честито.Увеличиха им цените за жлост.Аз се чудя на тези https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06WP8565W/ref=oh_aui_detail … mp;th=1&psc=1
Два пъти ги пускам на празна и ги отказват та сега се чудя дали да не взема да ги платя.Хем много ми харесват хем нещо ме притеснява в тях,но не съм на ясно със себе си какво е то.
И аз  наблюдавам марката от доста  време. Както обикновено сигурно пак ще ги намалят скоро. Въпреки, че са повече от евтини, а и хубави, се въздържам. Много познато ми е това с притеснението, но щом го има, сигурно си на прав път Wink. Все пак ти решаваш.

Peace

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 22:54 от Лъкито

# 267

Your Account › Your Orders-намираш поръчката-Return or replace items- ако е повече от 1 продукт отбелзваш желания продукт-Choose a responce-следваш стъпките от там на татък!
Връщането не е ли безплатно. Изписва ми такса 3,50.

# 268
  • Варна

Да си призная не помня как беше.По принцип трябва да е.Вероятно е после да ти ги възстановят.Когато проверявах стъпките да не те объркам за причина избрах дефектен артикул и ми излязоха 5-6 куриерски фирми и всичките бяха със 0.00 евро за връщане.Може да зависи от причината за връщане.

Лъки благодаря за съвета.Ценен е за мен.

# 269
  • ВАРНА

Не всички стоки имат опция за безплатно връщане. В този случай начислява такса 3,50е освен ако не избереш опция "не отговаря на описанието" или е дефектно.

Общи условия

Активация на акаунт