Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 652
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тази чанта на Десигуал няколко дами си я купиха - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XPYWKTZ/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

Много моля някой да ми измери дължината на дългата дръжка! Става ли за крос-боди? Снимките в Амазон с черния модел са монтажи и много лъжат по отношение големината и дължината на чантите.

Става за крос-боди, 120см е дръжката,като има опция за още отпускане.На мен ми е дори дълга и ще трябва да пробия 1-2 дупки,за да я скъся ( с катарама за регулиране е) .

Само да кажа, че става за крос-боди, но само с вътрешната част, тази, която е като несесер - тъй като тя не е закрепена никъде с външната, не виждам как може да се носи и с нея.

Не подвеждайте - има две малки метални халкички на външната част, за които се закрепя дългата дръжка. Друг е въпроса, че тя е сравнително тънка, а чантата е тежичка и без да е пълна.

# 346
Тази чанта на Десигуал няколко дами си я купиха - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XPYWKTZ/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

Много моля някой да ми измери дължината на дългата дръжка! Става ли за крос-боди? Снимките в Амазон с черния модел са монтажи и много лъжат по отношение големината и дължината на чантите.

Става за крос-боди, 120см е дръжката,като има опция за още отпускане.На мен ми е дори дълга и ще трябва да пробия 1-2 дупки,за да я скъся ( с катарама за регулиране е) .

Само да кажа, че става за крос-боди, но само с вътрешната част, тази, която е като несесер - тъй като тя не е закрепена никъде с външната, не виждам как може да се носи и с нея.

Не подвеждайте - има две малки метални халкички на външната част, за които се закрепя дългата дръжка. Друг е въпроса, че тя е сравнително тънка, а чантата е тежичка и без да е пълна.

Външната част става за крос-боди. Има халкички на дръжките, ето тези:

А това са тези на вътрешната част, която също може да се извади и носи самостоятелно като крос-боди:

# 347
  • София
Направих поръчка на 18.02. когато стоката не беше налична. Трябва да ме уведомят по мейл когато имат информация относно датата на доставка.
Все още не е налична.
Въпросът ми е - колко време е възможно да чакам докато ми я пратят или ми анулират поръчката? Има ли някакъв определен срок? Мина почти месец откакто поръчах.

# 348
  • София
Аз чакам да ми пратят едни филтри от началото на януари, все ми пращат мейли, че няма наличност и се опитват да изпълнят поръчката възможно най-скоро. Подканват ме мило да я канселирам сама. Май няма срок.

# 349
  • София
Аз чакам да ми пратят едни филтри от началото на януари, все ми пращат мейли, че няма наличност и се опитват да изпълнят поръчката възможно най-скоро. Подканват ме мило да я канселирам сама. Май няма срок.
И аз така, упорито отказвам да ги канцелирам GrinningJoy Надявам се, все пак да ги изпратят (някой ден Joy )

# 350
  • София
Ако някой попадне на изгодни филтри да каже, моля Simple Smile

# 351
Някой дали е купувал детски велосипед от амазоните?! На дневен ред ми е да взимам за една принцеса 18 или 20 инча, а на първо четене от предлаганите тук, нещо хич нищо не ме впечатли Sad (Имам предвид оптимален вариант цена/качество)

# 352
  • София
На Драг велосипедите може да погледнете. От амазон прекалено скъпо ще излезе според мен.

# 353
  • Sofia
Аз съм купувала колело от Германия с директна доставка до България. Не беше от Амазон, но мога да дам сайта, ако някой има интерес.

# 354
  • Някъде там
На Драг велосипедите може да погледнете. От амазон прекалено скъпо ще излезе според мен.
Не препоръчвам на Драг! По-добре нещо на cross

# 355
  • Бг
Някой дали е купувал детски велосипед от амазоните?! На дневен ред ми е да взимам за една принцеса 18 или 20 инча, а на първо четене от предлаганите тук, нещо хич нищо не ме впечатли Sad (Имам предвид оптимален вариант цена/качество)

Дариндия, не знам от кой град си, но в Пловдив има фабрика за сглобяване на колелета - Макском. Имат фирмен магазин на Голямоконарско шосе, там на място можеш да си избереш, да тестваш, а и имат сервиз, ако нещо стане.

Иначе преди 5-6 години съм поръчвала на мъжа ми от Спортс директ, беше с директна доставка до Бг, все още си го кара. Можеш и там да погледнеш, може да има някакво намаление.

# 356
Аз съм купувала колело от Германия с директна доставка до България. Не беше от Амазон, но мога да дам сайта, ако някой има интерес.

Да, ще ми е от полза.

# 357
  • София
На мен не ми пращат мейли и не ме карат да я канселирам.
Днес им писах, отговориха ми, че най-вероятно в началото на април ще имат доставка и ще пратят. Като тази информация ми я дават базирана на предишен опит. А не че имат някакво уведомление от доставчика.
Ще видим.

# 358

Дариндия, не знам от кой град си, но в Пловдив има фабрика за сглобяване на колелета - Макском. Имат фирмен магазин на Голямоконарско шосе, там на място можеш да си избереш, да тестваш, а и имат сервиз, ако нещо стане.

Иначе преди 5-6 години съм поръчвала на мъжа ми от Спортс директ, беше с директна доставка до Бг, все още си го кара. Можеш и там да погледнеш, може да има някакво намаление.

Да, бяхме в макском вече. Много ограничен е изборът на този размер, който търсим и всъщност не си харесахме от тези, които ни отговарят на бюджета.

# 359
  • ВАРНА
Получих някои модели чанти от намалените на Laura Moretti  - благодаря на дамата,която пусна линка.

https://www.amazon.de/gp/product/B0713XSY4N/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1   тази бежово с черни ленти и черна с бели ленти. За майка ми е,така че дано я одобри на живо, красив модел и цвят,има дълга дръжка,отвътре има етикет,че е правена в Италия и че е истинска кожа. Явно е обработена с нещо,защото не мирише на кожа и ръбчетата са обкантени. Ако някой има идея как се проверява дали е истинска кожа би ми било интересно  Simple Smile

https://www.amazon.de/gp/product/B06Y15GNR9/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1   тази по чудо я хванах,много красива,мирише си на истинска кожа . Има малка забележка - вижда се от снимката в сайта - едната вертикална редичка е малко по-тясна,при мен е хоризонтална редичка,предполагам където се съединява матрицата при щамповането.Изглежда като ефект и не ми е никакъв проблем,много си я харесвам

https://www.amazon.de/gp/product/B01HCTLLTK/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1  рокля - отдолу е еластична материя,която е по тялото,горния слой е 100% коприна,много красива и нежна,харесва ми. Тази е за майка ми,дано и стане - един размер е,но според мен е по-скоро С/М,за Л ще е тясна сякаш ... Чакам за мен в розов нюанс,дано няма разминаване в номерациите ... https://www.amazon.de/gp/product/B01HCTLZ9Q/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 

Все още забелязвам,че излизат някои намалени чанти,явно някои ги отказват/връщат

Общи условия

Активация на акаунт